Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОСОБЕНОСТИ В РЕГИОНАЛНИЯ ПАЗАР НА УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОСОБЕНОСТИ В РЕГИОНАЛНИЯ ПАЗАР НА УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ

Първоначално публикуван от margarit5 Преглед на мнение
    ...ако си купиш кола събрана от две коли(половинки).Невероятни неща се вършат ...
    Ако е направено човешки няма грижи. Лично съм събирал не една- това ми е работата. Досега нищо не се е скъсало и нищо не е паднало. Включително и бус, който всеки ден се товари и разнася хляб из разбитите пътища на окръга и се кара от безхаберници на пълна газ.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Е аз съм от Монтана и си търся камионче, но всички приемливи оферти изпадат все по на изток от мен, съдба.
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
        Е аз съм от Монтана и си търся камионче, но всички приемливи оферти изпадат все по на изток от мен, съдба.
        Ако си харесаш нещо от региона около Русе, мога да го огледам, макар че тук цените са завишени заради румънците.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

"Има и читави кочини, но са рядко, а и струват пари.............." Ей това от колегата Джамбазов/ радвам се, че сме съграждани :-)/ си жив наръчник на кандидат-купувача,кратко,ясно и точно + късмета,де.Аз лично бих предпочел да си купя автомобил предлаган от колега във форум,защото е някаква гаранция за почтеност, стига да имам Късмета да попадна на точната марка в точното време и разполагаеми средства. Логично ми се струва обаче, че в "Северозападнала" България автоджамбазлъка е на особено високо ниво, съчетано с някакви особени протекции, предвид икономическия колапс в който се твърди, че изпаднал, не че останалите региони са цъфнали и вързали........
          ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

Абре хора, то косвено пак е по темата: някой знае ли австрийски и швейцарски сайтове за коли подобни на mobile.de или autoscout24.de?? Тука като дам на търсачките да търсят в нета и все на немски сайтове ме отвежда. Предполагам, че е няква регионална интернет настройка, като например като задам yahoo или ebay директно ме вкарва в немските им варианти (de). А на мен ми се иска да разгледам техните сайтове за коли, а не може да си нямат някви техни, нали и те си продават колите някъде. Както има mobile.bg и cars.bg и т.н.
            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Аз си купих 124-ката от Дупница и дет се вика "ударих кьоравото". С тая кола ще си стареем заедно, дип че и с жената са един набор...
              124 -> 164
              T4

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                Абре хора, то косвено пак е по темата: някой знае ли австрийски и швейцарски сайтове за коли подобни на mobile.de или autoscout24.de?? Тука като дам на търсачките да търсят в нета и все на немски сайтове ме отвежда. Предполагам, че е няква регионална интернет настройка, като например като задам yahoo или ebay директно ме вкарва в немските им варианти (de). А на мен ми се иска да разгледам техните сайтове за коли, а не може да си нямат някви техни, нали и те си продават колите някъде. Както има mobile.bg и cars.bg и т.н.
                ricardo.ch

Преведена тук.
                ;-)
                Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Има и още нещо. Читавите ефтини коли се продават обикновено преди да стигнат до обява или ако стигнат до обява изчезват много бързо. Читавите скъпи коли седят, но обикновено ги купува първия който отиде на оглед. Най-важното е да знаеш какво искаш. Искам японска не е знание какво искаш. После трябва да знаеш за каква сума. Добре е ако имаш сто единици за колата, да купиш такава за 70 единици. Не тръгваш да търсиш кола ако нямаш парите в джоба. Видя ли нов внос, със току що монтирана газова, с току що сменен агренаж, с измит мотор или с изпран салон, лъскава, аз бягам много далеч. Искам такава с история, с мръсен мотор, с изцапани стелки, на километри отговарящи на състоянието, после следва смяна на всичко което трябва с каквото трябва и газ.
                  Забравих най-важното. Кочината трябва да отговаря на доходите в момента. Покупната цена е само една малка част от уравнението. Кочината е ортак на джоба. Голям смях е като видиш студент сервитьор с нормални родители да кара двадесетгодишно БМВ 760 и като се разбие някоя биелетка изравя интернета за втора употреба изхвърлена от някой не толкова тракаща и понеже гумите са двайски спи до вулканизатора барем някой изхвърли нещо и ползва студентския си заем за да му плати гражданската на вноски, данъка естествено не се плаща.
                  Последно редактирано от Джамбазов; 28-09-13, 08:36.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Има и още нещо. Читавите ефтини коли се продават обикновено преди да стигнат до обява или ако стигнат до обява изчезват много бързо. Читавите скъпи коли седят, но обикновено ги купува първия който отиде на оглед. Най-важното е да знаеш какво искаш. Искам японска не е знание какво искаш. После трябва да знаеш за каква сума. Добре е ако имаш сто единици за колата, да купиш такава за 70 единици. Не тръгваш да търсиш кола ако нямаш парите в джоба. Видя ли нов внос, със току що монтирана газова, с току що сменен агренаж, с измит мотор или с изпран салон, лъскава, аз бягам много далеч. Искам такава с история, с мръсен мотор, с изцапани стелки, на километри отговарящи на състоянието, после следва смяна на всичко което трябва с каквото трябва и газ.
                    Забравих най-важното. Кочината трябва да отговаря на доходите в момента. Покупната цена е само една малка част от уравнението. Кочината е ортак на джоба. Голям смях е като видиш студент сервитьор с нормални родители да кара двадесетгодишно БМВ 760 и като се разбие някоя биелетка изравя интернета за втора употреба изхвърлена от някой не толкова тракаща и понеже гумите са двайски спи до вулканизатора барем някой изхвърли нещо и ползва студентския си заем за да му плати гражданската на вноски, данъка естествено не се плаща.
                    Напълно подкрепям!!!! Коkалът трябва да се мери на едно място преди да се захапе, щото иначе Cullus capitem delit :-) и боли... А конкретно аз, много добре знам какво искам по отношение на марки и параметри подредени по приоритети, но не знам КАК точно да го постигна, та затова помолих за мнения и съм много благодарен за развитието на темата, която отваря очите на този , който иска да прогледне, а за другите не знам, не са от моя клас :-) Всъщност в Бургас има ли читави майстори на японски авт, в частност Мицку , Хонда и Мазда, а също така и възможност за закупуване на оригинални резервни части. Извинявам се ако това е ОФФ, но искам да си приготвя качулката преди да завали- после кел файда........

Коментар

Има.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Има.
                        Мерси,ако се наложи може ли да питам на лични?

Коментар

В общи линии купуването на стара кола като с девойките и ябълките на късмет.Преди години на ЕДНА улица в Кюстендил имаше 10(десет) автовоза с по 9 коли и нито една от тях здрава външно.Всичките ударени.От това лято на връщане от Швеция спя на един и същи паркинг в Румъния и там всички бусове,които возят леки коли от горе са с регистрация от Северозападна България и естествено колите са ударени.Всички до една.Все пак късмет!

Коментар

Първоначално публикуван от vesvas5 Преглед на мнение
                            В общи линии купуването на стара кола като с девойките и ябълките на късмет.Преди години на ЕДНА улица в Кюстендил имаше 10(десет) автовоза с по 9 коли и нито една от тях здрава външно.Всичките ударени.От това лято на връщане от Швеция спя на един и същи паркинг в Румъния и там всички бусове,които возят леки коли от горе са с регистрация от Северозападна България и естествено колите са ударени.Всички до една.Все пак късмет!
                            Нещо не мога да "вдяна" -излиза, че Северозападния е като гигантски Chop shop? А иначе за късмета,ясно, но поне предвидимото да предвидим,ако можем-това май е задачката.

Коментар

Не северозапада, а цялата ни държавичка. В Бургас аз познавам само един който си внася колите сам, останалите си ги внасят от Северозапада, разликата е само в цената...

Коментар

Не северозапада, а цялата ни държавичка. В Бургас аз познавам само един който си внася колите сам, останалите си ги внасят от Северозапада, разликата е само в цената...
                                Поздравления колега Джамбазов! Ако съумея, извън късмета, за който се моля да ме споходи, когато дойде момента да си купувам кочина и тя излезе читава, заслугата ще е основно ваша за което ще почерпя подобаващо и въпреки скромността си, съм убеден, че няма да ми откажете :-)

А що се отнася до логото ви/подписа/- това е мечтата на волния човек. Десет години от 75 до 85/ миналият век/ имах щастието да опозная тази мечта яхнал CZ Sport 175 а после и JAVA 350, та и студентски години бяха........... Бог да го прости, вашият приятел,когото нямам честта да познавам, но е бил много,много прав.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X