Първоначално публикуван от cnc82
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota Land Cruiser 100 4.7i Facelift
Свий
X
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМхм....
А дали системата работи или не, е лесно да се провери. Ако си спомням добре, неупешен опит струваше 50 лв. за физически лица.
Няма ограничение кой може да я тества, нито за брой неуспешни опити...
Коментар
-
Темата е изчерпана и приключила, човека си купи гараж наместо 100-ца
А иначе по темата за пушека- може и да действа, поради щото още в ден първи на ограниченията беха съобщили, че незнам колко хиляди били нарушили, а не вервам само да са ги регистрирали, без да са им пуснали честитка..0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Случайно реших да цъкна на линка в първия ми пост с въпросния ТЛК дали се е продал, изненада, гледам че от 52 000 лв. вече е смъкната на 34 999 лв, и въпреки това още не са я отнесли, учуден съм че още не е продадена на вече по-ниската си разумна цена..., ако беше на тази цена още в началото, щях да съм я отнесъл, но не съжалявам, гаража се оказа най-добрата ми инвестиция и придобивка
https://www.mobile.bg/obiava-2169706...-4-7i-facelift
Коментар
-
В някои части на света тоя автомобил вече има право да гласува и да употребява алкохол...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВ някои части на света тоя автомобил вече има право да гласува и да употребява алкохол..., лошото е че остаряват и ще стават все по тегаво с поддръжка и части, а новите коли ги правят масово от рециклирано PVC и халумин от говнолин, всички коли вече си приличат като с ролки тоалетна хартия, пълен отврат....
Последно редактирано от Еделвайс; 12-04-25, 09:43.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВ някои части на света тоя автомобил вече има право да гласува и да употребява алкохол.../ , умират за такива стари пиянци, и то още по-стари...и по-скъпи.
Последно редактирано от sonda; 12-04-25, 09:54.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
- 1 like
Коментар
-
Вероятно е както казваш. В някои по-топли страни, в речника на чието население липва дума за ръжда. Места на които ако продадеш менте резервни чаркове като оригинални, повече никой никога не чува за теб. И още куп регионални особености.
Но по нашите земи двадесетгодишните автомобили в общия случай са дали каквото е имало за даване...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар