Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДЖИП С ДЕСЕН ВОЛАН

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ДЖИП С ДЕСЕН ВОЛАН

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Никога. Защо смесваме безопасност и пари. Някой да знае цената на два откъснати крака например? Никoй ли не вижда връзката между лентата за движение и страната на волана. Аз си мислех, че това е елементарно за разбиране.
    Айде пак ...откъснати крайници и трагедии! да не правим анализ на "horror movie".
    много ми е чудно, от къде черпите тия черни статистики?
    TЛК 80-4.2ТД
    ТЛК 73-2.4ТД
    ...................

Коментар

Гласувах НИКОГА! За пореден път българите се изхвърляме на неща които не са за нас! Безопастноста е на първо място. И ми е много интересно - Като нямаш пари да си го купиш с десен волан джипа, после с какви пари ще го поддържаш. Пак някакви андрешковски номерца правим... бг шит!

Коментар

[QUOTE после с какви пари ще го поддържаш. Пак някакви андрешковски номерца правим... бг шит![/QUOTE]

с парите от разликата в цената и това дето ше изкарам от доматите на пазара
        TЛК 80-4.2ТД
        ТЛК 73-2.4ТД
        ...................

Коментар

Тука в тази тема е същото като в онази тема в ЕНДУРО-то 2т или 4т.

Ами които го бърка волана и е голем паралия да си купи с нормален и да не кара с обратен,а отностно безопасноста,то си е до човек,ако си се родил магаре,то е неминуемо и ще си останеш такъв дали в живота или зад волана все тая....

П.п Та просто такъв е живота...........и едва ли трябва да гласуваме в анкетката с Никога,за да угодим на тези които казват,че десните волани са потенциални убиици на пътя.
          Последно редактирано от spl77; 15-02-09, 13:32.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
            Тука в тази тема е същото като в онази тема в ЕНДУРО-то 2т или 4т.

Ами които го бърка волана и е голем паралия да си купи с нормален и да не кара с обратен,а отностно безопасноста,то си е до човек,ако си се родил магаре,то е неминуемо и ще си останеш такъв дали в живота или зад волана все тая....

П.п Та просто такъв е живота...........и едва ли трябва да гласуваме в анкетката с Никога,за да угодим на тези които казват,че десните волани са потенциални убиици на пътя.
            +1 (много точно)..калпавия ....й,вълната му пречи
            TЛК 80-4.2ТД
            ТЛК 73-2.4ТД
            ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
              +1 (много точно)..калпавия ....й,вълната му пречи
              Това изказване не знам как точно да го разбирам. Да приемем, че съм калпав шофьор и за това така мисля- това прави ли ме калпав у..
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                Това изказване не знам как точно да го разбирам. Да приемем, че съм калпав шофьор и за това така мисля- това прави ли ме калпав у..
                нищо лично!

Разбирай го така: аз като карам кола с десен волан ,приличам ли на убиец.....?

давайте в същия дух,такива от рода счупени крайници,безценен човешки живот..трупове по пътищата
                ...и някой да казва къде и какви коли да караме
                падам от смях
                TЛК 80-4.2ТД
                ТЛК 73-2.4ТД
                ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                  нищо лично!

Разбирай го така: аз като карам кола с десен волан ,приличам ли на убиец.....?

давайте в същия дух,такива от рода счупени крайници,безценен човешки живот..трупове по пътищата
                  ...и някой да казва къде и какви коли да караме
                  падам от смях
                  +1 Карайте си колите с леви волани и ни оставете нас- "убийците" да си караме джипарите с дясна дирекция!
                  [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Караш кова с десен волан, защото ти е по евтино, не защото е по лесно или безопасно. Сега ще откриваме наново физиката ли? Или искаш да кажеш, че ти можеш да виждаш под ъгъл? Караите си ги, лошо няма. Където живея са забранени. Дано се удетят и в БГ скоро, защото от тия далавери....

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнение
                      +1 Карайте си колите с леви волани и ни оставете нас- "убийците" да си караме джипарите с дясна дирекция!
                      Колега,никой не казва да не си карате колите с десен волан.
                      Сменете си светлините с нормални и... внимавайте повече и това е.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Колега,никой не казва да не си карате колите с десен волан.
                        Сменете си светлините с нормални и... внимавайте повече и това е.
                        прав си Яро,но за съжаление много хора се поддават на негативни настроения и чиста проба "злобеене"!...ясно се вижда от написаното до тук по тази и други теми във форума. силно се опасявам,че "въображаемите жертви" на десните волани,ще са не от "въображаеми" катастрофи,а в резултат от сбивания между шофьори на двата вида автомобили...типично по български.
                        TЛК 80-4.2ТД
                        ТЛК 73-2.4ТД
                        ...................

Коментар

Колега, за какво злобеене става дума? Живея на другия край на света, какви волани и къде ги карате е все тая за мене. Говорим за безопастно или не. Говорим и за чисти физични закони. Не можеш да виждаш под ъгъл. За да видиш зад ТИР трябва да се изнесеш много повече от този с ляв волан. Това те прави опасен. Защо на черното викате бяло? Караите си ги, търгуважте с тях / май това е проблема на накои/, но не ни обеjдавайте, че е еднакво да стоиш на грешната страна на колата.

Коментар

Колеги, аз гласувах "никога". Пробвал съм 2-3 пъти и ми е "презръки", т.е. неудобно.Това , разбира се си е лично мое мнение, с което не ангажирам никого. Някой ще каже , че се свиква - може би, но аз не искам. Ако си купя по-нова и по-евтина с 30-40-50процента кола и после дам още толкова , за да си обърна волана , то май е същото.
                            А това , че една кола е на по-малко години вникакъв случай не може да ме навие , че е по-здрава или запазена. Живея в чужбина и знам как се експлоатират колите тук. Свидетел съм , как се навъртат 65 К км без проблеми , само от ходене на работа (за година). За нас колата е идол , а за тях -робиня.. не знам кой е прав и кой крив. Така , че моабети от рода на "карана е от пенсионер" ме карат да се смея.
                            И да не ми обяснява никой как една колка на 5,6,7-8 години е на 150К
                            Живи и здрави да сме и който иска да си кара с ляв , който иска с десен волан. Важното е да сме внимателни и коректни на пътя.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колеги карайте си колите с десен волан щом сте ги купили вече! Но за бога не ни убеждавайте, че те абсолютно не се различават от колите с ляв волан! Свиква се с всичко, но това не означава, че кола презназначена за движение в Англия е толкова безопасна колкото и кола произведена за дясно движение!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Смятам, че тази тема се изчерпи вече.

Управлението на автомобил с дясна дирекция в държава, където пътната мрежа е за лява дирекция (както и обратното), носи по-висок риск от ПТП за всички участници в движението. Това смятам е ФАКТ за всички вас.

Оттук насетне, както и с всичко останало в живота, човек преценява за себе си (лошото е, че в случая в известна степен и за останалите участници в движението) дали да 'спести' или да кара по правилата.

Всеки е свободен да направи своя избор, без да е необходимо да убеждава останалите в правотата на решението си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X