Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дизелът поскъпва

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Дизелът поскъпва

Само за сравнение:
    Общите данъци върху горивото в САЩ са средно 12 цента на литър!
    В Германия - средно 1.20 евро на литър...

Коментар

Да, нещо ми е доста крива сметката. Но как да е, събуди се дискусия, а това е важното

Всъщност цените не са ЧАК толкова лоши (крайните). При 1.5лв с ДДС за литър, направо е учудващо добре.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
        ....................
        Всъщност цените не са ЧАК толкова лоши (крайните). При 1.5лв с ДДС за литър, направо е учудващо добре.
        Къде са тези цени, че да си заредя повечко?
        Вчера обикновеният дизел беше на цена 1,78 лв./литър, а по-скъпия (според съответната верига бензиностанции) - над 1,90 лв./литър.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

95 е около 1.5, дизелакът ще да е 1.6 - 1.65 някъде. Трябва да погледна, че не съм зареждал от 2 седмици. На Черни Връх има една малка и тайна бензиностанция, като се тръгне посока околомръсното, 50-60 метра след кръстовището със Сребърна (Хладилника) - отдясно.
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

95 е около 1.5, дизелакът ще да е 1.6 - 1.65 някъде. Трябва да погледна, че не съм зареждал от 2 седмици. На Черни Връх има една малка и тайна бензиностанция, като се тръгне посока околомръсното, 50-60 метра след кръстовището със Сребърна (Хладилника) - отдясно.

Знам я, преди 4 години си зареждах там Нива-та, което доведе до чукане на клапан и регулирането им и спиране в гората със запушен жигльор, та спрях да я ползвам. Сега не знам как е

Коментар

В Северна Митровица бензинът и нафтата са около 40 евро цента. Качеството е истинско, просто акцизът и ДДСто ги няма, щото там от доста време е разграден двор.

Обаче сърбите нещо пак се вихрят. Явно сами искат далаверата им да секне и да им пресъхнат едни годишни 2 млрд евро.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                Знам я, преди 4 години си зареждах там Нива-та, което доведе до чукане на клапан и регулирането им и спиране в гората със запушен жигльор, та спрях да я ползвам. Сега не знам как е
                Хмм. Аз съм зареждал там 3-4 пъти и проблеми нямах нито с дизела, нито с бензинза, но това което казваш определено ще го имам предвид !

Имам приятел, който сипва често 95 там и засега не се е оплакал.
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Хмм. Аз съм зареждал там 3-4 пъти и проблеми нямах нито с дизела, нито с бензинза, но това което казваш определено ще го имам предвид !

Имам приятел, който сипва често 95 там и засега не се е оплакал.
                  Аз затова и казвам преди 4 години. Голям проблем е "Името" (доверието), гради се дъъъъъълги години и изчезва с една-две Издънки

Коментар

Честито--тръгнахме на горе от тази сутрин.Дизел 1.75 уева

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X