Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за прехвърляне на джип през N-ти собственик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за прехвърляне на джип през N-ти собственик

Първоначално публикуван от kobak Преглед на мнение
    То че никой не иска да джаса дявола ясно...
    А каква е идеята да "купиш" кола през Н-ти "собственик

Колко човека, колко пъти и по колко различни начина трябва да ти кажат (и ти да схванеш правилно накрая), че си прецакан и нямаш полезен законен ход в твоя полза

СОБСТВЕНИК е или записаният в талона доктор, или бай ти Цецо- понеже големият талон е в него има сериозен шанс да има договор за покупка. Всеки друг по веригата, включително и ти, са дали едни пари на принципа "Имал си излишни пари- дал си"- вие НЕ сте собственици. Дотук надявам се схвана, че по-простичко не мога да обясня...
    Относно приказките "Ще я обявя за открадната"- това НЯМА да се случи. Колата реално НЕ Е открадната и подаването на такава жалба ще създаде повече грижи на тъжителя отколкото на теб. Но може да заяви "Дадох я на бай *уй (следващият на опашката- не ти) да я ползва на добра воля, но сега не ми я връща щото той я е преотстъпил на друг, неизвестен за мен бай *уй (шефа ти)- бихте ли ми съдействали да си върна автомобила " И ще му съдействат- пуска се автомобила за издирване, засичат те полицаите, свалят те от колата и отиваш да обясняваш в районното, че нямаш сестра. И след 3-5 посещения ще спрат да те викат да повтаряш едно и също...
    Надявай се да знаят, че издирваният автомобил не е обект на престъпление щото може да влезеш в патрулката "со кротце, со благо и со малко кютек"- полицая обикновено и представа няма що се издирва кола или човек и действат по схемата "Тоя е опасен" за собствена сигурност...

Коментар

Колко хубаво стана, че за преглед искат и голям талон и платени данъци
      Сега някой ще се сетят, че трябва да плащат данъци, не само да цоцат!
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

да за тази година го платих по сметката на община Враца,за преди незнам защото не бил при мен

Коментар

Първоначално публикуван от kobak Преглед на мнение
          да за тази година го платих по сметката на община Враца,за преди незнам защото не бил при мен
          Как си го записал в данъчното без Нотаариален Договор за Покупко-продажба и без копие от голям талон!
          Нали се подпълва дан. декларация за придобиване на МПС, има и срокове за регистрация в Данъчното, иначе пишат акт и после регистрират...
          ...или ти си платил нещо на някой от веригата преди тебе, които е по талон.., ама и това няма как да стане щото данъка на МПС са Местни данъци и такси..
          Цялата история издиша тотално..и май всички знаят и си предават щафетата...един на друг...
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Данака го платих след проверка в общината колко е и след предоставянето на сметка от тях,а преди малко получих от родителите на третия ксеро копие на големият талон

Коментар

И това копие на големия талон с какво ти помага

Коментар

Разбрал е на чие име да плати данъка.
                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Че то името го пише и у малкият талон...

Коментар

Тотално ми затвърдихте мнението че от Враца кола не е за купуване , ебати шменти капелите с коли ,документи , договори и т.н.
                    088455338две
                    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                    Джамбазов 2010г..

Коментар

С копие от големия талон безгрижно се минава преглед.

Коментар

То вторият се явява приятел на първият и заедно да ходят да го пускат за откраднат щот не си бил вземал парите
                        А при разговора с първият от негова страна няма проблем да бъде прехвърлен на мое име
                        И не ме наричайте крадец или търсете че съм го взел изгодно излиза ми с лизинга 5100 а до тук 1300 съм дал по ремонти

Коментар

Приятел,не се ядосвай на колегите, а ми вземи се консултирай с адвокат той най-добре ще ти изясни случая.

Коментар

Дааа,най правилно изхарчените ти 30-тина лева ще са за една консултация. За съжаление съм свидетел на същата ситуация и първия собственик си взе колата а дори и големия талон не беше в него. Третия пък я беше платил изцяло и въпреки всичко не може да си вземе и лев от втория. Колата не се обявява за крадена защото не е и обявяването и за такава е наказуемо а това се доказва лесно но това не бива да те успокоява. Потърси адвокат.
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                              Дааа,най правилно изхарчените ти 30-тина лева ще са за една консултация... Потърси адвокат.
                              В този случай това е така, но по същество ще са поредните загубени пари, защото адвокатът няма да му каже нищо различно от написаното във форума...
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Може да му каже например : Приеми , че караш кола под наем, ама ремонтите са за твоя сметка. А дали няма начин да се поискат от собственика тези пари, за ремонтите де.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X