Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола за подарък от UK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кола за подарък от UK

С две думи:
    Или си я карат с десен волан,както бих направил аз.
    Или отивате на гости на Мишоци, както ще (евентуално) направя аз
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

..И според дадената информация,че всеки от Младоженците си има собствена кола в БГ,може вече да имат твърдо изградено мнение Против кола с десен волан.
      Съвет от мене:още от сега си пазарете кола от Франция,така фактора "изненада"ще е още по голям.
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

C-RV то е идеално, особено за младо семейство. Предполагам, скоро ще имат и деца, и тогава големия багажник ще си каже думата... Ниския разход за "джип" също 7-8 на 100 бензин. А като се има и в предвид, че "момчето е от средногорско село, така че ще има пътуване и по малки шосенца тая кола" сигурно няма да намериш по-подходящ модел от този...
        Пък ако не ти се разкарва на теб до франция, уреди им колата, дай им парите и ги прати да си я вземат

Коментар

Ами добре, значи решението на форума е : разбирам кога ще дойдат и искам от мишоци една Хонда CR-V да ми намери, гостуват тука, после ги карам до Доувър и се уговаряме да ги чака колата на Кале. Така всички ще са щастливи.Единственото - не разбрах как да си изчисля колко ще платят в БГ за тая кола, макар че някой ( мерси много) ми даде някакъв link в началото.

Има ли някой идея за картата на том-тома, дето питах в предния пост?

Коментар

http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=52 Отваряш тук и четеш, има всичко за Том Том. Дано съм бил полезен. Поздрави.
            [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Някои по-горе ти прати това линкче - http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
              По мои сметки 128 коня, в София, за кола до 14 години без катализатор струва 195 лв

Коментар

kokolighta - благодаря много, да , много ми е полезен, дано намеря каквото търся там, не знаех, че има подобен форум! Мерси!
                Glow - Мерси много , знам, че ми дадоха link за изчисление, ама...аз не знам колко и какво, не знам колко коня кое е...само карам колите, не им отварям капаците, само багажниците, хаха...сега ще знам, че Хондата е 128 коня, но предполагам само този вид, за който казахте да взема. Ок, интересуваше ме парите- 200 лева звучи съвсем ок.

Коментар

C-RV тата са няколко генерации. Тази за която говорим е 1-ва, до 2000 година. Те са бензинови 128 коня и изглеждат така

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:honda_cr-v_1999_photos_1.jpg
Прегледи:1
Размер:84.3 КБ
ID:5402622

От 2003 вече е 2-ра генерация. Пак е бензин но 147 коня и изглежда така

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03802071990007-480.jpg
Прегледи:1
Размер:55.8 КБ
ID:5402623
                  Естествено като по нов модел е и по-скъпа...

Коментар

Леека корекция.

1-ва ген. Два двигателя, бензин, 128 и 147 коня.
                    2-ра ген Два бензинови - 2 литра 150 коня, и 2.4 литра 160 коня. След 2004-а се появява дизел 2.2 литра 140 коня.
                    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                      А бе къде я пращате жената..Тя е от 10 год в Англия и там не е наясно с нещата,пък как си я представяте да тръгне по Европата да търси кола.Само докато я търси ще похарчи половината кола плюс загуби от пропуските в работата..
                      мишоци,Витарата преди 3 год. е струвала 2300 евро-сега колко струва същата ? Щото в Англия тогава беше по-евтина от 2300 евро..
                      Батка, къде видя да съм писал, че е било преди 3 години?
                      2007 г. преди 3 години ли беше?
                      Кьорносун табелата, какоооооооо!
                      Слънце, написал съм, че колата беше 3-годишна, когато бай Димитър я купи, чети внимателно, а не през ред!
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X