Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГТП 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГТП 2012

Аз минах преглед със Субаруто във Варна в пункта зад Ромпетрол-Възраждане на бул. Цар Освободител. Казаха ми, че и двете части на документа, който дават трябвало да стоят в колата. За газовото казаха , че нямам нужда от друг документ и в паспорта на газовата не написаха нищо.
    Иначе при теста на спирачките пуснаха валците един по един. За първи път слязоха под колата и тествахме кормилната рейка. Взеха ми 38 лева.

Коментар

Колеги, да попитам, карам опел фронтера спорт, къса база, 2.0i при изключен 4х4 НО с работещ ЛСД, мога ли да минавам обикновен ГТП, или да им кажа че е с действащ ЛСД на задния мост за да не стане беля?

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
        Колеги, да попитам, карам опел фронтера спорт, къса база, 2.0i при изключен 4х4 НО с работещ ЛСД, мога ли да минавам обикновен ГТП, или да им кажа че е с действащ ЛСД на задния мост за да не стане беля?
        можеш, само гледай и двете задни гуми да са на валците

Коментар

С Фронтера (важи по принцип за всички part-time) минаваш ГТП като обикновена лека кола със задно предаване. Наличието на работещ LSD не е проблем, даже може да ти е от полза.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
            С Фронтера (важи по принцип за всички part-time) минаваш ГТП като обикновена лека кола със задно предаване. Наличието на работещ LSD не е проблем, даже може да ти е от полза.
            Благодаря Ви, значи да съм спокоен при нормален ГТП

Коментар

Здравейте,ще се прибирам в България за да мина колата на ГТП и искам да попитам може ли да мина на друго място ,а не там където е регистрирана колата и възможно ли е за един ден да се мине .Благодаря предварително

Коментар

Абсолютно е възможно - и все е работа за половин час. Само задължително трябва да се представи и големия талон.

Коментар

Благодаря за информацията,утре 21 08 на лодката в Бари и на следващия ден в родината.Някой да каже добър пункт за ГТП в района на Петрич, Благоевград.С оператор съм ще има снимки на цялото пътуване,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X