Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ford Maverick '95 или Grand cherokee 2.5tdi '97-2000?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от quadra
    Първоначално публикуван от kinex
    Говорех за сервиза на БалканСтар. Ама и аз намерих кои да цитирам.
    Не го набутвам човека. Тои просто така е задал темата. По принцип и ти си прав. Всичко е много относително.
    Аз обаче бих карал 2.5тди а не 2.7цди.
    Що каращ тогава 4.7 V8 бре хулиган
    Абе както искате, дерзайте, да не кажете после че не съм ви предупредил... Като ви е толкова мерак да се пробвате с нещо което си е ясно че е бомба със закъснител давайте. Да не говорим че Гранд с парт-тайм е като Сааб без турбо или Субару без 4Х4...
    Пък и най-интересното е че като се счупи двигателя на Вояджера в Австрия вика пътна помощ и готова, ама като се избуши на Гранда по средата на нищото, некъде в Странджа Сакар ще е интересно
    Ами то в Странджа бензиностанциите са кът , пък какво остава за нещо повече Сигурно съм малко "мазохист" но съм хвърлил око на Гранд Чероки с "калпавия " мотор , той народа е казал : Каквото си направиш сам ,никой не може да ти го направи ......
    подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Аз писах че бих карал 2.5 ама като лека кола. Само хората които не разбират ще заблуждавам че карам джип. А аз ще си знам че извън пътя е умряло куче.

Коментар

Аз писах че бих карал 2.5 ама като лека кола. Само хората които не разбират ще заблуждавам че карам джип. А аз ще си знам че извън пътя е умряло куче.
        За такива като теб в щатите има версии само със задно
        Ама пак не са с 2.5 VМ
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ако джипа наистина с мотор VM, го разгледай много обстойно дали е бил прегряван и как е ремотиран
          в ремонта на този мотор има много тънкости, които трябва да се съблюдават
          според мен един от най големите проблеми на този мотор е, че върви много и се кара душмански без никой да се съобразява, че концепцията все пак е много стара и не е направена за шосето
          от там и идват многото проблеми на този мотор
          LR RR Classic VM2.5

Коментар

Направен е за шосето но не и за състезания.

Коментар

Направен е за шосето но не и за състезания.
              моя опит сочи, че и за разходки трябва да се внимава с тоя мотор
              моя загря два пъти на похода до хижа Бунтовна
              LR RR Classic VM2.5

Коментар

monter_m , имаш си добро Терано-2 , не си слагай таралеж в гаши с тая италиянска бангия.Истинското Грандчероки е V8.Не знам кво не ти харесва , имал съм Терано-2 2.4 , бях много доволен.
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Имам Терано-2 2.7TDI от 2-3години и не съм имал проблеми. За бензиновия вариант нямам наблюдения. Мой близък купи едно Чероки 2.1TDI преди няколко месеца и само ядове бере.
                  NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Първоначално публикуван от petio-beliata
                    Имам Терано-2 2.7TDI от 2-3години и не съм имал проблеми. За бензиновия вариант нямам наблюдения. Мой близък купи едно Чероки 2.1TDI преди няколко месеца и само ядове бере.
                    Май бъркаш нещата, Чероки 2.1 ТD и Гранд Чероки 2.5 TD са съвършенно различни автомобили с различни двигатели. А тоя твоя човек като си е купил тоя джип, може ли да попитам за какви пари го е взел? Щот вървят за по 5-6 хиляди...Нали се сещаш че ако си купи Терано за тия пари сигурно няма и да е в движение даже...Купувате разни избушляци и после само ядове берете...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Нямам и най-малката претенция да познавам модификациите на Чероки. А на въпросният избушляк познавам предния собственик, който беше много доволен от него. Кара го безпроблемно 4-5год. и да го продаде мотива му беше финансов. Така е! Дърта кола - котка в чувал!
                      NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

От: Ford Maverick '95 или Grand cherokee 2.5tdi '97-2000?

Аз също имам МАверик бензинов, ако може само да вметна за ходовете, Маверика има много доволни ходове, специално на задния мост!
                        Ford Maverick 2.4i
                        Лудоста не е болест, тя е призвание!!!
                        0896064492

Коментар

Първоначално публикуван от HristoL Преглед на мнение
                          Аз също имам МАверик бензинов, ако може само да вметна за ходовете, Маверика има много доволни ходове, специално на задния мост!
                          Дано за ЧЕТИРИ години да се е решил

п.п. Не, че нещо ама от време на време се гледа от кога е темата.
                          п.п.2 По друг начин щеше да изглежда ако питаше за конкретните модели ...
                          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                            Дано за ЧЕТИРИ години да се е решил
                            Не се заяждай! Човекът е събирал впечатления до сега.....
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Не се заяждай! Човекът е събирал впечатления до сега.....
                              Е не се заяждам, по скоро забележка
                              Ама пък и той много скромни впечатления е споделил , за толко време е престъпно малко
                              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X