Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете застраховател, който не държи на огледи при подновяване на Каско.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кажете застраховател, който не държи на огледи при подновяване на Каско.

Алианц също не искат 'междинен' оглед..
    Относно изискването за допълнително монтиран GPS или защити - не зависи от стойността на автомобила, а от риска за кражба...
    Задължиха колега с БМВ да си сложи GPS... А БМВ-то е доста по-евтино от други застраховани автомобили в същата ЗК, за които дори при нарочно запитване казаха, че не искат GPS...
    Някои от автомобилите бяха застраховани за над 100х.лв. - не знам дали това се смята за висока ЗС...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

От: Кажете застраховател, който не държи на огледи при подновяване на Каско.

Съгласен.
      BMW, AUDI, RANGE ROVER, INFINITY, LAND CRUISER и т.н. изискват допълнително монтирано устройство против кражба, при по-ниска застр. сума, поради висок риск. Там където не е задължително => "бой през пръстите" - плащаш тежко.

Малко по темата, в Уника също не се прави оглед при подновяване, но пък те играят със самоучастие във всяка щета. Мълчешком.

п.п.И Хонда CR-V се води рисков автомобил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X