Здравейте момчета, много се извинявам за глупавата тема но много скоро ми предстои покупка на джип и от всичко което прочетох тук и което коментирахме по рано само си размътих мозъка и в крайна сметка реших - понеже покупката на автомобил на старо по принцип е въпрос на късмет да взема това което най много ми хареса от настоящите оферти в мобиле.бг за фронтера, чироки и витара дълга база. Днес карах едно чироки 2.1td и адски много се изкефих .... голямо удобно, въобще няма място за сравнение с витарата. Кажете ми момчета какво да правя с този ограничен бюджет (5000 - 7000 лв. )и неистово желание да се окалям до ушите ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ! Витара, Фронтера или Чироки? /до 7.000лв./
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
Тук има привържаници и на трите типа возила, аз съм за американеца, но не с този двигател. Фронтерата е доста добра машина, но както казват хората които ги ползват все пак е по-нежна като изработка, нея по-трябва да я пазиш. За Витара само хубави неща, но пък наистина не може да се сравнява с американеца и по возия и по пространство.
За тези пари има още един според мен практичен вариант - Дайхатсу Фероза
Иначе ако питаш мен взимай Черокито и не му мисли.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от quadraвзимай Черокито и не му мисли.И аз много му се кефя на тва чироки и ей толкоз ми трябва само
Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Ами тук вече има доста силно присъствие от хора които карат такива, питай ги тях какво ще кажат.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
РЕ:
Ами пича с чирокито ми каза че за 2 години е сменил 1 въздушен филтър и 2 пъти масло а го кара доста на офф . И сега няква простотия за към 100ина лв. имал да сменя ... ебаси аз давам маса пари за ремонти на дръгливия кадет ... за кво става дума, нали всички разправяте че поддръжката на джип не е евтино удоволствие ?Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
РЕ:
А относно двигателя има ли някакъв по сериозен проблем освен липсата на мощност ? Защото аз го покарах и това не ме притеснява, добре си набира дори върти гуми и на 100-110 вози добре !Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Абе не е евтино, но американските части не са "най-скъпото нещо на света" както си мислиш. Съвсем приемливи са цените, още повече че цените се определят от курса на долара а той е нисък в момента.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Re: РЕ:
А бе, ти "пича с чирокито", ако не го познаваш добре, не му хващай току-тъй 100% вяра. Щото, както ти е казал, че само трябвало да се смени "няква простотия за към 100ина лв." така и може да ти дойде на главата някой основен ремонт, да речем.
Напр. това с многото каране офроуд и само 1 смяна на възд. филтър и 2 смени на масло за 2 години на мене хич не ми допада. Вярно, че е бензинов двигател, а не нафтова печка, ама и там се препоръчва при каране в тежки условия смените да се правят на по-малки интервали ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
РЕ:
Първоначално публикуван от quadraАбе не е евтино, но американските части не са "най-скъпото нещо на света" както си мислиш. Съвсем приемливи са цените, още повече че цените се определят от курса на долара а той е нисък в момента.
А сега сериозно, намират ли се лесно части за Jeep Cherokee 2.1tdi - 1993г ? А 2ра ръка ? А от други коли ?Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93А бе, ти "пича с чирокито", ако не го познаваш добре, не му хващай току-тъй 100% вяра. Щото, както ти е казал, че само трябвало да се смени "няква простотия за към 100ина лв." така и може да ти дойде на главата някой основен ремонт, да речем.
Напр. това с многото каране офроуд и само 1 смяна на възд. филтър и 2 смени на масло за 2 години на мене хич не ми допада. Вярно, че е бензинов двигател, а не нафтова печка, ама и там се препоръчва при каране в тежки условия смените да се правят на по-малки интервали ...
Но ако са му взели душата на джипа наистина се замисли да не псуваш после.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93А бе, ти "пича с чирокито", ако не го познаваш добре, не му хващай току-тъй 100% вяра. Щото, както ти е казал, че само трябвало да се смени "няква простотия за към 100ина лв." така и може да ти дойде на главата някой основен ремонт, да речем.
Напр. това с многото каране офроуд и само 1 смяна на възд. филтър и 2 смени на масло за 2 години на мене хич не ми допада. Вярно, че е бензинов двигател, а не нафтова печка, ама и там се препоръчва при каране в тежки условия смените да се правят на по-малки интервали ...Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
колега, човека нищо не сменя, щото знае, че ще го продава...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexЛудост Чероки е твоя джип.
Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар