Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване за пикап

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Запитване за пикап

drukman
    Отърва ли се от онази идиотия за наварата дето се слега в лигена и е с трети стоп ?

Коментар

Не. Все още се продава. 1 бира.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Е добре де как мога да го получа това нещо гледм че няма една част или си я има но е разглобена ,ако трябва ще ти пратя бира по еконта за моя сметка. Айде де виж ме къв съм мераклия

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
          Е добре де как мога да го получа това нещо гледм че няма една част или си я има но е разглобена ,ако трябва ще ти пратя бира по еконта за моя сметка. Айде де виж ме къв съм мераклия
          В подписа му има телефона... мисля, че ще ти е по-лесно по телефона...
          просто предполагам...
          А ако си мераклия да пращаш бири по еконта - да ти кажа ли адреса си? Весели празници!

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
            В подписа му има телефона... мисля, че ще ти е по-лесно по телефона...
            просто предполагам...
            А ако си мераклия да пращаш бири по еконта - да ти кажа ли адреса си? Весели празници!
            Зевзек! Колегата е от скоро. Имай милост.

Колега Next, по Еконт бирата идва топла....и трябва да си я пия сам... не е работа.
            Това нещо я има и другата част а има и една торба планки и болтове за монтаж които трябва да бъдат изровени и събрани. Дълго е 1.50м високо 1м и с Еконт ще ти излезе по скъпо от нафтата до Пловдив. Дали ще пристигне цяло???? Пластмаса е все пак. Ти от къде си всъщност? Пазя ти го. Ако решиш нещо обади се.

Весели празници!
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Аз съм от Бургас доста съм далечко няма да мога за си го взема лично мн ме яд ама карай

Коментар

Колега аз наскоро си купих Нисан Навара 2.5тди от Англия на цена 3500 паунда 2000г. Докарах я на ход и бях изумен от возия и разход на гориво 7/100 дизел ,а градско стига 9,5л. За мен лично е по хубаво Нисан от колкото Мицубиши л200.Нисана отзад е на ресьори ,а не на пружини както е Мицубишито.Имал сам Паджреро Кб 2.5тди 94г. нямаше разход под 14/100 градско около 11/100 извънградско и оффроуд 18,19/100. Нисан в директен превод от японски означава изгряващо сланце
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
                  Вече мога да се похваля с Навара 2003г. 133кс. Много ми харесва, карах я на сервиз, но времето ще покаже дали съм сбъркал или не ето ви снимки да я видите
                  Първоначално публикуван от nachko74 Преглед на мнение
                  Колега аз наскоро
                  Горния цитат е от първата страница в тази тема. Начко, да не споменаваме приказки за читатели и писатели и тяхната националност, настоятелно Ви препоръчвам ВНИМАТЕЛНО да прочитате темата преди да пускате отговора си. Успех и приятен престой в този портал....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от nachko74 Преглед на мнение
                    Колега аз наскоро си купих Нисан Навара 2.5тди от Англия на цена 3500 паунда 2000г. Докарах я на ход и бях изумен от возия и разход на гориво 7/100 дизел ,а градско стига 9,5л. За мен лично е по хубаво Нисан от колкото Мицубиши л200.Нисана отзад е на ресьори ,а не на пружини както е Мицубишито.Имал сам Паджреро Кб 2.5тди 94г. нямаше разход под 14/100 градско около 11/100 извънградско и оффроуд 18,19/100. Нисан в директен превод от японски означава изгряващо сланце
                    Верно изгрява в сервиза...особено тоя матор...ако не се гледа като хората(имам в предвид леко да почнеш да го тормозиш така повечко) стават едни работи...и резулатата е motorschaden....Иначе ако всичко е тип топ наистина е добър автомобил, друса доста(ама то камионче),учудващо икономичен, доста тесен вътре - макар и с 4 врати си е за 2-ма плюс евентуално кучето отзаде на топло...Абе японско чудо...
                    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                      Верно изгрява в сервиза...особено тоя матор...ако не се гледа като хората
                      Та какво казваш му е на мотора?
                      То "ако не се гледа като хората" всеки мотор е в сервиза. Аз имам наблюдения до 210 000км. Няма проблеми. Не съм от хората дето насила си трошат моторите. Нито от тия дето много ги пазят. Не казвам,че съм идиот но и старание много не е имало. 2тона лодка с Наварата я дърпам. Работи си моторчето.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Та какво казваш му е на мотора?
                        То "ако не се гледа като хората" всеки мотор е в сервиза. Аз имам наблюдения до 210 000км. Няма проблеми. Не съм от хората дето насила си трошат моторите. Нито от тия дето много ги пазят. Не казвам,че съм идиот но и старание много не е имало. 2тона лодка с Наварата я дърпам. Работи си моторчето.
                        Имах друго в предвид...мотора има фабричен дефект с дюзите, и при най малкото невнимание прегрява за секунди и става на салата всичко(ако не с забелязал в Германия поне т'ва са едни от колите, говоря за мотора D22, които най-често са с задрали бутала от въпросната причина която споменах по рано)...Иначе аз съм си много доволен от него...върши си работа, особено щом се отказах и да го продавам...А и друго...щом Нисан го върнаха отново за производство вече с отстранен дефек и казват, че това е един от най-успешните им модели,мисля че само говори за себе си..
                        Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

drukman в събота мисла да идвам на бмв събора може да ти се обяда да видим онова нещо дали е още цяло ,че да накипря наварата

Коментар

Заповядай.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

пикап Навара Д22

Ето новата ми придобивка от drukman на който съм изключително благодарен

Коментар

Ееииц......

Бравос.
                                Изглежда някак ....... по-завършена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X