Taka e.Ama sega kato govorim za off-road kato razgledam po amerikanskite saitove te naistina karat glavno tiq djipove.Ama za6toto za tqh te sa si po dobri.Ne karat toyoto i drugi.Su6to taka pravqt koli s dvigateli ot 5.0 nagore.Taka4e tova e otnositelno koeto go kazva6 za sravnenie.Taka v rusia karat glavno yaz i land rover.Sega 4e sa propusnali da vpi6at tiq djipove dobre.Gre6ka ama sega da stava takuv problem dali stava ili ne stava.Ima hora koito gi prepravqt i stavat.Tova e!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-добър 4х4 за постоянна тежка експлоатация извън пътищата ?
Свий
X
-
Абе DJ...,
а и другите "offroad маниаци".
Бие правите ли разлика между Чероки и Гранд Чероки???
Защото аз споменах Гранда,а не Черокито...БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
Коментар
-
Re: Абе DJ...,
Taka ne se li razbrahme 4e vseki kato iska da si haresva nqkoi djip da si go pravi.Tova 4e e bil propusnat ot adminisratora v anketata stana takuv problem 4e napravo nqmam dumi.Drugo ti kato se kefi6 na cherokito ne zavisimu dali e grand ili samo cheroki ne zna4i 4e i drugite trqbva da mislqt kato teb.Za6toto za men ama samo za men tova sa si mnogo skapani i skupi amerikanski djipove.Edinstveno Wranglera mi haresva pove4ko.No nqma smisal da se govorqt takiva gluposti.A i nqkade bqh 4el 4e wranglera bez da go pipa6 moje6 da go vkara6 v dosta lo6i uslovia.Vutre daje tapiceriata na nqkoi modeli bila nepromokaema.Ima li takova ne6to.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Дискусия
Към момента дискусията започва да се изпразва от съдържание :-( Нека още веднъж да подчертая че клуб OFFRoad-Bulgaria.com уважава и винаги ще поддържа мненията на всички без значение дали те съвпадат с нашето. Но е много важно дискусията да се води с технически аргументи аргументи а не нападки. Още повече това е добър повод всеки да научи нещо от другите или да им каже нещо което те не знаят. Затова нека да разгледаме внимателно Jeep Grand Cherokee и неговите предимства и недостатъци за да имаме претенцията че уважаваме всички мнения и сме готови да им дадем пълна поддръжка и уважение. Откривам нова тема Jeep Grand Cherokee - предимства недостатъци, възможности за приложение и предназначение...
Коментар
-
Re: Дискусия
napulno pravilno i dobro re6enie.Vqrno 4e si4ko trqbva da e na nivo.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Друг форум ...
Тъй като странно защо дискусията се премести на друго място където бяхме обвинени че подменяме критериите бих искал да подчертая следното :
Ничие мнение или аргументи по тази тема тук не са пренебрегвани и всеки може да предостави каквито има аргументи за и против - и това е видно.
Защо сме казали че смятаме за валидно участието само на заводски произведени машини - ами защото само така дискусията ще е обективна - ясно е каква е машината и какви са и възможностите - иначе всеки може да вземе някаква машина - без значение каква и при наличие на достатъчно пари и време може да направи от нея и луноход например - но това е неговата машина Х а не Toyota еди кой си модел. За сведение на всички при каквито и да е по сериозни промени по един автомобил за да се движи по пътищата се изисква нова хомологация от одобрен от държавата орган - така е в повечете страни по света т.е. този автомобил вече няма нищо общо с производителя на първоначалният модел.
А по отношение на обвинението че така ще стигнем до танковете - засега форума и дискутираната тема са за колесни машини но пък кой знае - ние много уважаваме танковете :-)
А с твърдението че никой не може със стандартна машина да участва в състезания въобще не сме съгласни - не само че участват но и побеждават всички знаете примерите в България но давам интересен пример в Русия - на най голямото оффроуд състезание в света "Ладога" миналата година победителя беше със съвсем стандартен LandRover Defender например ... също така и състезанията Camel Tropfy - сега G4, също се провеждат с стандартни машини...
Коментар
-
Re: Друг форум ...
Moga li da popitam ne6to.Za6to nqkoi govorqt 4e nqmalo djipove podhodq6ti za off road bez da se pipat vuop6te.Predi6nite yaz-469 si be6e to4no za tova.Blokaji si4ko.A i kakto kazahte moje da se mie ot vutre s marku4ahttps://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
ne otiwa na dobre...
форума...
първо не съм се заяждал с никой...споменах Гданд Черокито защото си е оффроад по рождение,с изклячение на това че е доста дълго и малко неудобно поради тая причина.наскоро в една статия за Дискъвърито(ако не се лъжа) ,дадоха доста добро определение затакъв род оффроадшери...цивилизовани оффроад-ери.
значи,Черокито е СУВ,а гранда е ОФФРОАД.това е.който както иска да го разбира.
прав си VPetrov че темата се изроди,ама не е моя вината за това.но ако все пак мислиш че е моя,съжалявам.БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
Коментар
-
Re: ne otiwa na dobre...
Taka moje li da se razberem.Ne se li razbra 4e e dopusnata gre6ka kato ne e bilo slojeno cheroki.Dobre opravena e.Az li4no ne go haresvam.Ako nqkoi misli obratnoto dobre.Ne mi e problem.Edinstvenoto koeto mi be6e 4e govorqt gluposti.Da be6e kazal tuka a ne tam.!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
чекай малко...
където искам там ще си го казвам,за каквото и казване да говориш...
VALE???БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
Коментар
-
Re: чекай малко...
Sega ti se obidi mai4e.Nito iskam da se zaqjdam nito ne6to drugo.Prosto za6toto tuk se sabirame da si obsujdame si4ko svurzano s off-roada v bg i za tova mislq 4e svur6ihme s sporta po tova.Vsi4ko e svur6eno.Ima tema za cheroki ima si4ko.Tova e.Edinstvenata mi molba be6e za kritikite ima mqsto kadeto moje da gi slaga6.Administratora se e pogrijil za tozi vupros!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
za uaz
spored men naistina uaz e nai dobrata ma6ina za off road vav bg prosto zashtot se e dokazal kato mnogo izdrajliv i nepretenciozen 4x4 e razbira se vseki kara kakvoto iska bez zna4enie dali e uaz toyota ili kakvoto i da e bilo no uaz e nennadmita vav po4ti vsiako edno otno6enie imam predvid kakto saotno6enie cena poddrajaka vazmojnosti a tova za balgarina e vajnoДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Re: za uaz
Подръжката е до колкото може да се каже евтина спрямо другите джипове.Това прави уаз привлекателен за много хора.Ако имаш тойота и да я ремонтрираш хем ти трябват сумати машинарии и много пари а пък уаза е нещо друго.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
diavol koleda
абсолютно си прав човече не че toyota не е хубав джип но все пак в българските условия уаз си остава най-добрия и лично за мен това е машината само да не беше сас тоя бензинов двигател братушките не са мислили че някога бензина нямам да е без париДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Re: diavol koleda
Не знам другите какво мислят за здравина на уаз ама на мен ми е доказано че това са едни от най-здравите джипове.Които иска да говори каквото иска ама джипа е измислен с тази цел.По новите за които повечето казват е това е по хубав джип са само лъскави.Запомнете че красотата и проходимоста са две различни и противоположни неща поне спорет мен.Красивите джипове са само да си разхождаш гаджето ама за офф роуд са умрели.Такаче.Не знам кои луд ще вкара най-новия ленд круисер.Или пък наи новата G-класа.А пък дали уаз е здрав отидете и питаите руснаците.Или си намерете филм от руско състезание.Кадето са главно Уаз,Лада Нива,Дифендар и някои друг прототип пак с такъв двигателhttps://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар