Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рено Гранд Еспас срещу Рендж Ровър Дискавъри
Свий
X
-
джипа ако имаше тръби отзад реното да е подяволите... нека да ми платят маската на пикапа и аз ще седна на мястото на куклата срещу тоя еспасе и пак ще си говорим за рамите
лек денНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Значи,с една дума действително трябва да се сложи в кавички .Първоначално публикуван от YaroОбъркали са модела на самата страница. Наистина няма "Range Rover Discovery".
С една дума, смърт за тези с рамите (шасита).
И да е Еспас срещу "Range Rover Discovery".
Dini,не поемай този риск,моля ти се .Че не се знае,знае ли се.
B+
Коментар
-
чудно ми е що тестват стар 4х4, който по дефиниция не е това което е еспаса ами съвсем друго. да го пробват срещо новото диско
, или да пробват стар еспас
пък най добре е да пратят еспаса в гората и да го покарат по чукара... все пак диското е с идеята да съчетае он и оф роуд в 1 а не да е мега сигурна лимузина и фемили кар ...
Коментар
-
там върви кампания с/у джиповете... и наистина при тяхните условия джипките са абсолютно излишни... освен евентуално за фермерите...
Еспасът е много хубав автомобил... жалко, че струва 50-60 /и повече/ хиляди лв
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
аз имам един меган с автокаско, ако искаш, засили се с 80км и го блъсни челно... ще ти го оставя паркирано на улицатаПървоначално публикуван от DINIайде бре... без кураж няма слава
За жените има друг вариянт нецензурен ама аре нема се излагам
лек ден
неофициално!
за Насов: темата на краш-теста е "Къде семейството Ви ще е на по-безопасно място в 4х4 или миниван"...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
да де , но не точно, щото тестват сигурност м/у стар и относително по-нов модел, пък и миниван има друга идея от кое да е старо диско. виж убеден съм, че с/у новото няма шанс, не за друго ами то и то не е истЕнски 4х4... а краш тестовете по гори и ферми вече са друго нещо, я ми кажи колко пъти си карал с 80 по крив горски път и си се удрял с миниван челно там??? и кой изобщо. то ясно че са изтъпели на запад и искат от джипката да е фемили кар хаха, то май ти не случайно имаш и галопер и рено
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.
Коментар