Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали да купя Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дали да купя Фронтера

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    Е той тук и на мен ми дава такъв разход, ама няма къде да вдигна повече от 120-130, а по Европейските магистрали постоянно си поддържам толкова и тук там и 20-30 отгоре .... В БГ средна скорост повече от 70-80 трудно можеш да направиш и то по магистралите само. По междуградските 50-60 си е даже супер постижение.
    Баси...аз къде живея тогава...средната извън града под 100 не ми е падала до ся....
    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
      Баси...аз къде живея тогава...средната извън града под 100 не ми е падала до ся....
      Не знам къде живееш , но по пътищата на Бг извън магистралите (то пък едни магистрали ) при тази средна скорост съществуват единствено 2 риска :
      1. Да си оставиш книжката ако те срещне некорумпиран полицай .
      2. Да ти оставят плоча за спомен покрай някоя канавка покрай пътя.
      Не пожелавам на никой ни едното , ни другото .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
        Колега здравей нали правиш разлика между средна и моментна скорост?
        Поздрави
        ОФА 2.0 Спорт "96
        Боян 0898642831

Коментар

Май не .... Или наистина има "тежък крак", което е малко вероятно, защото аз колкото и откачено да съм карал по междуградските пътища, повече от 80-90 средна никога не съм правил тук.
          П.п. То зависи и къде засичаш, щото от Пазарджик до Пловдив можеш да направиш и 150 средна, стига да не те хванат
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Какъвто и да е двигателя, при скорости над 150 км/ч много сериозно влияние на разхода оказва и аеродиманиката. Не може висока кола, с висока муцуна и почти изправено предно стъкло, да гори малко, ако се кара с подобна скорост. Хванете една дъска за хляб и захахнете бързо във въздуха с нея, като първо я държите с ръба напред, а после със широката площ напред. Нали усещате колко усилия струва едното и колко другото? Е, същото това нещо го изпитва и двигателя в зависимост от това дали се опитва да задвижи спортно комби или СУВ... Висока скорост, джипка и икономия в едно изречение не се вписват.
            Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 22-03-09, 21:46.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Само да вметна, вчера ходих до Пловдив, 160 по цялата магистрала на автопилот.Разход-10.4 нафта.Туарег 2.5 TDI.На тая скорост е на 3000об. на 6-та.Според мен, при 180 ще е някъде около 12лт. Така че и това е вариянт
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Май ще се спра на Ауди 2.5 TDI quattro комби.. и вече.. до колкото ми стигнат паричките по ново..

Какво мислите за тази идея..

или олроада , който може да слиза до 9 см от земята.. и да се напомпва до доста високо.. като джип

ето ти кола която става и за БГ и за ДЕ

Благодаря на всички за обсъждането!

Коментар

Идеята за КИА по ми допада.

Да не казвам голяма дума, но работя във фирма свързана с автобранша имаща и сервизи.
                  Колкото Аудита под 100к. съм виждал в сервиза, да не казвам мотори и години , че ще ме анатемосът, само пред шоурума на Ауди съм виждал повече Говорим основно преблеми с двигатели.
                  Не, че е представителна извадка обаче може да получиш уплах като видиш три, четири на крикове и още едно, две отпред за по 100-200 хил.лв. едното. И това не е случен ден.
                  Пийте червено вино! Дава здраве.
                  А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

От: Дали да купя Фронтера

Моето мнение е против Фронтера просто защото 2 ма познати имаха такъв джип единя се оттърва от него защото просто много се чупеше просто страшно много.Другото момче все още вдига ръце от нея и казва цитирам .... братле незнам вече какво да правя всичко съм и подменил... Не мразя Опел още по малко пък Фронтера казвам просто какво съм чул и видял.

Коментар

От: Дали да купя Фронтера

Е то не само Фронтерите са така... Като сменяш едно счупено с друго счупено или побългаряваш с подръчни материали, щото излиза "по-еФтинко", не само ръце ще вдигнеш, ами и крака .... Из всички подфоруми има нагледни примери за това. Виж темата на Чавдар или пък виж в Лендроувър за оня юнак, дето си проби дупка със зегето в камбаната на СК, щото го мързеше да отвие двайсетина болта....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X