Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги, хайде да се обединим за контейнер от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колеги, хайде да се обединим за контейнер от САЩ

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    къде го тоз контейнер за 500 долара???

АТV-тата трябва или да са сложени в сандък за да се товарят по няколко едно в/у друго или се губи място в контейнера...

Работата въобще не е толкова проста и ако се съберете 10 човека, но на един от вас документите не са ОК, може да откарате дъъ-ъълго време на митница...

Нормалният начин да се свърши работата е всичко да пристигне на името на 1 получател и той да препродаде стоката на останалите...

освено това, ако АТV-тата и др употребявани стоки не се огледат преди покупката от е-бей е твърде вероятно да получите нещо неизползваемо...
    Абсолютно подкрепям Тедо.

Прекрасна идея, но трудно изпълнима.
    Организация /10 + човека/, пазаруване, логистика и т.н. В крайна сметка може и да излезе по-скъпо, даже и НЕработещо това, което се купи. И мен са ме блазнили такива оферти, един път се прецаках да си внеса по този начин нещо, което ми излезе с 20% по-скъпо от редовния внос в България.

Да не говорим, че хора и от форума внасят на добри цени същите неща, винаги са готови на отстъпки и най-важното парите остават ТУК, а не отиват на майната си.

По съм навит да се съберем и да купим /внесем/ 3-4 цистерни с хубава нафта на доставни цени.

Коментар

щом приятелят ти казва така, няма да спориме... Но в интерес на истината сигурно е изпуснал 1 нула...
      Според мен няма грешка.Нека и някой друг да провери за цена и да каже.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
        Имам приятел който работи на пристанището,цената за контейнер от Америка до България е между 500-600$.Това е проверена информация.
        Намери ми контейнер от Америка до България на тази цена, директно ти лепя още 1000$ на челото. И да добавя - пак ще съм спестил няколко хилядарки
        Последно редактирано от Goblin; 11-01-08, 21:15.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Идеята е страхотна! Но изпълнението й, граничи с мечта. Как ще се разберете десетина човека без да се скарате накрая?! Задачата е много сложна - начин на пазаруване, организиране на спедиция, освобождаване от митница и т.н. Всичко това са средства и нерви. Когато отговорността е обща обикновено е в сила поговорката за орташката работа и накрая всички са недоволни.
          И все пак - Желая Ви успех!
          П.С. Бройте ме за втория контейнер с поръчка за едно Шеви "Астро" ван!
          Прикачени файлове
          sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Намери ми контейнер от Америка до България на тази цена, директно ти лепя още 1000$ на челото. И да добавя - пак ще съм спестил няколко хилядарки
            ОК, понеделник имаш информация с име на фирмата, телефони и цени.
            А за 1000$ не се натискам,само работа да стане.Ако много настояваш може да ми платиш транспорта на моята пратка

Коментар

Ама верно са страшни цените http://autos.yahoo.com/used-cars/ove...stingtype=used
              Искай различни вариянти на цени и доставка - до Варна или София или Бургас - примерно!
              Да видим цените, ама от сега ти казвам, че БЕШЕ 1200$ преди много време!

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
                Идеята е страхотна! Но изпълнението й, граничи с мечта. Как ще се разберете десетина човека без да се скарате накрая?!
                Стела, ами ние сме само мъже ), няма що да се караме !
                Това в областа на майтапа.
                Аз също бих си поръчал едно окачване, въпроса е кои ще реди контейнера в щатите, а иначе би трябвало всичко да е адресирано до Севдо или негова фирма тук.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ето ви малко груби сметки:
                  Хубаво АТВ в Ебей върви към 2000$
                  Транспорта ще е към 200$
                  ДДС - 440$
                  Други - 250$

Тотал - 2890$

Въпреки, че всички горепосочени цени са нарочно завишени, направете ги 3000$!!! 3000$ x 1.32 лв. = 3960 лв.

4000 лв. за хубаво, маково АТВ

Коментар

Първоначално публикуван от Ц. Кръстев Преглед на мнение
                    Ама верно са страшни цените http://autos.yahoo.com/used-cars/ove...stingtype=used
                    Искай различни вариянти на цени и доставка - до Варна или София или Бургас - примерно!
                    Да видим цените, ама от сега ти казвам, че БЕШЕ 1200$ преди много време!
                    "За морем телушка - полушка, да рупь перевоз" - отвъд морето телетата са по половин рубла, ама превоза е една рубла...

Кой ще ти организира транспорта от Хендерсон, Кентъки до Хюстън или Бостън?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      И аз ще се включа. С лебедка и джанти евентуално. Може и гуми. Тия дни ще погледна какво-що.

А още по-добре ще е да вземем да се съберем за контейнер от Китай/Хонгконг. Ама там с пазаруването е мътна и кървава...
                      Имам колега, на който дъщеря му учи в Китай. Приятелят и държи такава фирма за доставки в Европа. Кажи само кво да питаме
                      [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Значи на мен и на едни приятели в средата на 07г. контейнера ни излезе 4700$, май са ни прецакали жестоко като гледам какви цени се обявяват тук.Поздрави
                        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                          Значи на мен и на едни приятели в средата на 07г. контейнера ни излезе 4700$, май са ни прецакали жестоко като гледам какви цени се обявяват тук.Поздрави
                          Хич не е сигурно че са ви прецакали. Може да се окаже че сте на далавера.

Свят голям, САЩ още повече. Зависи от къде и до къде.

Айде малко свежа информация (валидна до 31.01.0:

Liner In Хюстън - Free Out Варна - 2080 USD/20'

Това НЕ СА ВСИЧКИ разходи. Както казах, контейнер трябва да се фрахтова от FCA до DDU, а не от LI до FO. Добавките към горната цена сигурно ще бъдат около 800-1000 USD без митническата обработка там и тук.

Контейнера пътува 30 дни.

Коментар

И аз искам едно добро ATV за 3000$, ако наистина излиза толкова.Не съм запознат изобщо с И-бей, пишете като започнете да събирате парите.

Благодаря на Disem предварително.

Коментар

за покупка на гориво на едро бях предложил преди 2 години още... сега дори е по-актуално... мой познат вкарва от Гърция ДГ и е по-евтино отколкото от Лукойл-Бургас...

Чакам с нетърпение развръзката на идеята за контейнера от САЩ, но Ви гарантирам, че цената за 20" е далеч от 1000-та долара... Това което е написал колегата /4700 долара/ е доста по-близо до истината, дори да е малко отгоре пак е по-точно като цена...

Между другото, вносът от Китай е по-лесен и по-евтин /като организация и цена/...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

за покупка на гориво на едро бях предложил преди 2 години още... сега дори е по-актуално... мой познат вкарва от Гърция ДГ и е по-евтино отколкото от Лукойл-Бургас...

Чакам с нетърпение развръзката на идеята за контейнера от САЩ, но Ви гарантирам, че цената за 20" е далеч от 1000-та долара... Това което е написал колегата /4700 долара/ е доста по-близо до истината, дори да е малко отгоре пак е по-точно като цена...

Между другото, вносът от Китай е по-лесен и по-евтин /като организация и цена/...

Още чакам моя човек с информация за цена на контейнер Бостън - Бургас/Варна.Преди малко говорих с него,обеща за утре да я кажат най-после

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X