Партенкапрес съобщава <http://www.blitz.bg/news/article/242817>,дано да са се изхвърлили както винаги
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мечката играе у комшията......не е добре.
Свий
X
-
От: Мечката играе у комшията......не е добре.
На първо време може би ще се порадваме на свежа гръцка автомобилна кръв от модели 2006-2008 година. Гледам мобилето вече пращи от гръцки дараци
My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
-
А,бе и това го имаПървоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеНа мен ми звучи малко като ... не ми стигат 20 000 да си купя Бентли
Умирам от глад ......
; да не забравяме: Timeo Danaos et dona ferentes
ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
Коментар
-
"Както беше написал голям западен вестник - дори и в криза, на фона на България Гърция е като разцъфнала градина." - цитат, според мен абсолютно верен. Не ги мислете.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Много си прав КИКИ.Т,данайците мечка,буболечка или тахтаба да ги налази-стават всички до един срещу общият враг-после пак,както си знаят.....Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение"Както беше написал голям западен вестник - дори и в криза, на фона на България Гърция е като разцъфнала градина." - цитат, според мен абсолютно верен. Не ги мислете.ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
Коментар
-
Не знам как Горубяне и Дупница още не са напълнили с гръцки таралясници, иначе аз на тия не им вярвам много много падат си малко актьори: вижте колко сме зле не може ме да си плащаме данъците на две коли
Коментар
-
Да ти кажа от първа ръка-Кола над 2000м3 данъка стана 660Е+380 данък лукс?=1040Е +застраховка около500Е на година.Преди кризата тези разходи бяха една трета и надолу.Актьори не са ,такава е релността.Първоначално публикуван от boko849 Преглед на мнениеНе знам как Горубяне и Дупница още не са напълнили с гръцки таралясници, иначе аз на тия не им вярвам много много падат си малко актьори: вижте колко сме зле не може ме да си плащаме данъците на две коли
Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Коментар
-
ако някой е виждал работещ грък, нека сподели...Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеСпОко! Може някой ден да доближиме гърците по демокрация. А дано, ама ... надали.
Коментар
-
Аз за 23г съм видял,ти как го разбра че са мързеливи?Разликата е че могат и да живеят за разлика от други .Когато пожелаеш си добре дошъл ,на втория ден ще забравиш какво пишат из немскоПървоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеако някой е виждал работещ грък, нека сподели...
п.п.Само за миг си представи утре повишават данъците с 300% и нагоре за всичко а в същото време ти намалят и заплатата наполовина!Колко джипки ще спрат да се движат в БГGrand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Коментар
-
Ще спрат да се движат евтините джипки или евтините тарикати със скъпи джипкиПървоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнениеАз за 23г съм видял,ти как го разбра че са мързеливи?Разликата е че могат и да живеят за разлика от други .Когато пожелаеш си добре дошъл ,на втория ден ще забравиш какво пишат из немско
п.п.Само за миг си представи утре повишават данъците с 300% и нагоре за всичко а в същото време ти намалят и заплатата наполовина!Колко джипки ще спрат да се движат в БГ
Обаче българския homo oeconomicus веднага ще измисли поредния трик за да заобиколи данъците (бел. спомняте ли си колко немски S класи имаше преди 2007г. в България , голяма инвазия от тия немци).
Караме си и си свиркаме
докато може
Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар