Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрият SUV за 2004 ... (най-добрата 4х4 машина)...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-добрият SUV за 2004 ... (най-добрата 4х4 машина)...

Редакцията на списание Offroad BG и клуб OFFRoad-Bulgaria.com обявяват публичен избор на SUV на годината (4х4 машина на годината).

Гласуването ще се извършва по следните начини:

1. С писмо до редакцията на списание Offroad BG: София 1202, ул. Веслец 32, ет 2, СИБО медиа ООД.
    2. С е-поща до редакцията : magazine@offroadbg.net

3. С гласуване тук във форума.

Всяка от гореизброените форми на гласуване е равнопоставена. Може да се подава само един глас само по един от горните начини!

Независимо от избраната форма за гласуване моля имайте в предвид следните условия:

1. В това гласуване не се допускат до участие служители на редакцията, управителите на OFFRoad-Bulgaria.com, техни служители, лица в преки роднински връзки с някои от гореизброените или лица имащи бизнес отношения с тях които са свързани с предмета на гласуването.
    2. Съобщенията, с които ще се гласува трябва да съдържат трите имена, телефон, е-поща или друг начин за връзка и кратко описание защо така е гласувано т.е. защо е направен такъв избор. (Името и данните за контакт не са задължителни за участниците във форума)
    3. Може да се гласува само веднъж и само за един модел.
    4. Изпращането на повече от един глас от един и същи човек го елиминира от жребия.

След края на гласуването между всички които са гласували ще бъде разигран жребий според който ще бъдат раздадени 100 (СТО!!!) награди от редакцията на списанието и от клуб OFFRoad-Bulgaria.com. Жребият ще бъде публичен и контролиран от нотариус.

В началото на декември ще бъде определен модела победител и на фирмата вносител ще бъде връчена специална статуетка и грамота за SUV на годината - избор на читателите!

Всички съобщения, с които се гласува тук трябва да бъдат пуснати като отговор на тази тема.

Ето и избора за гласуване:

1. SsangYong-Rexton-CRD

2. Lexus-RX300

3. Toyota-RAV4

4. BMW-X3

5. UAZ-Hunter

6. Porsche-Cayenne

7. Land-Rover-Freelander

8. Nissan-X-trail

9. Volkswagen-Touareg

10. Hyundai-Tucson

11. Tempo-Traxx

12. Jeep-Cherokee-Sport

Запазваме си правото на промени и допълнения към условията!
    VPetrov.photography

УАЗ и Темпо (всъщност за тракс не знам но на снимката е джудо който със сигурност не е) май не са SUV-ове?
    А защо няма най-добрият Лада Нива??? за които бих гласувал веднага, защото за порше каиен ще трябва да слушкам и папкам повечко поне още 200 години, а нивата си я карам на воля.

Коментар

SUV

Тук са представени само модели които са на пазара от тази година. Това на снимката е УАЗ но модел Hunter който завода си позиционира като SUV. Е трябва да се каже че имаш основание за делението между Hunter, Trax и останалите но понятието SUV е маркетингово и понеже е модно всички гледат да си позиционират автомобилите там. Но понеже има основание за такова твърдение преименуваме гласуването на "4х4 машина на годината".

За Лада-Нива из аз съм съгласен че е великолепен избор но само да напомня че е издание от преди доста години. Шеви-Нивата е точно за тук но пък те си нямат още вносител а тук класираме само официално внасяни автомобили в България.

И накрая за се брои за истинско гласуване мението трябва да съдържа трите имена и т.н. - справка по горе ...
      VPetrov.photography

Коментар

Уточнение!!!

Знам, че УАЗ и Темпо не си пасват с понятието SUV, но пък останалите модели са. Затова сложихме името SUV на годината.
        И по-точно "SUV на годината - избор на читателите".

Относно Chevy Niva - тя вече се внася у нас, но тъй като още не е регламентиран вносителят, ще я оставим за догодина, както и новите М-класа, Kia sportage, Land Cruiser и т.н., тъй като продажбите им у нас ще започнат чак след около 2 - 3 месеца.
        Относно Темпо -то, у нас моделът наистина се продава като Traxx.
        Моля, това мнение да не се счита за гласуване

P.S. Това са само продаващи се от тази година на БГ-пазара модели и модификации. Включително т. нар. "фейслифтове" на по-стари модели (като Нисан, Рав 4, Лексус). Всичките претендират да са с висока проходимост, и само и едниствено затова са в обща класация. Уаз Хънтър, както каза и администратора също е рекламиран от завдоа като SUV.
        Не сме кръстили конкурса 4х4 на годината, тъй като конкурс с такова име има в рамките на "Автомобил на годината". Дерзайте и гласувайте!!!

Коментар

Ми от този набор (ех да си помечтаем...) Поршето е моя избор
          Ама за наградите не ме броите

Коментар

Re: Най-добрият SUV за 2004 ... (най-добрата 4х4 машина)...

Който си е за руското си е за него.УАЗ HUNTER първо място.А по натам ако трябва да се казва съм за LAND ROVER FREELANDER
            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

diavol koleda

твърдо за руския звяр уаз hunter димитър доросиев град копривщица
              улица к.доганов номер 2 телефон 0888393440 e-mail dimi_83@mail.bg
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Porsche-Cayenne е избора обаче верно ще пада голям глад докато си го позволя.
                Нека обаче някой направи разликата между SUV и другите модели автомобили, като Patrol, G-тата, Range и т.н. Освен това не виждам и ML-a, който като гледам улиците също има доста почитатели. Според мен първо трябваше някой да каже защо избора е паднал точно на тези модели и критериите за подбор. И това още преди да е започнало броенето ;-) Идеята обаче да се организира тази анкета и то точно сред потребителите е повече от похвална и заслужава адмирации.

Коментар

първо не трябва ли в тая класация да са само нови(излязли тая година) модели???
                  и второ.ако ще е класация са СЪВ-ове да са само такива коли.нека за оффроад да има друга класация.

и сега за моито клаисране...не съм карал нито едно от тия брички,но по стечение на обстоятелсвата преди 2 години,горе-долуявно и тоя модел не става за тая класация), бях поканен на промоцията на ЛЕКСУС-а,така че гласувам за него.готин е,само не ми хареса че не се предвижда дизел,но ми казаха че щели да пуснат хибрид...
                  БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                  (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Nissan-X-trail

Ако можех да си го позволя :-(
                    no signature no problems

Коментар

Време...

Времето тече... гласувалите са малко а наградите много
                      VPetrov.photography

Коментар

И аз гласувам за UAZ Hunter защото само тои става за як ff-road e-mail: bizkit__boy@abv.bg
                        http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Първоначално публикуван от bizkit_boy
                          И аз гласувам за UAZ Hunter защото само тои става за як ff-road e-mail: bizkit__boy@abv.bg
                          ama towa glasuwane ne e li za SUV???
                          БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                          (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Гласуването

Да, гласуването е за SUV, но събрахме и двете оф-роуд машини (УАЗ и Темпо), за да не стане голяма мешаница в заглавието на конкурса.
                            А и по-горе в условията е описано по-подробно защо

Коментар

Miki

Аз лично предпочитам UAZ Hunter защото съм се возил на тези зверове в пресечена местност и знам че нямат равни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X