Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купя ли джип с десен волан!?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да си купя ли джип с десен волан!?!?

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
    За светлините си има едни лепенки от по 7 паунда, които вършат добра работа/изпитано/. Ако ще е единствена кола и ще се кара много е леко кофти десен/най-малко трябва да се внимава в някои ситуации, но се свиква/. Ако обаче ще се кара на късо, извън пътя и така нататък и си имате лека кола за дълго си заслужава от всякъде. Цените са наполовина и аз да речем не бих си взел Диско зо 8 бона, с което ще изминавам по 8-10 хил км на година на късо и в гората, а се ще взема същото за 4 к от Англия. Моя Фрилендър го обърнах /вече 5 месеца никакви дефетки/ и не съжалявам, защото реално карам само него в момента.
    Извън пътя става и със среден волан,но да управляваш автомобил с десен волан в БГ...Твърдо съм ПРОТИВ автомобилите с такъв волан.Най-малкото са по-опасни на пътя и приказки от сорта ''свиква се'' ми звучат меко казано несериозно.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
      На мен отсега ми е ясно развитието на колите с десен волан. Ще стане катастрофа с такава кола (не дай си Боже). След това медиите ще вдигнат вой до небесата, все едно, че сега разбират, че в България се движат такива коли. И гледай промени в закони и наредби на кило.
      ...ами то катастрофи с "леви" волани стават безброй в Бг(имаме пресен пример с автобуса с "нормален волан") .....и медийте все надават вой,ама не виждам нещо да се е променило. не секне ли неистовата алчност в МВР по цялата стълбица на йерархията ,сагата ще продължава безкрай. не е тайна ,че 20-ка още спасява положението и сумата нараства според провинението или джоба на "данъкоплатеца"

извинете за спама,но това е плачевната ситуация в милата ни родина и не мисля,че автомобилите с десни волани са по голяма заплаха по пътищата от пияници без книжки ,неизправни автомобили,корупция и състезатели от F1
      TЛК 80-4.2ТД
      ТЛК 73-2.4ТД
      ...................

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
        На мен отсега ми е ясно развитието на колите с десен волан. Ще стане катастрофа с такава кола (не дай си Боже). След това медиите ще вдигнат вой до небесата, все едно, че сега разбират, че в България се движат такива коли. И гледай промени в закони и наредби на кило.
        ...и тогава ще открият,че колите с десен волан са колкото с ляв..и кои да махнем тогава..глей майтап кат забранят левите волани и обърнат движението....кво ша праите-не знам..в БГ всичко е възможно,а и половината свят карат коли с десен волан..
        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Не се караите, ясно е, че далаверата натделява пред здравия разум при отсъствието на закони. Просто се пазете от далавераджии. Успех с пазенето!
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Никаде,в Европа не са забранени колите с десен волан,няма опасност да се случи и това в нас.Колкото за това кой волан е грешния,много може да се спори.Кума ми живее в Америка,и страда от същата болест/просто си мисли че света е Сащ/но е забравил че една Индия е 1000 000 000 -души.колко са Америка и Европа?-750 милиона.Вие ми кажете кой е правилния волан?А закони си има ме ,добри или лоши ,има ме ги ,и там никаде не пише че колите с десен волан са опасни или забранени.Просто такава дискусия е излишна.Наскоро един приятел си регистрираше колата с десен волан и познайте пред КАТ колко коли имаше с десен волан-около 40% от всички коли там.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
              Никаде,в Европа не са забранени колите с десен волан,няма опасност да се случи и това в нас.Колкото за това кой волан е грешния,много може да се спори.Кума ми живее в Америка,и страда от същата болест/просто си мисли че света е Сащ/но е забравил че една Индия е 1000 000 000 -души.колко са Америка и Европа?-750 милиона.Вие ми кажете кой е правилния волан?А закони си има ме ,добри или лоши ,има ме ги ,и там никаде не пише че колите с десен волан са опасни или забранени.Просто такава дискусия е излишна.Наскоро един приятел си регистрираше колата с десен волан и познайте пред КАТ колко коли имаше с десен волан-около 40% от всички коли там.
              Защо си правите майтапи? Човека съвсем сериозно пита. И не разбрах от какво си болен. Уточни моля те, явно ми е малко кафето.
              Ааа, и не разбрах това с Индийците какво общо има. Те и Виетнамците ядът кучета, ама някак си не те виждам да си подгониш булонката със сатъра.
              Последно редактирано от NIKSD; 17-06-09, 06:23.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

На въпроса: Не, не си копувай кола с десен волан. Само за гората, както пише по-горе може и среден.

Питане към тези които карат десни волани:
                Сменихте ли си фаровете? Или ми светите вечер в очите?
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  Правилния волан,колега, е този ,който е от страната на осевата линия на пътя ,а не този до банкета.И това е така както за България,така и за Англия,Индия,Европата и за целия свят изобщо.В някои страни няма нужда от закон,защото има морал.В Европата ,когато пешеходец стъпи на платното ,шофьорите му правят път -това не е закон ,а морал.Пък и по белия свят едва ли на някой би му минало през ум ,че може да се карат предимно коли с 'неподходящо' разположен волан.
                  Мизерията -дъщеря на икономията!
                  Убеден съм ,че доста хора си купуват джипки с дясна дирекция,не защото им трябват ,а защото могат!После започват да обясняват ,че техния избор е верния,а инакомислещите сме закостенели,не сме карачи като тях и тн , и тн.....Пази боже!
                  Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

И аз Ви питам сменихте ли ги?

Защо трябва да си купуваш джип с десен волан,да му сменяш фарове,да слагаш камери?
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Аз не бих си купил. И на никой не бих препоръчал. И си мисля, че не трябва да им позволяват да се регистрират тук. Да си плащат данъците, застраховките и прегледите на острова. А иначе да се движат тук временно става. Иначе как да насърчаваме туризма?

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                        Правилния волан,колега, е този ,който е от страната на осевата линия на пътя ,а не този до банкета.И това е така както за България,така и за Англия,Индия,Европата и за целия свят изобщо.В някои страни няма нужда от закон,защото има морал.В Европата ,когато пешеходец стъпи на платното ,шофьорите му правят път -това не е закон ,а морал.Пък и по белия свят едва ли на някой би му минало през ум ,че може да се карат предимно коли с 'неподходящо' разположен волан.
                        Мизерията -дъщеря на икономията!
                        Убеден съм ,че доста хора си купуват джипки с дясна дирекция,не защото им трябват ,а защото могат!После започват да обясняват ,че техния избор е верния,а инакомислещите сме закостенели,не сме карачи като тях и тн , и тн.....Пази боже!
                        Най-накрая някой да обясни че волана трябва да е от страната на осевата линия! Напълно съм съгласен с цялото мнение.

Коментар

Колега я напиши дали имаш друга кола или ще ти е единствен джипа, колко караш и ще ти отговоря, защото иначе ще си нищим темата за "Кокошката и яйцето" вечно.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Нема смисъл да се хабите с мнения, момчето вече е собственик на десна кола.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60147
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                              Колега я напиши дали имаш друга кола или ще ти е единствен джипа, колко караш и ще ти отговоря, защото иначе ще си нищим темата за "Кокошката и яйцето" вечно.
                              Не разбрах,за мен ли се отнася въпроса?

А Вие като сте толкова яростен защитник на автомобили с десен волан защо на вашия Фрийлендър го обърнахте
                              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                Нема смисъл да се хабите с мнения, момчето вече е собственик на десна кола.
                                Знае се, ама не ми харесва размножаването им. Еле пък това, че повечето са бехаберни за фаровете си. А това,че освен себе си, ще утрепят и други хора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X