От няколко дена съм свидетел на поредната простотия, измислена по незнайни начини от явно слабомислещи хора...По новия закон всеки е длъжен в срок от три години (считано от 01.01.2008 ) да си пререгистрира фирмата, иначе ще бъде служебно заличена. За опашките няма да ви говоря, за служителите зад гишето с празните погледи - също...Никой нищо не знае, всеки дава съвети кой от кой по-прости (една служителка ме прати в имотния регистър, като й казах ,че искам да си пререгистрирам фирмата ????). Който още не се е пробвал - да се въоръжава здраво с нерви и да се пробва...Обаче най-голямата глупост ви чака накрая. След всички митарства взимат и ви сканират докумените и казват, че до 24 часа ще можете да видите резултата на www.brra.bg И като видях резултата - лошо ми стана...в сайта съвсем спокойно си гледаш копие от всички документи по съдебната регистрация на фирмата, дружествения договор, всички декларации, даже и платежните за банкови такси и за капак - личната ти карта???? На онея, дето са измислили тая простотия, Закона за личните данни искам да им го завра да не казвам къде...Да им е честито сега на всички измамници...Вече си имат централизирана база с данни...Ще могат да ни харесват даже и по снимка...

Коментар