Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мечката играе у комшията......не е добре.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мечката играе у комшията......не е добре.

Партенкапрес съобщава <http://www.blitz.bg/news/article/242817>,дано да са се изхвърлили както винаги
    ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

От: Мечката играе у комшията......не е добре.

На първо време може би ще се порадваме на свежа гръцка автомобилна кръв от модели 2006-2008 година. Гледам мобилето вече пращи от гръцки дараци
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

На мен ми звучи малко като ... не ми стигат 20 000 да си купя Бентли Умирам от глад ......
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
        На мен ми звучи малко като ... не ми стигат 20 000 да си купя Бентли Умирам от глад ......
        А,бе и това го има; да не забравяме: Timeo Danaos et dona ferentes

Коментар

Нема се плашиш
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

ХАХАХАХ .. страх лозе пази
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Га ручаха кифтета не реваха, сега реват.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

"Както беше написал голям западен вестник - дори и в криза, на фона на България Гърция е като разцъфнала градина." - цитат, според мен абсолютно верен. Не ги мислете.
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                  "Както беше написал голям западен вестник - дори и в криза, на фона на България Гърция е като разцъфнала градина." - цитат, според мен абсолютно верен. Не ги мислете.
                  Много си прав КИКИ.Т,данайците мечка,буболечка или тахтаба да ги налази-стават всички до един срещу общият враг-после пак,както си знаят.....

Коментар

СпОко! Може някой ден да доближиме гърците по демокрация. А дано, ама ... надали.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Не знам как Горубяне и Дупница още не са напълнили с гръцки таралясници, иначе аз на тия не им вярвам много много падат си малко актьори: вижте колко сме зле не може ме да си плащаме данъците на две коли

Коментар

Първоначално публикуван от boko849 Преглед на мнение
                        Не знам как Горубяне и Дупница още не са напълнили с гръцки таралясници, иначе аз на тия не им вярвам много много падат си малко актьори: вижте колко сме зле не може ме да си плащаме данъците на две коли
                        Да ти кажа от първа ръка-Кола над 2000м3 данъка стана 660Е+380 данък лукс?=1040Е +застраховка около500Е на година.Преди кризата тези разходи бяха една трета и надолу.Актьори не са ,такава е релността.
                        Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                          СпОко! Може някой ден да доближиме гърците по демокрация. А дано, ама ... надали.
                          ако някой е виждал работещ грък, нека сподели...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                            ако някой е виждал работещ грък, нека сподели...
                            Аз за 23г съм видял,ти как го разбра че са мързеливи?Разликата е че могат и да живеят за разлика от други .Когато пожелаеш си добре дошъл ,на втория ден ще забравиш какво пишат из немско

п.п.Само за миг си представи утре повишават данъците с 300% и нагоре за всичко а в същото време ти намалят и заплатата наполовина!Колко джипки ще спрат да се движат в БГ
                            Grand Vitra ddis 2008
                            SEAT Althea XL tsi 2010
                            Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                              Аз за 23г съм видял,ти как го разбра че са мързеливи?Разликата е че могат и да живеят за разлика от други .Когато пожелаеш си добре дошъл ,на втория ден ще забравиш какво пишат из немско

п.п.Само за миг си представи утре повишават данъците с 300% и нагоре за всичко а в същото време ти намалят и заплатата наполовина!Колко джипки ще спрат да се движат в БГ
                              Ще спрат да се движат евтините джипки или евтините тарикати със скъпи джипки

Обаче българския homo oeconomicus веднага ще измисли поредния трик за да заобиколи данъците (бел. спомняте ли си колко немски S класи имаше преди 2007г. в България , голяма инвазия от тия немци).

Караме си и си свиркаме докато може
                              Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                              Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                              Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X