Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете застраховател, който не държи на огледи при подновяване на Каско.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кажете застраховател, който не държи на огледи при подновяване на Каско.

Ами, питането ми е ясно. Кажете застраховател, който не държи на огледи на автомобила при подновяване на Каско.

От: Кажете застраховател, който не държи на огледи при подновяване на Каско.

ДЗИ, ама мойта е малко вехта. От 2 години не имала оглед при подновяване.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

ОЗК Застрховане. Не е нужен оглед , ако се подновява Каско без завеждани щети по изтичащата полица.

Коментар

Бившото Виктория.
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Аз пък не се сещам някой да иска оглед при продължаване на каско, ако няма заведена щета преди това.
          Но явно не е баш това въпросът.
          Няма застраховател, който да не иска оглед ако ще правиш първа застраховка на колата при него, даже минимум 4 снимки правят.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Аз пък не се сещам някой да иска оглед при продължаване на каско, ако няма заведена щета преди това.
            Няма застраховател, който да не иска оглед ако ще правиш първа застраховка на колата при него, даже минимум 4 снимки правят.
            + 1
            rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
            0898 51 31 46

Коментар

При армеец и бул инс ходя всяка година и без щети.
              емил златков
              паджеро 2.5тд
              ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Баш това е въпросът. Говорим за подновяване, пише го в заглавието и темата!
                Има да искат оглед и не е само един. Това е причината за питането, защото примерно някой залюхан съсед/ка ми е ударил и леко наранил вратата с неговата си врата. Нараненото почти не се вижда, ама юнаците при огледа ще го опишат и............ съм принуден да заведа щета, да оставя колата в сервиз за няколко дена, застрахователят да плати на сервиза. И за чий ....... е цялото това упражнение. Ни на мен ми е зор да си губя времето, ни на застрахователя му е зор да плаща. Ама такива са им правилата, а не ме кефят.

Благодаря за мненията по темата колеги!

Коментар

За целта са създадени полир пасти, двукомпонентни, загубата на време е между 15 и 30 минути.
                  Ако чак пък толкоз нямаш време има доста автокозметични центрове, сещам се за един на Хладилника.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi_G Преглед на мнение
                    ............. съм принуден да заведа щета,..
                    Не си принуден, завеждането на щета ти е право, не е задължение.
                    Някои почнаха да снимат заради завеждане на стари щети. Ама каско вече не ползвам.
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Явно има и такива застрахователи, ама то е за тяхна сметка. Ами нали най-малкото е да се убедят, че работи алармата. Това няма да спре краденето на колата, ако са решили, ама все е нещо спрямо дребни атаки. А и не знам дали е при всички, ама моята ЗК си взима и 25 лв. за оглед, слага си ти стикер на огледалото в купето (не с нейното име, ама да се знае тази кола къде е застрахована) и т.н. Аз лично бих предпочел да дам повече пари и да изгубя време, но да съм при определен застраховател.
                      SUV

Коментар

Че то на мен 25 лв. за оглед на 210 лв. каско, а мерси. Губят ме веднага като пациент. В момента съм с 2 щети, познавам хора с по 3-4 на година. То тяхното двойно ще стане. Аларма никога не са ми търсили, това е най-голямата тъпотия, сякаш много ще ги спре.
                        Ford Maverick II 2.3 XLT
                        Ford Mondeo MK5

Коментар

Ами аз до сега само в две от всичките компании съм си слючвал каското на колите и аларма винаги са ми искали. Понеже в сегашната ми компания съм с колите си от около вече 5 г., не знам за предходната, дали още се плаща огледа, но май не е отпаднал.
                          Ами избор има, всеки да си преценява.
                          SUV

Коментар

Тези с 25-те лв за оглед ме отказаха преди няколко години да правя каско при тях. Сега правя при тимаджиите, защото минавам само със заводският имобилайзер и не ме карат да слагам аларми. Тя моята и не е интересна за крадците де, поне не съм чул да ги крадат като BMW, VW, Mercedes, Audi и др.

Коментар

1. Без оглед при подновяване => ДЗИ, дори и след заведена/и щета/и.

2. За платените огледи => те са по преценка на "оглеждащия" !

3. За алармата =>Всичко зависи от Застр. сума /ЗС/ и МПС-то. Няма Заст. компания която да ти покрива кражба на МПС, без наличието на аларма ИЛИ имобилайзер. При висока ЗС всички искат/слагат допълнително монтиран имобилайзер или GPS.
                              Последно редактирано от nantz; 25-02-16, 11:40. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X