Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara 2.5 V6 vs. Frontera 3.2 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Grand Vitara 2.5 V6 vs. Frontera 3.2 V6

Засега ако не кола, то поне аватар си намерих...., дали ще се наложи да си го сменям? Пътешествията в нета продължават, за всеки съвет съм безкрайно благодарен, предпазването от грешки е по-полезно от последваща помощ.

Коментар

В преставителството на Сузуки в София ми казаха, че дизела(2.0 D) който слагат на Витарата е на Рено, слага се и в Сценика?

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
        В преставителството на Сузуки в София ми казаха, че дизела(2.0 D) който слагат на Витарата е на Рено, слага се и в Сценика?
        Може би на новата Витара слагат рено...
        2000 г. витара е с 2.0ТД 87кс
        2000г. Рено са с 1.9 мотори 100кс - новите 2006г+ рено са 1.9 120кс /комън рейл/
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не притендирам че съм супер запознат, но си мисля че сузукито 2.0 ТД е двигател пежо!!! 1.9 Д на новите витари е Рено това е сигурно.
          LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
          LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от SG Преглед на мнение
            Не притендирам че съм супер запознат, но си мисля че сузукито 2.0 ТД е двигател пежо!!! 1.9 Д на новите витари е Рено това е сигурно.
            Така е!Сузуки не ползват мотори на Мазда,а на Рено.Виж КИА ползват.Някой май е объркал марките...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Е начи правилно съм разбрал
              Много интересно обаче, имах възможност да покарам доста марки и модели миналото лято, та ми направи впечатление уж един и същ двигател, пък едната не може да отлепи, а другата направо те залепя за седалката?
              Говоря конкретно за Витари едни и същи години дизеларки, пък и на Маздите много се усеща, и все на дизеловите

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                Така е!Сузуки не ползват мотори на Мазда,а на Рено.Виж КИА ползват.Някой май е объркал марките...
                колега това че си виждал само франкенщаини производство за европа не значи че няма мазда -отвори някоя книшка или наи лесно ауто датата и сравни индекса на моторите
                МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X