Искам да попитам при купуване на кола регистрирана на инвалид какви проблеми може да имам при регистрирането и в кат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купуване на кола регистрирана на инвалид
Свий
X
-
От: Купуване на кола регистрирана на инвалид
Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеА ако инвалида почине ,става дълга и широка трябва да събирам наследниците за да ми го прехварлят.Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
-
Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеИскам да попитам при купуване на кола регистрирана на инвалид какви проблеми може да имам при регистрирането и в кат.
Ако инвалида е починал трябва да продават наследниците (ама всичките дето ги пише в удостоверението за наследници (при това заверено с до 6 месеца назад)). Тогава пак ви трябва документа от данъчното, както и удостоверението за наследници. При всички случаи ви трябва застрахователна оценка, талона или талоните (ако са от новият образец) и застраховката "Гражданска отговорност".Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Хайде сега и от мен една дилема:Заглеждам една джипка в района по снимки що годе читава в неделя ще я видя и на живо.Та в обявата е написано,че е на инвалид.Преди малко говорих с продавача,който ми каза,че НЕ е първият копувач,който я е закупил от въпросния собственик.Един вид ако я взема аз ставам поредния копувач по веригата.Каза ми,че талоните са в него,нямал връзка със собственика.Имам доста познати който карат колите си по този начин,без прехвърляния,но не това е моята цел.Лично аз предпочитам прехвърляне.Питането ми е има ли начин да стигна до реалния собственик и ако закупя въпросния автомобил преди да намеря човека и да го прехвърлим,той(собственика) ще има ли основания да търси от мен погасявания на задължения като актове и др. наказателни такси,направени от предишните притежатели?За да живееш в самота трябва да си животно... или бог.
Коментар
-
Първоначално публикуван от XaHKy5paT Преглед на мнениеХайде сега и от мен една дилема:...Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеПич! Ти прочете ли предишния пост? Кое от него (ако си го прочел де) не ти е ясно?
Питането ми е има ли начин да стигна до реалния собственик и ако закупя въпросния автомобил преди да намеря човека и да го прехвърлим,той(собственика) ще има ли основания да търси от мен погасявания на задължения като актове и др. наказателни такси,направени от предишните притежатели?
Може да не съм се изразил правилно и от там да не идва разбирането.Ако Инвалида е продал колата с пълномощно на лицето "А" а то след това на лицето "Б" от което аз копувам автомобила.За периода в който е седял в лицата "А" и "Б" ако има натрупани глоби и нарушения,собственикът/инвалида/ има ли основания да търси погасяванията от мен?За да живееш в самота трябва да си животно... или бог.
Коментар
-
Първоначално публикуван от XaHKy5paT Преглед на мнение....След като питам значи има нещо което не съм схванал и да прочел съм предния коментар.А ти прочете ли моето питане?
Относно действията по прехвърлянето (демек механизма) съм го описал по-горе.
И го давай по-спокойно. В живота има доста други неща заслужаващи нерви.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Аз не съм нервен.Точно обратното дори,доста жизнерадостен и щастлив съм.Извинявам се ако си останал с погрешни впечатления.Явно проблема е в мен,а именно в това,че не съм се родил научен.Остани със здраве,ще продължа да използвам форума само за информация.За да живееш в самота трябва да си животно... или бог.
Коментар
-
Първоначално публикуван от XaHKy5paT Преглед на мнение.......,ще продължа да използвам форума само за информация.
Бъди жив и здрав, и все така жизнерадостен.
Поздрави.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар