Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли ми винетка за този участък от пътя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Трябва ли ми винетка за този участък от пътя?

А какъв е проблемът да си изтипосаш една годишна на челното стъкло и да не даваш повод на кукерите да те рекетират?
    Никой не може да ме убеди, че 70лв. годишно, сериозно ще увредят нечии бюджет.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Трябва ли ми винетка за този участък от пътя?

Аз не бих лепил винетни стикери на кола, която не ползвам.
      70 лева не ми срутват бюджета, но това не значи, че трябва да ги пусна в първата дупка на пътя, която АПИ така или иначе няма да запълни.
      Иначе давам грешни 67 лв всяка година и ги залепвам на колата, която ползвам. Това го правя единствено, защото го изисква закона. Срещу тях получавам това. Писал съм за село Владо Тричков, но цялото Искърско дефиле (републикански път номер 16 (Мездра-Ботевград)-Ребърково-Елисейна-Своге- София) е надупчено като след бомбандировка.
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Така е, но всичките дупки са в резултат на войната по пътищата.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Седмичната е 10 лв. Ако Дядо Владо побърза, може след седмица да си я закараш обратно колата без притеснения

Коментар

Ще се самоцитирам от началото на темата:
            По принцип има обходен маршрут: Обеля - Мрамор - Житен - Голяновци - Костинброд, за който всичко е ясно - там пътищата са общински и не се иска винетка.
            По принцип питането ми беше за отсечката около Божурище, защото там хем няма никакви табели, които се отнасят около винетките, хем пътят се води с винетка. Разбрах, че КАТ, вместо да си свършат работата (нещо, което те почти никога не правят) и да дадат предписание на общината да си оправи бакиите с табелите, предпочитат да седят там честичко и да рекетират минаващите.
            Планирам да му закарам една кола за повече от месец. Което пък е на винетна цена 20 лв (приблизително 1/3 от годишната).
            Ще я прекарам през селата, когато му дойде времето.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Re: Трябва ли ми винетка за този участък от пътя?

Това, че няма знаци, не означава че не се изисква винетка. Например по Подбалканския път след Д. Богров, категорично няма знак от 2г.
              Това, обаче не пречи на рекетьорите да я изискват. Като им споменеш за съд те пускат - не защото ще спечелиш, а защото не им се занимава с разкарване по съдилища - ще имат много пропуснати ползи.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                Ще се самоцитирам от началото на темата:

По принцип питането ми беше за отсечката около Божурище, защото там хем няма никакви табели, които се отнасят около винетките, хем пътят се води с винетка. Разбрах, че КАТ, вместо да си свършат работата (нещо, което те почти никога не правят) и да дадат предписание на общината да си оправи бакиите с табелите, предпочитат да седят там честичко и да рекетират минаващите.
                Планирам да му закарам една кола за повече от месец. Което пък е на винетна цена 20 лв (приблизително 1/3 от годишната).
                Ще я прекарам през селата, когато му дойде времето.
                Дай, да те дръпна на каишка, през опасния участък. Тъкмо сгода за лимонови резенки.

Коментар

Аз през Волуяк минавам без винетка и мислех че не трябва. Другия маршрут трябва винетка, но ако искаш ще отидем заедно аз пред теб и така... Аз все се чудя няма ли офроуд до там през полетата?

Коментар

От: Re: Трябва ли ми винетка за този участък от пътя?

Има знак за край на населено място.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:50835222.jpg
Прегледи:1
Размер:25.0 КБ
ID:5372160
                    И точно след него много често дебнат полицаите. А винетка не би трябвало да се изисква в този участък , все пак Долни и Горни Богров са част от община Кремиковци която е част от Столична община.
                    -Гогия, обичаш ли домати?
                    -Да ги ям да, просто така не.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                      Аз през Волуяк минавам без винетка и мислех че не трябва. Другия маршрут трябва винетка, но ако искаш ще отидем заедно аз пред теб и така... Аз все се чудя няма ли офроуд до там през полетата?
                      Има. Минах го по интуиция, защото ГПС-то не знаеше къде е! Прескочих един път релсите на влака и два пъти през една рекичка. Излиза се на ТЕЦ-Люлин.

П.П. Не твърдя, че това е правилният маршрут. Просто аз минах по този.
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Къде си минал през релсите?
                        Смисъл има ли правено да се минава или юруш на маслините
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Къде си минал през релсите?
                          Смисъл има ли правено да се минава или юруш на маслините
                          Има на едно място минаване под релсите. Не го броя. Другото беше юруш, но на Рапицата... Маслини няма!

Коментар

Под релсите е пълно с вода бе батенце. Или поне последниот път га се пробвах беше яко вода - напоителен канал май. Освен ако не говорим за различни.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Що не хванете да го завлачите човеко с уебедките до там, хем ще си направите кефа, хем бира няма да има, нали ще се пести
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Под релсите е пълно с вода бе батенце. Или поне последниот път га се пробвах беше яко вода - напоителен канал май. Освен ако не говорим за различни.
                                Ми... може да са различни, щото до канала си имаше като път. Сичкуту крава от там минава...
                                А сега се сещам, че имаше и едно малко подлезче (не става за Патрул), та минавах и през него... с Рокито.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X