Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опел фронтера или Диско 200ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Опел фронтера или Диско 200ТД

Съвсем си се смахнал. Обърка ме с Цецо.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И аз съм дърт, ама го вдигам... телефона 0888 457073.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        И аз съм дърт, ама го вдигам... телефона 0888 457073.
        Бе мани го тоя, нищо не разбира.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Бе мани го тоя, нищо не разбира.
          Те за това не смее да припари до морето! Щото си знае, че ще го спукаме от... хммм... пиене.

П.П. Чакаме отзиви за новата джипка.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Здравейте ,да споделя и аз.Преди няколко месеца обикалях да гледам Диско,но от десетината екземпляря,които гледах-нито един не ми хареса.Няма да описвам подробности,ама това джамбазите нямат ни срам ни очи.Защо си купих Фронтера-еми просто попаднах на екземпляр,който ми хареса-виждали са я колеги,те да кажат.По-нагоре в темата имаше мнение за предницата на Фронтерата-та нима предниците на Тераното,на Витарата,на Паджерото,на Ферозата са по-различни-еми дайте да ги плюеме всички наред.То вярно,че всеки си хвали свойто,но моля Ви-нека бъдем безпристрастни,ако можем да сме си полезни,та нали за това е форума.За мястото на задните седалки-еми при мен двама 130 килограмови юнаци с каса бира в краката се събират и не им е тясно,я някой с дълга база да се похвали същото.Вярно,че няма багажник,ама винаги има решение-виж ми аватара.Относно проходимоста-еми тя си зависи 90% от задкормилното устройство/мое мнение/.През далечната 89г. с едно москве съм се качвал на Рилските езера,но това не го прави проходимо.Колега мога да ти кажа едно-гледай внимателно,пробвай,завирай се навсякъде,задавай всякакви въпроси и нещо ако не ти хареса се пазари здраво,а ако ти е неудобно обади се-за това ме бива.А между другото-още не съм се отказал от Диското-просто чакам да ми попадне подходящия екземпляр.
            Последно редактирано от gimax; 03-08-10, 10:05.

Коментар

Чакай сега, мнението за Фронтерата си е само мое, но не можеш да отречеш, че има много авточасти в предницата. Та въпросните части, колкото и да не са скъпи, а съм чувал и че не са и много евтини, все пак се разбиват много по-често от на Диското. Да не говорим, че на Диското целия комплект тампони, ама като казвам целия, говоря за де що има гума по окачването, включително и амовете, струва 25 лири. Примерно. И при грубо отношение откарват 5 години. Като казвам грубо, значи грубо. Аз като видя дупка се навирам в нея, и не ми пука. А на окачването с носачи, има много повече авточасти склонни към разбиване при по-грубо отношение. И най-важното-сменят се много по-трудно. Ако не проверяваш геометрията на предницата редовно, пък не е без пари, ти заминават гумите. И т.н.

Коментар

Никой не спори, че Диското има по-яко окачване, нито че поддръжката му е по-евтина, поне по отношение на консумативите ...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

И вече съм в къщи.За жалост не с Диско,а с Фронтерата.Утре я вкарвам в серв иза.Днес вече беше за оглед и бая работи има за смяна.Та да кажа какво стана:Толкоз път бих, яд голям,Дискаварито го покарах малко ,но до гората не се стигна.Малкия лост се движи само от N до H и то свободно,въобще неможахме да пробваме бавни и т.н собственика и той се мъчи и остана очуден,но повече ме притесни друго.При всяко сменяне на предавка(пробвах до 4)яко блъскане под шофюора,продавача ме убеждава че с повече газ и полусъединител не правило баш тъй,и средния диф бе целия в масло и климатика не работеше и волана беше на една страна и колата бягаше вляво.И все пак ако беше ми намалил малко цената да покрия част от тези неща сигурно щях да го взема.И после ще пиша къв го ядох с Фронти....

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    при грубо отношение откарват 5 години. Като казвам грубо, значи грубо. Аз като видя дупка се навирам в нея, и не ми пука. А на окачването с носачи, има много повече авточасти склонни към разбиване при по-грубо отношение. И най-важното-сменят се много по-трудно. Ако не проверяваш геометрията на предницата редовно, пък не е без пари, ти заминават гумите. И т.н.
                    Добре де като си говорим така сериозно, кажи ТИ за 5 години колко километра си навъртял и какво си сменил по предницата. Пък ще ти кажа и аз с фруктиерата колко съм навил и какво съм поправил. Дупки не признавам, редовно се качвам по бордюри със сериозна скорост, окачваето ми е перфектно. Щото така някакси годините не са измерител.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
                      И вече съм в къщи.За жалост не с Диско,а с Фронтерата.Утре я вкарвам в серв иза.Днес вече беше за оглед и бая работи има за смяна.Та да кажа какво стана:Толкоз път бих, яд голям,Дискаварито го покарах малко ,но до гората не се стигна.Малкия лост се движи само от N до H и то свободно,въобще неможахме да пробваме бавни и т.н собственика и той се мъчи и остана очуден,но повече ме притесни друго.При всяко сменяне на предавка(пробвах до 4)яко блъскане под шофюора,продавача ме убеждава че с повече газ и полусъединител не правило баш тъй,и средния диф бе целия в масло и климатика не работеше и волана беше на една страна и колата бягаше вляво.И все пак ако беше ми намалил малко цената да покрия част от тези неща сигурно щях да го взема.И после ще пиша къв го ядох с Фронти....
                      Етова не мога да го разбера-как така отивате и купувате първия нужник който видите,после -били калпави.За къде бързате,джипки има дал господ,все ще изскочи нещо читаво.После да няма тема като в Джип форума.Ивсе пак честито,със здраве да си я карате.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Един съвет, ако ми позволиш, понеже имам горчив опит със закупуването на автомобили от населени места от селски тип ... Не вярвай грам на приказки, че това току-що се е разтропало, онова било свалено ей така, профилактично и т.н. Има ли една беля, ще има и други, замаскирани....
                        Мразя, когато съм прав в такива случаи. Не, че не е възможно да се "уредиш" с недвижим имот за дълго време и ако купиш кола от голям град, но личната ми статистика показва, че 95% от колите, продавани от селяни, са пълни гробници.... Надявам се Фронтерката да не е много зле и скоро да се присъединиш към варненската група (най-сериозната, между другото).
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Добре де като си говорим така сериозно, кажи ТИ за 5 години колко километра си навъртял и какво си сменил по предницата. Пък ще ти кажа и аз с фруктиерата колко съм навил и какво съм поправил. Дупки не признавам, редовно се качвам по бордюри със сериозна скорост, окачваето ми е перфектно. Щото така някакси годините не са измерител.
                          Предници с носачи не пускам в гаража. Поне не се занимавам с такива ремонти. Не съм и карал с носачи. Ако изключим една Фероза от Англия до тук. А, и една ТЛК Сърф пак от там до тук. Ма то по асвалта не се брои. За сметка на това знам в какво състояние е предницата на Паджерото на един приятел. А не е човек без кинти или безотговорно отношение към колата. А като крайна сметка с теб до консенсус няма да стигнем, така или иначе. Ти си си Фанатик на Орлите, аз на Ровърите. Поздрави.

Коментар

Панчаревото си пати най-много от менте-части. Връщали са се с рекламация на 4-те шарнира след по-малко от 1000 км по асвалт...
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              По предницата, за 3 години(~35хил.км) съм сменил 6 тампона( 2 на панхарда и 4 на носачите), които реално нямаше нужда, 2 шенкелни лагера, сфера и семеринг, които пък бяха наследство от предишния собственик - италианка, която Бог знае колко е карала така.

Коментар

Маалийй, що са части, що е чудо! Пък аз за 4 години съм сменил 1 заден амортисьор, рециклирал съм 2 накрайника и паразитен хебел... На 270 000 е по километраж и си е с оригиналните шарнири, лагери и карета... А, и маншоните на едната полуоска, сори...
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X