Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрият SUV за 2004 ... (най-добрата 4х4 машина)...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да бе да-а зад волана на Лексус или Порше е мъка Нали гласуването е за СУВ Аз лично не мога да приема че УАЗа е в тази категория МПС.....Това е все едно да има номинация за най добра лимозина и в нея да се кипри Волгата.. Или най добър спортен мотоциклет и ИЖа да е там Общо взето нямам нищо против братското автомобилоСТРОЕНЕ но за мен лично те си имат тяхни разбирания за класове и стандарти доближаващи се до Аграростроенето. Това е мое мнение и неизкам да обиждам никого....Въздържам се от гласуване поради явното разминаване в класовете

с уважение към всички участници -РЕТЕR

Коментар

Za uaz

Kakto veche spomenahme, samite proizvoditeli nari4at Hunter SUV. Tova e i edinstvenata prichina de v klasaciata.
      Mojesh da glasuvash za koito iskash.
      Pozdravi,
      Izo
      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

SUV на годината

Не знам до кога трябва да се гласува... има ли краен срок ?

Все пак, по темата - SUV на годината за мен е SsangYong-Rexton-CRD, ще кажете тоя е луд! Но погледнете под капака - Common Rail от MB, много приличен мотор, окачване и трансмисия - за SUV добре, интериора е на много добро ниво. На края цената.... сравнете и преценете. За мой късмет, управлявах това нещо. На асфалта се държи добре , вкарах го в една разорана нива по време на дъжд - измина около 500 метра (сериозно!) е.. после го вадих с моята печка. За функциите за които е замислен е прилична машина.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Каквото съм гледал за разни сравнения и изпитания на тия играчки, 200 метра след края на асфалта някви признаци на живот ще има само у Темпото на Мерцедес, Фриландера също ще приритва, и 100 метра по-нататък ще грухти Хънтера. Закопан до огледалата и доволен.
          Не знам по какъв критерий "най-добър", обаче ако става дума за изобщо някаква използваемост по нашите земи, остава само Хънтера, и то без съвсем никаква конкуренция.
          Паркетник - не паркетник, ама УАЗ. Поне има модернизационни резерви да се върне до истинския Тои е!

Коментар

Класовете на посо4ените автомобили се разминават значително! Много е важно дали са с "цели оси" или не , а тук има голям хаос- лукс + оф роуд. Не го разбирам като класация какво търсим?Трябва да се отговаря на това от хора които са притежавали или поне са управлявали пове4ето от изброените!!!!! Класацията на какъв принцип е направена?
            Много сте субективни

Коментар

Въздържам се от гласуване

Коментар

Хм. Покорно се извинявам, но единственото транспортно средсво с водещ мост с цяла ос за което се сещам, е парният локомотив. Обаче той май не участва в конкурса. Вероятно ниска обща култура(((
                От всичките тия нито един не е всъдеход. Вероятно под подозрение е УАЗ-а, само че модела Хънтер е чист паркетник. Имидж, един вид, и той се прави на нещо си, както останалите - на джипове. А той - на мирен гражданин. Така че, за субективизъм и дума не може да става. Е, освен ако не броим вградените стойки за чаши, там мнозина губят от ... Не съм гласувал за него)
                А няколко от тия съм виждал. Веднъж даже видях локва. И два пъти трамвайна линия, ама може и да бъркам. Най ме изкефи как с кал и грес и в задника се връщам на плюшената седалка. И включвам ЦД чейнджъра с 83 диска на 12 387-то парче. Понеже е голям кеф да се измъкнеш жив от дупките на улицата, на която живея. В центъра на София. Какъв ти SUV...?

Коментар

Класация

Първоначално публикуван от XJ
                  Класовете на посо4ените автомобили се разминават значително! Много е важно дали са с цели оси или не , а тук има голям хаос- лукс + оф роуд. Не го разбирам като класация какво търсим?Трябва да се отговаря на това от хора които са притежавали или поне са управлявали пове4ето от изброените!!!!! Класацията на какъв принцип е направена?
                  Много сте субективни
                  Класацията така както я разбирам аз, е какво бихте избрали от посочените автомобили вие лично или по-точно според вас кой от тях носи най-добро съотношение цена, качество, възможности...за вашите потребности...
                  VPetrov.photography

Коментар

Избора ми е пристрастен.
                    Гласувам за UAZ HUNTER с две ръце,защото имам такъв,и му знам възможностите,по големи са в сравнение с другите
                    УАЗ ФЕН

Коментар

Гласувам за Туарег

Коментар

най-най-

най-добър SUV ?
                        Lexus LX 300 ... Жалко че скоро няма да мога да о притежавам
                        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

УАЗ-Hunter
                          Mnenieto e pristrastno!

Коментар

СТИМУЛ ЗА ГЛАСУВАНЕ!!!

Здравейте всички,

тъй като гледаме, че не сте много активни в гласуването, ще ви дадем малък стимул - МНОГОТО НАГРАДИ!!!

Почваме с
                            - НАЙ-ГОЛЯМАТА- маниашка каска CMS + ръкавици, предоставени от HWAK Ltd., вносител на Aprilia + чанта Sandlert за каската от "Гладиатор"
                            - 10 награди от offroad-bulgaria.com (В. Петров обеща да са сериозни)
                            - страхотна блуза + 2 ръчни часовника + 2 стенни такива от Total
                            - 10 комплекта тениски и шапки от Hyundai
                            - 10 раници от Castrol
                            - чанта Sandlert + аксесоари от "Гладиатор"
                            - 10 абонамента за 6 месеца от списание OFF-road BG
                            - 10 бутилки качествено вино (само за пълнолетни) от "Дамяница"

Чакайте още награди следващата седмица.

И най-важното - не искаме пари! Просто гласувайте!!!

Коментар

1 глас за УАЗ Hunter от мен
                              Димитър Димитров гр. Стара Загора бул. М. Кусев 42 тел. 0886023438 e-mail: mitko.ol@gmail.com

Коментар

И аз се въздържам от гласуване!

Гледам темата няколко месеца и се чудя как да сравнявам УАЗ Hunter с Porche Cayne? Ако беше да сравняваме LR Defender, УАЗ Hunter и Tempo щях да знам какво да сравнявам и как да класирам.

Т.
                                Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X