Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ван/миниван

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хареса ми идеята за "мини кемпер", от Италия, без ръжди, до 5к лева и си рекох да купя 2-3. Този WV бус е най-евтиният, който намерих в цяла Италия. Ма само на 23 години е, кво й плащаш!

https://www.autoscout24.it/annunci/v...p=t10&ap_t ier=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=2&new_taxonomy_available=true&boosting_product=none&relevance_adjustment=organic&applied_boost_level=t10& boost_level=t10

Тъкмо да преведа парите и пак гледам - че тя била на 33, бре! Че аз такава си имам дома. Малий-й-й, как щях да се мина ...
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      Кораба-майка и аз си го имам. Моят е точно на 30, юни месец ги навърши. Снимката на този вероятно е отпреди 10 години, освен ако наистина е гаражен...

И сега темата е да се оплакваме,че за никакви пари не може да се купи нищо което ми е около набора или се търси решение на конкретен проблем...
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Вие сте предубедени. На 33 лазарника е в разцвета на силите си!
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        Хареса ми идеята за "мини кемпер", от Италия, без ръжди, до 5к лева и си рекох да купя 2-3......Малий-й-й, как щях да се мина ...
        Нещо не схващам. До 5к лв, а за малко да купиш една за 6к ЕВРО.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

• trapper
          trapper коментира
          Редактиране на коментар
          2/3 коли х 5000 лв.=10000/15000 лв.
          6500 € = 13000 лв.
          Парите за 2/3 като търсената кола стигат само за една и то най-евтината. Това е сметката.
          Аритметика, Уили!

Приятел си направи кемпер от подобен чиреп. Първите му няколко опита за къмпингуване завършиха с преждевременно прибиране на въже или с репатрак.
        След това направи няколко уж безпроблемни, но познавайки го и да е имало проблеми с "чирепа" е много вероятно да е "забравил" да ги сподели.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2025-09-02 085653.jpg
Прегледи:123
Размер:36.6 КБ
ID:7009418

Коментар

• rosen_lazarof
            rosen_lazarof коментира
            Редактиране на коментар
            Има 84 в Мобиле де - всички са от дилъри и повечето си стоят поне от един месец.

Не съм казал че ще се ползва за кемпер - за това се взима едно Дукато L4H3 с 3.0 дизел

Просто се търси по голямо вътре ако случайно когато караш цял ден с колело далече от вкъщи да можеш да преспиш вътре при колело отвънка

Първоначално публикуван от rosen_lazarof Преглед на мнение
          За съжаление никакви стари Рена Еспейс хеле пък 2.2 няма достойни за гледане. Само тотален скраП.
          Аз долу горе разбрах какво да търся:
          1. Годината няма значение.
          2. Ван, миниван или комби от по големичките (не Пежо 206 или Поло комби)
          3. Бензин ръчни скорости без газ
          4. Гледана гаражна на под 200000 км доказани със сервизна история
          5. До 5000 лв ако има, ако не - може маааалко нагоре

В Германия се намират чат пат ама не искам да добавям и разходи по превоза...

Ако имате прелагайте

След 11. Октомври мога да идвам да гледам
          Няма такава, те коли на 5-6 години са по 20 000 евро, а ти искаш за 5. Би могло ако е на 15+ години, но шанса да намериш читава е минимален.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X