Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PATROL или LAND CRUISER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• PATROL или LAND CRUISER

Джипките са Nissan Patrol 2.8td и Toyota Land cruiser 2.4td и двата са 91 година
    Кой е по-добърия ?
    Ще се използва за леки разходки в гората и 1-2 по-тежки.. ще се кара не повече от 2 пъти седмечно,интересува ме кой е по-здрав,с по-евтина поддръжка и части,с по-добра динамика,кой е по тежък и т.н изобщо всякаква информация относно джипките давайте,пък аз ще си направа изводите

До: PATROL или LAND CRUISER

Първоначално публикуван от ivako Преглед на мнение
    Джипките са Nissan Patrol 2.8td и Toyota Land cruiser 2.4td и двата са 91 година
    Кой е по-добърия ?
    Ще се използва за леки разходки в гората и 1-2 по-тежки.. ще се кара не повече от 2 пъти седмечно,интересува ме кой е по-здрав,с по-евтина поддръжка и части,с по-добра динамика,кой е по тежък и т.н изобщо всякаква информация относно джипките давайте,пък аз ще си направа изводите
    А давайте информация

Като сте решил да търсите информация четете из форума,и за двата джипа има писано и то много

А теми като тази валяло-давайте информация,че ме мързи да търса
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

За това, за което ще използваш машината е все едно - вземи по- запазения екземпляр.
      Зима иде

Коментар

Здравей колега по горният ми пос бе малко с насмешка към вас и то зъщото така и поставихте и въпроса.Съдеики от датата на вашата регистрация в този фором 2005 г и малката ви активнос с мнения кам дадени теми ме навежда към мисълта че поне сте чели . Има един много хубав раздел в форома а той е ХАРД разходки и расходки пътешествия и прочие испълнен с много видио и снимки от същите .Там вие маже да получите на сто процента така зададеният въпрос от ВАС .В съшност и аз имам въпрос към вас и той е . Защо при едно състезание независимо кое е то ПРИ УЧАСТИЕ НА НЯКОЛКО ДЖИПА ОТ ЕДИН И СЪЩИ КЛАС ЕДИН И СЪЩИ МОДЕЛ ГОРЕ ДОЛУ ЕДИ И СЪЩИ ТУНИНГ ВСИЧКИТЕ ТЕ НЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО В КЛАСИРАНЕТО ??? С извинения към модераторите и четящите темата ЗА ПРАВОПИСА
        Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от ivako
          заради задкормилното устройство а и до късмет..
          Е това определя и така поставеният въпрос от васИ все пак успех в избора
          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

труден избор и двете машини ми допадат но бих си взел по запарената ? Успех в начинанието
            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
              За това, за което ще използваш машината е все едно - вземи по- запазения екземпляр.

това е наи правилното ,

П, П, колега ако имаш избор вземи запазената без зние
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Re: PATROL или LAND CRUISER

По запазената.
                Ако беше до мен и се колебая относно горния критерии - Ланд Крузера, избор на сърцето.

Коментар

Добре де,ами ако са еднакво запазени? То много ясно,че няма да вземала скапалата се кола или ударената..

Коментар

Първоначално публикуван от ivako Преглед на мнение
                    Добре де,ами ако са еднакво запазени? То много ясно,че няма да вземала скапалата се кола или ударената..
                    Която по ти хареса, като я покараш. Или на външен вид, или там каквото е важно за теб.

Другите им конкретни качества са описвани надълго и нашироко из форума.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от baideni
                      Взимай Патрола, че е по-голям. Мисля, че е 8 местен, а Тойотата май е 7
                      Става въпрос за къса база

Коментар

Всичките Патроли ли са с 2 дифа ?
                        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                          Ако питаш за цели мостове - да.

Иначе, всички возила 4x4 (леки коли, джипове и стандартни камиони)са с поне 2 дифа. Има и с по повече.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                            Да, в преден и заден мост, и без наличие на диференциал в раздатката. Тоест трансмисията е "part time 4x4".

Коментар

Въпросът ми беше риторичен.........
                              Иначе за здравина имам добри впечатления и от Патрола .
                              Двигателите (2.8 тд) ме кефят -още на 800 оборота имат мощност . С шесте си цилиндъра са много балансирани и мощни .
                              Обаче е доста тясно , особено за возещите се от зад. Главата ми опира и на предните седалки , дори .За това грамадно купе е странно малко мястото вътре .
                              TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X