Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    така ще е! защото всички са п***ки!
    Ако всички собственици на фирми се организират и направят една подписка против тая наредба или каквото е там... Ще я отменят или редактират точно на 3-ия ден...

Да ама не! Още на първата възможна дата са отишли да се наредят на опашката!
    По този повод единдържавенмъж от крайморски град имаш вземане даване с държавната администрация,ачик,ачик си каза ,че имапроучване сред населението ,т.е народопсихология,че веднага след получаване на пенсията в пощата 95% от пенсионерите,отиват отсреща да си платят тока .Остатък от социализма ,може даси гладен/тогава гладни нямаше/,ама да не дължиш НИЩО.

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
    Дайте им малко време. Преходните периоди винаги са проблематични. Всеки, който е внедрявал софтуерна система, ще потвърди, че отначало е бая зор. Магически пръчици няма и никой не може да предвиди всички проблеми. Номерът е после да е по-лесно.
    Не е софтуерен проблема.Аз всеки ден се сблъсквам с него поради естеството на нещата.Проблемът е ,че 70 души ,посрещат всеки ден 1000 души с отношение"Аз не съм те викал.Ти имаш проблем"
    Т.е .нещата опират пак и отново до манталитет.
    Човек с далечна братовчедка в агенцията,е с.....1000 места по напред и с часове,а не с минути преди онези дето ще си КЕСЯТ на опашката до края .Нали е ясно за какво става въпрос?

Пререгистрацийте предстоят.Т.е. и опашките тепъра почват.Наддаването за първа братовчедка,също.
    B+

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
      В този регистър много неща се виждат. В АПИС-а няма толкова информация. Няма да се изненадам ако някой пропищи, че са му откраднали фирмата.
      Според мен ей това е големия проблем...Ако искате да залагаме кога по новините ще пропищи някой, че банка го търси за кредит, който никога не е теглил или че има да внася ДДС на стока, която никога не е виждал и още по-малко продавал...Всички необходими документи и за двете "дървета" вече ги има свободно в нета...

Коментар

Ей, какви усти (клавиатури) отворихте. Като че ли аз съм я правил или внедрявал тая система или името ми е Николай Василев. Държавната администрация била мудна и неефективна. Има ли място на Земята където това изречение да не е вярно?

Аз също органически не понасям държавните чиновници и затова всяка стъпка, която би ми спестила срещата с тях, е добре дошла. Като не го направят като хората спасението Стефан го е казал. Даването на акъл отстрани е много лесно. Питайте кибиците пред кварталното кафе и ще получите решение за този и всички други наболели въпроси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X