Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за прехвърляне на джип през N-ти собственик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за прехвърляне на джип през N-ти собственик

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
    В този случай това е така, но по същество ще са поредните загубени пари, защото адвокатът няма да му каже нищо различно от написаното във форума...
    Дотук не се е изказал нито един юрист. И има защо.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Може да му каже например : Приеми , че караш кола под наем, ама ремонтите са за твоя сметка. А дали няма начин да се поискат от собственика тези пари, за ремонтите де.
      Зависи какъв договор имат.

Коментар

Здравейте колеги.Днес най накрая свърши ходенето ми по мъките но май не съвсем.Кой на кой имал да давал и кой какво получавал.Днес с последният собственик на който е прехвърлен джипа нотарялно се срещнахме.Направихме една декларация че съм му броил сумата/5000 лева/ при нотариус.Отиваме в кат Ловеч/защото той e от там и закъснял с бая да го регистрира на себе си...........последствията за него/.Пуска той документи документи за регистрация,влизаме в халето с джипа и отново проблем в Кат Ловеч нeмогат да сложат номерата защото номерат на рамата го няма/като го взех го кърпих а кадето е бил номерът нова ламарина/.Има ли смисъл в тази ситуация без номер да се мача да минавам в Габрово техно тест и изобщо да го прехвърлям с ЕВ номера

Какво бихте ме посъветвали или да търся номер от друга рама......... И без старият собвеник въпреки декларацията от него/нотариялно заверена/ биха ли ченгета се заяли?

Коментар

Първоначално публикуван от kobak Преглед на мнение
          Здравейте колеги.Днес най накрая свърши ходенето ми по мъките но май не съвсем.Кой на кой имал да давал и кой какво получавал.Днес с последният собственик на който е прехвърлен джипа нотарялно се срещнахме.Направихме една декларация че съм му броил сумата/5000 лева/ при нотариус.Отиваме в кат Ловеч/защото той e от там и закъснял с бая да го регистрира на себе си...........последствията за него/.Пуска той документи документи за регистрация,влизаме в халето с джипа и отново проблем в Кат Ловеч нeмогат да сложат номерата защото номерат на рамата го няма/като го взех го кърпих а кадето е бил номерът нова ламарина/.Има ли смисъл в тази ситуация без номер да се мача да минавам в Габрово техно тест и изобщо да го прехвърлям с ЕВ номера

Какво бихте ме посъветвали или да търся номер от друга рама......... И без старият собвеник въпреки декларацията от него/нотариялно заверена/ биха ли ченгета се заяли?
          Твоя случай е УНИКАЛЕН колега!!! Кажи поне какъв е джипа. Разфасовай и на части...

Коментар

Първоначално публикуван от kobak Преглед на мнение
            ... защото номерат на рамата го няма/като го взех го кърпих а кадето е бил номерът нова ламарина/.Има ли смисъл в тази ситуация без номер да се мача да минавам в Габрово техно тест и изобщо да го прехвърлям с ЕВ ...
            Съгласно наредбата за регистрация няма начин, след като липсва номер на рама да бъде регистриран автомобилът. Преди да го беше почнал кърпенето трябвало е да се пренабие номерът на рамата. Технотест с абсолютно нищо не могат да ти помогнат! Номер на друга рама ми е особено интересно как ще търсиш. Демек искаш да кажеш да си набиеш ти може би? С прости думи "Чуканяк" му се вика.
            И Вервайте ми! Ченгетата не са виновни, няма и да бъдат!
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Мдаа ... констатирането на закононарушение не е заяждане.
              Виж, заличаването на идентификационния номер на една кола си е чисто заяждане със закона.

п.п. Такива коли вече не ги ли задържат до изясняване на случая?!
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
              Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
                Твоя случай е УНИКАЛЕН колега!!! Кажи поне какъв е джипа. Разфасовай и на части...
                Pajro 2.8 super select

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X