Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако вече си събрал парите за нова кола...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ако вече си събрал парите за нова кола...

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    1. Кефа отвън
    2. Кефа отвътре
    3. Погледни горните две

Имам тенденцията да купувам най-непрактичните, най-неизгодните и какво ли не още най коли, само защото ме "кефят". И интересното е, че после не съжалявам А като гледам и на жена ми и влиая и тя взе да се извращава и да не гледа нормалните автомобили

За това сега сме с две двувратки дето повече от раница за фитнес не можеш да сложиш и един джип дето па ептен неизгоден. И трите харчат гориво та знае ли се.

НО !

И трите ме кефят максимално !

А що се отнася до пазара на нови коли - на там са тръгнали нещата, скоро и ние като франсетата ще караме оперативни лизинги последен модел коли, но без грам емоция, без любов към автомобила и без чувството, че той е един от най-добрите ти приятели.
    Това е правилния отговор защо продадох Експлорър-слънце и се метнах на Вранглер
    Навъртях му за месец и половина повече отколкото на Експлоръра за повече от шест месеца и съм доволен като слон

Ако ще купувам нова кола едно е сигурно - няма да е с предно. Оттук нататък кръгът отеснява много и ще имам само няколко възможности...
    А ако ще е джип нещата са ясни...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Ако ще купувам нова кола едно е сигурно - няма да е с предно. Оттук нататък кръгът отеснява много и ще имам само няколко възможности...
      В скоро време няма да имаш никакви възможности за лек автомобил със задно... май...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        В скоро време няма да имаш никакви възможности за лек автомобил със задно... май...
        Пепел ти на езика, Корвет с предно звучи гадно... Докато ги има BMW и Мерцедес, както и доста от братята американци е добре...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Пепел ти на езика, Корвет с предно звучи гадно... Докато ги има BMW и Мерцедес, както и доста от братята американци е добре...
          Абе, то и те вече имат разработки с предно... Макар някои да ги продават с други надписчета. "Смарт" например... А и те и смартовете май стават все по-големи, че вече и джипче има...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Как корвет с предно ?? Не, това ще е против канона на църквата !

Макар и да стане, аз съм твърдо на мнението, че най-красивите корвите са С3 и С5

http://www.corvettesofpeterborough.c...s_79_Vette.jpg

http://www.hometheaterhifi.com/volum...o-corvette.jpg

С3 са много красиви, но са опасни като диво прасе. С5 са елегантни и брутални в същото време. Това е моя корвет. Със задно
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Това е правилния отговор защо продадох Експлорър-слънце и се метнах на Вранглер
              Навъртях му за месец и половина повече отколкото на Експлоръра за повече от шест месеца и съм доволен като слон

А ако ще е джип нещата са ясни...
              Е това е, всичко е в емоцията ! Ако ще да харчи 1/100, като ти е криво да я гледаш, боли те гърба на седалката и си развалящ настроението - голяма работа че е икономична.

+1
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Toyota Avensis
                “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                Б.Франклин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X