Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купя ли джип с десен волан!?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да си купя ли джип с десен волан!?!?

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
    Колега я напиши дали имаш друга кола или ще ти е единствен джипа, колко караш и ще ти отговоря, защото иначе ще си нищим темата за "Кокошката и яйцето" вечно.
    Еспас 2.2 Quadra
    Патрол GR3.0Di,
    Навара 2.5Tdi,
    X3 2.0,
    G250GD
    Карам 90-100 хил/год. последно време по-малко.
    Поздрави.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
      Не разбрах,за мен ли се отнася въпроса?

А Вие като сте толкова яростен защитник на автомобили с десен волан защо на вашия Фрийлендър го обърнахте
      Разбира се, че не. Отнася се за колегата, който си е пуснал темата. Аз си обърнах Фрийто, щото го карам на дълго, а Диското беше дясно и беше за късо и офф.Казвам беше, защото го продадохме и сега съм само с Фрилендъра. И не съм никакъв яростен защитник, точно защото си го обърнах. Има даже някои опасни "десни на пътя". Така че аз съм и ЗА и НЕ. Тва с големите букви не е викане

Колеги явно грешно се изразих или вие ме разбрахте. Отговарям и питам колегата, който е пуснал темата, не вас ))
      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        На въпроса: Не, не си копувай кола с десен волан. Само за гората, както пише по-горе може и среден.

Питане към тези които карат десни волани:
        Сменихте ли си фаровете? Или ми светите вечер в очите?
        Сигурен бях, че го четох това някъде. Ето ти отговора на въпроса дали са ги сменили. На лято. Не е упоменато кое точно лято ще е обаче. И това от един от върлите привърженици на идеята за обратните болани! Наглост му викам на това. Нямам повече коментари и спирам да пиша по темата.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=51644&page=11

veilside
        Утвърден участник
        Дата на включване: Dec 2006
        Публикации: 407
        Точки (при гласуване): 3

До: Колите с десен волан няма да бъдат вече легални!? Само слухове или...
        то в тая наша държавица работата верно стана - "на коя страна ми е китката" та ми дреме на ....та"
        некои хора сигурно сън не могат да спят заради тия наши пусти десни волани,чудя се как още някой не е основал партия с мото "не ,на десните волани" 100% ще ше да се набута в парламента,те там и без това ги избират едни

за фаровете съм съгласен и аз мисля да си ги сменя на лето ,щото е кофти за другите водачи,ама всички останали глупости за опасност по пътищата да си ги запазят за тях си .

Коментар

Първоначално публикуван от dusyy Преглед на мнение
          Диско.....дизел.....
          ....много ми харесва бе.....ама не мога да намеря мищурия за Баварката...та затова питам за Англе!
          Как си гледат двигателите и ходовата част там!?!?
          Като италенците мърлячи ли са!?!?
          Някой иска ли бартер за 318 тдс 98г.!?!?
          ...може и некав друг джип!!....ама да е дизел!
          никога не бих си купил нищо с десен волан ако не живея в Англия или там др държави с такова движение!!! 1во. ужасно мн не ми допада това че всичко ти е обърнато и не можеш да боравиш с уредите(не че не е до свикване, ама пак е гадно) - чистачки на опаки, скорости на опаки , чистачките ти чистят на обратно и ако си на магистрала и искаш да присветнеш на някой ще си цъцнеш на джама да ти го измие , зашото лостчетата са разменени и дългите с мигачите са ти от дясно. Всичко ми е мн гадно.
          2ро - много е опасно за останалите шофьори, защото ти не може6 да изпревариш, защото нямаш никъква видимост и е мн рисковано и гадно и предпоставка за големи катастрофи. То е измислено дясно движение - ляв волан и обратното!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнение
            никога не бих си купил нищо с десен волан ако не живея в Англия или там др държави с такова движение!!! 1во. ужасно мн не ми допада това че всичко ти е обърнато и не можеш да боравиш с уредите(не че не е до свикване, ама пак е гадно) - чистачки на опаки, скорости на опаки , чистачките ти чистят на обратно и ако си на магистрала и искаш да присветнеш на някой ще си цъцнеш на джама да ти го измие , зашото лостчетата са разменени и дългите с мигачите са ти от дясно. Всичко ми е мн гадно.
            2ро - много е опасно за останалите шофьори, защото ти не може6 да изпревариш, защото нямаш никъква видимост и е мн рисковано и гадно и предпоставка за големи катастрофи. То е измислено дясно движение - ляв волан и обратното!!!!
            даааааа...всичко тук е много гадно и сложно за схващане.....и ние караме 6 месечен курс до де свикнем от коя страна са ни чистачките и от коя мигачите и прочие...даже дават бонус по една маймуна който мине изпита с отличен да му сменя станциите на радиото по време на движение и да го чеше зад ухото!
            TЛК 80-4.2ТД
            ТЛК 73-2.4ТД
            ...................

Коментар

Пак казвам,НЯМА "обратни"автомобили-така(обратни) наричат само хората.няма леви и десни-има само тъмнозелени.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                Пак казвам,НЯМА "обратни"автомобили-така(обратни) наричат само хората.няма леви и десни-има само тъмнозелени.
                Значи пътищата са ни обратни.

Коментар

Може ли да ви забия едно въпросчеако автомобилите с десен волан са по скъпи от тези с ляв бихте ли си купили А???
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Аз не знам, защо всяка тема с въпрос от тоя род я превръщате в безкраен спор. Нека колегата кара и в двата варианта и да си избере.
                    Поздрави!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      Аз не знам, защо всяка тема с въпрос от тоя род я превръщате в безкраен спор. Нека колегата кара и в двата варианта и да си избере.
                      Поздрави!
                      наборче съгласен съм с теб но парата е голяма сила ша знайш
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                        Е , за това си абсолютно прав!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз не бих си купил автомобил с дясна дирекция. Според мен си е опасно. А и след толкова години зад волана едва ли ще свикна. Не, че някой ме пита точно мен, де. Не се засягайте, не искам да обидя никого. Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            тук бих ви поправил,не слагайте всички в един кюп. не винаги цената е определящ фактор. всичко е въпрос на лични предпочитания! най -малко искам да ви прозвучи нескромно,но мислите ли че след като 8 години живея и работя във Великобритания немога да си позволя да си купя джип с ляв волан...?! имам джипки и с ляв и десен волан-въпрос на лична преценка и мнение. кеф ми е да карам и двата модела и нема някой ,който да ми налага забрани!

със здраве.

П.П мисля ,че би било добре модераторите да заключват всяка тема във връзка с десни и леви волани ,"обратни " и темподобни глупотевини. те просто се превръщат в безкрайни спорове и махленски препирни,далеч от същноста на форума!
                            TЛК 80-4.2ТД
                            ТЛК 73-2.4ТД
                            ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                              тук бих ви поправил,не слагайте всички в един кюп. не винаги цената е определящ фактор. всичко е въпрос на лични предпочитания! най -малко искам да ви прозвучи нескромно,но мислите ли че след като 8 години живея и работя във Великобритания немога да си позволя да си купя джип с ляв волан...?! имам джипки и с ляв и десен волан-въпрос на лична преценка и мнение. кеф ми е да карам и двата модела и нема някой ,който да ми налага забрани!

със здраве.
                              Точно цената е фактора, който подтиква покупката на кола с десен волан. Защото това ни е народа психологията далавера да има
                              А и ми стана интересно поради какви причина избра да имаш и кола с десен волан в България?
                              Ааа и още нещо в Лондон ще отидеш ли да караш кола с обратен волан?

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                                ....те просто се превръщат в безкрайни спорове и махленски препирни,далеч от същноста на форума!
                                Но близо до каращите по улиците. Аз лично нямам нищо против да караш каквато искаш кола. Ако искаш дори без волан, но съм твърдо против каращите срещу мен с английски фарове..... та ти смени ли си фаровете?
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X