Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PATROL или LAND CRUISER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: PATROL или LAND CRUISER

Здравейте,
    и аз имам такова чудене относно разликите между нисан гр Y60 няма много значение с кой двигател дали 2,8 или 4,2 литровия дизел и toyota lj78 2,4 td версите с 7 места дълга база само ме интересува , вътреншният обем,коя е по просторна , има ли място за багаж , къде е по широко за водача/пътниците , ще се ползва главно като експедицонен автомобил за почивки . По мои наблюдения отвън, не съм се качвал в колите и тествал , тойотата е с по високо купе и повече място "нагоре", но е тясна странично, и съжо така отзад зад първия ред пътнически седалки ми се струва че при нисана има повече място като дължина до задните врати. това ми е само по наблюдения по снимки и на живо само Нисана съм гледал , такава Тойотка в русе не съм виждал .
    Поздрави
    Nissan Safari 4.2d , RE4R03A , HG41
    0889302238 - наско

Коментар

Аз вече реших..че за мойта цел е по-добра Тойотата Нисана кате чели е повече за работа.. за работен кон,особено версията с ресиорите 3.3 дизел .. идва много тежък като чели и по подходяща за гората си е тойотата според мен

Коментар

А и да питам тук ако отговори някой,за да не отварям само нови теми.. идва ли и слаб двигатела 2.4 TurboDiesel (няма да се състезавам) на тойотата и ако да какви са вариянтите за повишаване на въртящия момент и мощноста

Коментар

след като няма да се ъстезаваш мисля че ште ти върши чудесна работа тоитката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X