Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ван/миниван

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на ван/миниван

Здравейте колеги офроудъри.

Търси се следният автомобил:
    1. Формат ван, миниван или малка пътническа баничарка с 5 места - понякога ще вози и хора но рядко
    2. Високо и обемно но не тежки товари, предимно велосипед 1 брой със свалени капли но голям - МТБ 29" или туристически 28" с монтажи за чанти/багажници. Сегашния велосипед е 144 на 88 см със свалени капли.
    3. Типа гориво не е важен, бързина също но е важна безпроблемноста както и евентуално да държи цена след 1-2 години когато ще стане излишен. Ако може да не ръждясва.
    4. Задните седалки да влизат в пода и правят равен под да се товари.
    5. При наклонени предни и задни седалки да се получи равен обем за спане при нужда на един човек - мини кемпер един вид.
    6. Бюджет 5000 лв, ще изминава максимум 10000 км на година
    7. Ще се купи/регистрира в България и ще иде и се кара в Италия за по малко от 1 година

Засега съм набелязал следните:
    1. Ярис Версо
    2. Хонда Джаз
    3. Фиат Кубо
    4. Фиат Идеа
    5. Шкода Румстър
    6. Опел Мерива

Това са малки колици за изискванията, които си посочил. За спане зад предните седалки просто не виждам как би се получило. Опитай нещо от рода на Зафира поне.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ти се бъзикаш нали ?

Коментар

Нито едно от споменатата скрап не става.
        Размер на Добло Макси ще свърши работа...
        От там идеи много.
        Парите не стигат...за никъде.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Фиат Панда или Фолксваген Лупо биха отговорил на изискванията.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_lazarof Преглед на мнение
            Здравейте колеги офроудъри.

Търси се следният автомобил:
            1. Формат ван, миниван или малка пътническа баничарка с 5 места - понякога ще вози и хора но рядко
            2. Високо и обемно но не тежки товари, предимно велосипед 1 брой със свалени капли но голям - МТБ 29" или туристически 28" с монтажи за чанти/багажници. Сегашния велосипед е 144 на 88 см със свалени капли.
            3. Типа гориво не е важен, бързина също но е важна безпроблемноста както и евентуално да държи цена след 1-2 години когато ще стане излишен. Ако може да не ръждясва.
            4. Задните седалки да влизат в пода и правят равен под да се товари.
            5. При наклонени предни и задни седалки да се получи равен обем за спане при нужда на един човек - мини кемпер един вид.
            6. Бюджет 5000 лв, ще изминава максимум 10000 км на година
            7. Ще се купи/регистрира в България и ще иде и се кара в Италия за по малко от 1 година

Засега съм набелязал следните:
            1. Ярис Версо
            2. Хонда Джаз
            3. Фиат Кубо
            4. Фиат Идеа
            5. Шкода Румстър
            6. Опел Мерива
            Вито,рено трафик,,виваро,къс и нисък дукато,боксер....
            Колело с 29 цола без да се сваля нищо,влиза в товарен форд кънект ...няколко колела влизат...но за спане и колелата отзад не става

Компромис...киа карнивал ,шаран....

А горното дето си изброил...е меко казано майтап...от всички не съм спал в ярис само...

п.п Днес трябваше да караме колела някъде из странджа.....мпс е бус дукато възможно най дългото...което си е хамбар ...и ходиш прав.

Уви...днес ще бъркаме бетон.
            Последно редактирано от Roninn; Днес, 09:19.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Е чакайте сега.
              Аз съм казал да влиза едно разглобено колело вие сега къде ме пращате.
              Примерно Шкода Румстър като се сгънат седалките остава 140 см
              Колелото ще влезе по диагинал.
              А спането ще е без колело и сигурно ще се случи веднъж дваж......
              Иначе и аз искам бус ама къде ще го паркирам във Италия голямо градче?
              А 5000 са примерни.....
              Може и 10 и 15 ама да си заслужава и да не си губи стойността

Коментар

Ебайк 29" с 60 литра дисаги,влиза съвсем спокойно в Пежо 307/308 SW...многократно съм го правил.

Коментар

Търси Рено Еспас преди 2000г. Има псевдо 4х4. 2.2л бензин е отличен мотор от онова време, но само 2.2. Не друг. Колата е не гниеща. Направена е от някаква цинкова или алуминизирана ламарина и пластмаса. Гният само вратите от долния край. Може да се намери читав екземпляр за 1000-1500лв. Проходима почти като джип. Двата реда задни седалки се свалят с поглед. Ако имаш късмет то предните се въртят на 180 градуса. Остава 2+м за матрак а седалките отиват от вън на барбекюто. Приставката се прави лесно. Имах 3 такива във времето. Звънни ще ти разкажа.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X