Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купя ли джип с десен волан!?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да си купя ли джип с десен волан!?!?

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
    Понеже питаш,да ти отговоря: Не,не си купувай с десен волан!
    По абсолютно същата логика - понеже пита, аз бих му отговорил - купи си джип с десен волан!!!

Аз например, си купих, не съжалявам за постъпката си , защото с тези пари, които дадох, тук не мога да се снимам до джип на 89 000 км, с всички глезотии по него, в комплект с гуми на 1000 км...

И съм много по-спокоен за децата ми и жена ми, когато ги кара на градина именно с този джип.

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
    Даже във форума има тема за огледало, което се монтира в ляво. Някакъв вид перископ е, произведено в Русия и се вижда кристално всичко отляво пред теб.
    не е произведено в Русия, бре, Марине, в Пловдив е произведено - обади се да го видиш, за да ти се разсеят каквито и да е колебания относно ефективността

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      не е произведено в Русия, бре, Марине, в Пловдив е произведено - обади се да го видиш, за да ти се разсеят каквито и да е колебания относно ефективността
      Е може да има и пловдивско, но аз четох и даже гледах клипче на такова от Русия. Както и да е. Не се съмнявам в ефективността му. Аз мислех да взема такова за Диското, но за съжаление го продадохме и сега съм само с Паркетника, който вече е ляв. Виж ако искаш да ми го покажеш на Върховръх вече става
      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Колега вземи си с десен волан.То тук и без това всичко е с главата надолу,така че ще пасне идеално.
        И аз съм спокоен за моите деца вече,щото съм на път да си купя БТР,без значение къде му е щурвала.Има ограничена видимост,ма тировете се виждат,па другите ще ги пазя на принципа "пази сеее" и ще го карам предимно в гората,а до нея колко са...има, няма 100-200 км.
        Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

100 % офф

от петък вечер съм горе
          къщата е 218
          паджерото е вън
          8 канал е непрекъснато на слушане
          0889 300 455 покритието е несигурно

айде, накани се

Пуньо прави кифтаци като слънце, ама пръжолките у дома са по-харни

я вземи да наминеш, хем да прегледаш и огледалната система

Тошко Тосев се беше похвалил с неговата, правихме ги заедно

+100

без забележки

до скоро

Вени

Коментар

Добре де! А защо са толкова евтини джипките в Аглия? Само заради десния волан ли? Щото ги продават на хора от Европата (континента както казват те) ли? По между тях си пак ли ги продават на такива смешни цени в Англия? То наистина са смешно евтини като ги купувате директно от Англия. Пък и от тук даже вече регистирани има направо на половин цена. Зачи от там са безумно евтини тогава.
            Зощо?

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              100 % офф

от петък вечер съм горе
              къщата е 218
              паджерото е вън
              8 канал е непрекъснато на слушане
              0889 300 455 покритието е несигурно

айде, накани се

Пуньо прави кифтаци като слънце, ама пръжолките у дома са по-харни

я вземи да наминеш, хем да прегледаш и огледалната система

Тошко Тосев се беше похвалил с неговата, правихме ги заедно

+100

без забележки

до скоро

Вени
              Ако трябва да съм честен не знам дали скоро/близкия месец/ ще остане време, но пък често се случва да изчаткам и тогава може да се възползвам. Чакай сега да ми стане Фрийто, че движа с един Спринтер, като тираджия по тесните улички. Ще видя и Байрактаров старши дали приема поне 2ма гости/че гаджето едва ли ще ме изпусне/ за нощувка и правим програмата - футболче до хотела, оффче може, кюфтетата и ракията са неизбежни.
              Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
              Добре де! А защо са толкова евтини джипките в Аглия? Само заради десния волан ли? Щото ги продават на хора от Европата (континента както казват те) ли? По между тях си пак ли ги продават на такива смешни цени в Англия? То наистина са смешно евтини като ги купувате директно от Англия. Пък и от тук даже вече регистирани има направо на половин цена. Зачи от там са безумно евтини тогава.
              Зощо?
              Колега цените в Англия са толкова ниски, заради малкия пазар. Пазара определя всичко. В Германия да речем не им пука, щото от цяла Европа може да се дотътри някой и да им вземе бараките, а в Англия всичко се ограничава до Острова и последните години навън, но обема на продадени навън е все още многооо малък в сравнение със същия обем в Германия. Още повече там плащат големи данъци за стари коли, при най-малкия проблем не им дават преглед и ако си дадеш колата в морга, там с разните такси ти остават 50 паунда. Още повече стандарта е висок, сменят често колите и старите са склонни да ги дават евтино. Това си е така от години и пазара е формиран така.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Аз лично карам кола с десен волан от 6 години и до края на живота си ще карам с десен волан.И на сестра ми съм докарал от 3 год с десен и тя не иска да чуе за ляв волан.За 100 път се повтаря в тоя форум,че не е проблем десния волан,а човека,който го кара.Най-големи противници са хора дето никога не са карали кола с десен волан и преразказват предблоков фолклор.Но всеки сам си решава.Така,че покарай първо джип с десен волан пък после си реши-сам.
                [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

най-големия противник ,на колите с десен волан са автоджамбазите,щото техните бараки,дори и с нормален волан не могат да се котират срещу английските.А такива прикаски че неможе да се кара колата,неудобно било и др.Ти ако си поне малко кадърен да караш ,и на тавана да е пак ще се справиш,а ако си неделен шофьор,и два волана да си сложиш ,се тая.В условията на криза,цената е определяща,те китайците затова станаха работилница на света-с ниски цени,а колите с десен волан освен с ниски цени се славят и с много добра подръжка.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    най-големия противник ,на колите с десен волан са автоджамбазите,щото техните бараки,дори и с нормален волан не могат да се котират срещу английските.А такива прикаски че неможе да се кара колата,неудобно било и др.Ти ако си поне малко кадърен да караш ,и на тавана да е пак ще се справиш,а ако си неделен шофьор,и два волана да си сложиш ,се тая.В условията на криза,цената е определяща,те китайците затова станаха работилница на света-с ниски цени,а колите с десен волан освен с ниски цени се славят и с много добра подръжка.
                    Съгласен Колега!Колегата Вени,се убеди в това,след направено кръгче с Витарката ми-десен волан.Вече е горд собственик
                    Въпреки,че карам и извънградско Витарата,до морето ходя с леката кола с ляв волан.По-удобно е по натоварени междуградски/междуселски пътища.
                    Ако автомобила се използва предимно градско (почти) не намирам минус в десния волан.По баирите никакъв.
                    Цената за запазен автомобил е определяща,а пък бил той и с десен волан.
                    Успех!
                    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Добре де, мен ме гложди нещо идеята да взимам Фрилендър на жената. Десните волани определено и като цени и състояние ми се струват осезаемо по-добре. 100% ще искам да му обърна волана, но освен паритв, взех да се чудя дали няма да възникнат технически проблеми, применрно сноповете кабели, които трябва да се местят ми се струват доста рискована част от заниманието. Та има да си се чудя сега. Пусно няма пълно щастие...

Коментар

вземи си ,нема да съжаляваш! за свикването се свиква ,особенно за джип,щото е по-височко и има добра видимост. баща ми е на 75 години и цял живот е карал ладичката с лев волан,сега немога да го сваля от Ландкруизера . коментарите против десните волани и колите от Англия са си чиста проба "балканско злобеене" в Бг вариянт,просто не им обръщай внимание. ако имаш твой човек и внимаваш при покупката няма да останеш разочарован,колите тук са в добро състояние имам поглед от доста години!
                        успех при избора и покупката.
                        TЛК 80-4.2ТД
                        ТЛК 73-2.4ТД
                        ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                          .... коментарите против десните волани и колите от Англия са си чиста проба "балканско злобеене" в Бг вариянт...
                          Хайде да не използване такива мили думи за да не се налага да си давам и аз мнението какво е закупуването на кола с десен волан в БГ.

Колега, понеже питаш- НЕ си купувай кола с грешния волан освен ако не можеш да виждаш под ъгъл.
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            за да не се налага да си давам и аз мнението какво е закупуването на кола с десен волан в БГ.

НЕ си купувай кола с грешния волан
                            ами....дай си го бе колега,живеем в демократичен свят всеки да дрънка каквото си му е на душа! да чуем и ние невежите да се поучим....

а ....относно "грешния" аз такова понятие в автомобилостроенето не съм срещал има LHD & RHD
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-06-09, 07:40. Причина: Корекция на цитат
                            TЛК 80-4.2ТД
                            ТЛК 73-2.4ТД
                            ...................

Коментар

Ако си го дам ще е обида за хора, които не познавам. Възпитанието ме спира. Дано си ме разбрал сега. Познай кой е грешния волан- за домашно.
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

На мен отсега ми е ясно развитието на колите с десен волан. Ще стане катастрофа с такава кола (не дай си Боже). След това медиите ще вдигнат вой до небесата, все едно, че сега разбират, че в България се движат такива коли. И гледай промени в закони и наредби на кило.
                                Последно редактирано от druncho; 16-06-09, 21:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X