"Както беше написал голям западен вестник - дори и в криза, на фона на България Гърция е като разцъфнала градина." - цитат, според мен абсолютно верен. Не ги мислете.
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
"Както беше написал голям западен вестник - дори и в криза, на фона на България Гърция е като разцъфнала градина." - цитат, според мен абсолютно верен. Не ги мислете.
Много си прав КИКИ.Т,данайците мечка,буболечка или тахтаба да ги налази-стават всички до един срещу общият враг-после пак,както си знаят.....
Не знам как Горубяне и Дупница още не са напълнили с гръцки таралясници, иначе аз на тия не им вярвам много много падат си малко актьори: вижте колко сме зле не може ме да си плащаме данъците на две коли
Не знам как Горубяне и Дупница още не са напълнили с гръцки таралясници, иначе аз на тия не им вярвам много много падат си малко актьори: вижте колко сме зле не може ме да си плащаме данъците на две коли
Да ти кажа от първа ръка-Кола над 2000м3 данъка стана 660Е+380 данък лукс?=1040Е +застраховка около500Е на година.Преди кризата тези разходи бяха една трета и надолу.Актьори не са ,такава е релността.
Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Аз за 23г съм видял,ти как го разбра че са мързеливи?Разликата е че могат и да живеят за разлика от други .Когато пожелаеш си добре дошъл ,на втория ден ще забравиш какво пишат из немско
п.п.Само за миг си представи утре повишават данъците с 300% и нагоре за всичко а в същото време ти намалят и заплатата наполовина!Колко джипки ще спрат да се движат в БГ
Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Аз за 23г съм видял,ти как го разбра че са мързеливи?Разликата е че могат и да живеят за разлика от други .Когато пожелаеш си добре дошъл ,на втория ден ще забравиш какво пишат из немско
п.п.Само за миг си представи утре повишават данъците с 300% и нагоре за всичко а в същото време ти намалят и заплатата наполовина!Колко джипки ще спрат да се движат в БГ
Ще спрат да се движат евтините джипки или евтините тарикати със скъпи джипки
Обаче българския homo oeconomicus веднага ще измисли поредния трик за да заобиколи данъците (бел. спомняте ли си колко немски S класи имаше преди 2007г. в България , голяма инвазия от тия немци).
Караме си и си свиркаме докато може
Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар