Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай 1.9ТД/1.3i/ Дифендър 2.5ТДИ/ Ландкруизер LJ70 2.4ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Самурай 1.9ТД/1.3i/ Дифендър 2.5ТДИ/ Ландкруизер LJ70 2.4ТД

Взех го!Това на снимчицата на профила сме двамата .Днес го докарах на ход от Дупница.За моя изненада всичко работи-включително и блокажа на задния мост ARB.Веднага го пробвах и има огромна разлика при изкачване на сериозни стръмнини с блокиран заден мост.На всичкото отгоре има и климатик(никому ненужен),който без да искаме бяхме оставили включен и по средата на пътуването установихме,че има лед в купето.Скоро ще кача повече снимки и информация.
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Честито. Добър избор.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Честито. Добър избор.
        Благодаря!
        Като го постегна мъничко и ако се реша отново да го покарам по асфалт,може да ти го докарам до Варна да си кажеш професионалното мнение.Като съм готов ще ти пиша да ми дадеш координати.
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
          Благодаря!
          Като го постегна мъничко и ако се реша отново да го покарам по асфалт,може да ти го докарам до Варна да си кажеш професионалното мнение.Като съм готов ще ти пиша да ми дадеш координати.
          Когато решиш си добре дошъл.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Честито и от мен колега!Направи най-правилният избор!Желая ти милиони кални и безаварийни километри!Чакаме снимки...на играчката за пораснали момчета

Коментар

Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнение
              Честито и от мен колега!Направи най-правилният избор!Желая ти милиони кални и безаварийни километри!Чакаме снимки...на играчката за пораснали момчета
              Много благодаря специално на теб,че точно заради информация,която ти ми даде се дигнах да ходя до Дупница да го гледам.За сега доста неща потракват и похлопват и скърцат-окачване,управление,съединител,лагери на колелата,преден диф,може би и централен диф,(добре че задния е ARB и там е добре),спирачки.Но първо ще оправя нещата свързани с безопасността на движение и тогава ще мисля за подобрения.

Коментар

Колеги,информацията и снимките на машината съм публикувал тук:
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...-форума

Темата може да се затвори,т.к. тя изпълни предназначението си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X