Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване за пикап

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запитване за пикап

Здравейте,
    решил съм да си купя пикап от Англия. Искам да е след 2000г. да има 4 врати и да е дизел. Пикапа ще се ползва според предназначението му ще се кара по черни пътища, ще се ползва за селскостопанство. Ориентирал съм се към Митцубиши Л200 и Форд Ренджър. Понеже не знам други пикапи до 3000-3500 паунда.
    Ще ви бъда много благодарен ,ако ме насочите към някой модел дори и да не е тези който съм посочил.
    Благодаря
    Последно редактирано от Next; 30-03-09, 23:32.

До: Запитване за пикап

никой ли не знае кажете ми поне добре ли съм се насочил ?

Коментар

Карал съм мицубиши спорт май беше 2.5 дизел, мисля че като дани е близко до L 200 според мен двигателя му идва слаб

Коментар

Ами аз няма да ходя на състезание с него или да карам бясно трябва ми да товаря на него 200литров варел с нафта и още някой друга част за трактор я за комбайната и така

Коментар

хора казвайте бързо след 10 дена трябва да избирам колата вече

Коментар

мога да включа и TOYOTA HILUX в избора си. Айде давайте съвети

Коментар

Nissan Navara 2,5tdi пикап е по-добре според мен... двигателя му е 133 коня с 304нм въртящ момент... провери!
              И аз мисля за пикап и съм се спрял на Навара 2000 година, но още чета, а после ще питам...
              Успех!

Коментар

Да и наварата става като избор сега е ред някой да се включи и да каже кое си заслужава да се тормози в къра а не само на асвалта

Коментар

Малеее, сега ще стане една полемика....

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
                    мога да включа и TOYOTA HILUX в избора си. Айде давайте съвети
                    Можеш да се ориентираш по предлагането и цената на вторичния пазар. А иначе и Паджерото, и Тойотата са класика.

Коментар

Това може и да ти помогне, а е само от миналия месец. Използвай бутонът "търсене" има достатъчно информация и за 3-те модела.
                      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

ми явно не си ме разбрал ама нищо трябва ми за черни пътища а не за разходка по магазините и да се фукам като е нов нямам пари за нов и не искам да го блъскам по гадните черни пътеща

Коментар

За съжаление се предлагат малко пикапи тойота, които са пословични с издръжливостта си, че дори има и 3 или 4 епизода на ТопГиър посветени на разрушаването на такъв... Колкото до проходимостта - това все пак е пикап с голям радиус на завой и с лека (ако не е натоварена) задница, което мисля че се сещаш какво означава... за да се убедиш най-добре и от първа ръка влез във Вбокс7 или утуб и търси клипчета... има много. Пак поради пазарни причини моите везни накланят към нисан навара, но ако имам време ще отида до германия и там каквото сабя покаже!

За чисто нов изобщо не се замислям, защото ще ми е жал за хубавия металик, за който преди това ще платя 700лв... а и като знам че ще се кара и от работниците... по-добре втора ръка и след 2 годинки друг...

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
                          ми явно не си ме разбрал ама нищо трябва ми за черни пътища а не за разходка по магазините и да се фукам като е нов нямам пари за нов и не искам да го блъскам по гадните черни пътеща
                          Колкото до това ти изказване - незнам какво разбираш под "гадните черни пътища" ! Ако има пътища пак добре... клипчетата, за които ти говоря са с места без пътища и всички се справят, но повечето не са фабрични, а доработки в стил "кинекс" и "явор-вромос" и др., но това е друга тема, може би смесваш двата щата...
                          Последно редактирано от Y.Stoqnov; 03-04-09, 08:43.

Коментар

Колега пиши от къде си. В Пловдив мога да ти дам да караш Навара 2004г.
                            Като я купувах бях на твойто положение. Това което тогава научих от хора карали и Тойоти и Фордове и Нисани беше- Форд или Нисан. Мойта е на 210 000км и сменям само гуми. Лодката-2.5 тона я дърпам с Наварата.

Не става за състезания но определено не е тромава. За форда нямам лични наблюдения.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Вече мога да се похваля с Навара 2003г. 133кс. Много ми харесва, карах я на сервиз, но времето ще покаже дали съм сбъркал или не ето ви снимки да я видите
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X