До: ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА
По този повод единдържавенмъж от крайморски град имаш вземане даване с държавната администрация,ачик,ачик си каза ,че имапроучване сред населението ,т.е народопсихология,че веднага след получаване на пенсията в пощата 95% от пенсионерите,отиват отсреща да си платят тока .Остатък от социализма ,може даси гладен/тогава гладни нямаше/,ама да не дължиш НИЩО.
Не е софтуерен проблема.Аз всеки ден се сблъсквам с него поради естеството на нещата.Проблемът е ,че 70 души ,посрещат всеки ден 1000 души с отношение"Аз не съм те викал.Ти имаш проблем"
Т.е .нещата опират пак и отново до манталитет.
Човек с далечна братовчедка в агенцията,е с.....1000 места по напред и с часове,а не с минути преди онези дето ще си КЕСЯТ на опашката до края .Нали е ясно за какво става въпрос?
Пререгистрацийте предстоят.Т.е. и опашките тепъра почват.Наддаването за първа братовчедка,също.
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Краси К
Преглед на мнение
Т.е .нещата опират пак и отново до манталитет.
Човек с далечна братовчедка в агенцията,е с.....1000 места по напред и с часове,а не с минути преди онези дето ще си КЕСЯТ на опашката до края .Нали е ясно за какво става въпрос?
Пререгистрацийте предстоят.Т.е. и опашките тепъра почват.Наддаването за първа братовчедка,също.
Коментар