Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero/ix55/Santa Fe/Mojave/X5.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Pajero/ix55/Santa Fe/Mohave/X5.

А някой има ли наблюдение за Volvo ХС90 мисля че и то се включва някъде м/у горе упоменатите ?
    888982949

Коментар

Volvo-то не стига даже до класация,защото изобщо не е джип. Има визия и то добра и дотам. Толкова са зле,че трябваше да тегля в един сняг XC90 с ПЕЖО ПАРТНЕР 4х2!!!

А „активното“ управление го има вяско Пежо и всеки Ситроен,Форд дори и Фиат,тъй че нищо ново под слънцето. Адаптив драйв има дори Хюндай Соната,само че там е напълно автоматично и дори променя геомтрията на задното окачване. Даже Ситроен Ксантия АКТИВА има подобно нещо,а е модел 98.
      Последно редактирано от Dino; 12-03-09, 11:42.
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Хикс петицата има електронно управляем диференциал с ограничено приплъзване в раздатката. Определено е най-добрата технология за цивилна употреба към момента защото прави неща които е невъзможно да бъдат направени чрез лостове и копчета. За да стане най-доброто 4х4 обаче трябва да има поне три такива диференциала, а тя има само един.

На KIA-та дори името и е менте. Пустинята е Mojave.
        Последно редактирано от kinex; 17-03-09, 19:01. Причина: грешка

Коментар

Карал/имал ли си СФ? Ако не,моля запази си коментарите за кръчмата!
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

Аааа така по-може. Мой ред е сега да се извиня.
            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
              Трябва ли да съм кокошка, за да разбера че тези яйца са развалени?

Вас ще Ви помоля да се въздържате от кръчмарския тон. Особено във случаи, когато говорите със хора утвърдени в този портал. И то не само със приказките, ама и с делата си.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Обидите,най-вече от утвърдените в портала също не се толерират.
                kinex беше писал нещо друго преди КИА,но го поправи,за което му благодаря. Това не значи,че мнението му за СФ-то е друго,но не е казал и че е такова.
                Volkswagen Bora AKL

Коментар

Айде трийте и каквото било, било.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                    Айде трийте и каквото било, било.
                    Триенето е лестно.....
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Върза се.
                      От къде ти СантаФе, то е такава екзотика. Ама аз за KIA-та говорех. Такава верно не съм карал, хвана ме.
                      Респект че си се запознал с брошурите на изброените.
                      Там нещо за настройки на тракшън контрола за различни терени пише ли.

Обидите,най-вече от утвърдените в портала също не се толерират.
                      kinex беше писал нещо друго преди КИА,но го поправи,за което му благодаря. Това не значи,че мнението му за СФ-то е друго,но не е казал и че е такова.
                      Трябва да правиш разлика между прилагателни към предметите, и такива към хората. Първото не е обидно.

Коментар

My bad. Както казват някой. Иначе,с различните настройки на с-мите,за различните терени,да-запознат съм. Не съм сигурен за какво точно говориш,но знам за VW,Merc. и Ленд Роувър,че имат такива луксурии. При VW,поне,АБС-а променя начина си на работа при актвиране на понижаващите предавки,вдигане на окачването и тн.И да,Мохаве се пише Mojave,a Santa Fe е екзотика. Най-продаваната в SUV2 класа. На крива ракета,космоса и крив. (визирам себе си. за да не избухне някой,уточнявам)
                        Volkswagen Bora AKL

Коментар

До: Pajero/ix55/Santa Fe/Mojave/X5.

Oт гореизброените модели,кой най-добре се вписва в следните нужди:
                          Да е проходима/устойчива в условия като дъжд,сняг,лед,плитка кал,байрчета,внезапни завои. Да е комфортна и при нужда да побира повечко хора. Да е мултифункционална и USER FRIENDLY . Всичките коли горе са с 4х4,двигатели от 2.2 до 3.2 литра ДИЗЕЛ,до 260 коня,със 7 места и богато оборудване и др. прилики.

Като човек, карал всичките изброени коли, и то немалко километри, и в България, и в чужбина, и по немските магистрали, и по алпийски проходи, и на офроуд-полигони, категорично твърдя, че Х5 е абсолютен фаворит. Прекия му конкурент МЛ може да се мери по проходимост с Х5 само ако е с офроуд-пакета.

ix55/Мохаве/Веракруз/Борего (това е една и съща кола с различни емблеми) е пълен кош и като проходимост, и като возия - вози по-лошо от моя Гранд, люшка се, подскача и подхвърля, а уж отзад е с независимо окачване.

Паджерото не е лошо, но не е никак комфортно, не обича да завива, харчи като змей и върви като баба. Иначе е проходимо, спор няма. Макар че там, където закъсах с Паджеро, Х5 мина като на шега - не знам как стана тая работа, но проходимостта на Х5 е ужасно подценявана.

Да не говорим как върви и как ускорява на хлъзгава настилка Х6 - то има наистина уникален заден диференциал с torque vectoring. Но пък иначе е доста безсмислен автомобил.

Санта Фе може и да е най-продавания СУВ, ама това нищо не значи - и Голф-а е най-продаваната кола в Германия, ама мен ме е гнус да се кача в Голф (отчасти и заради фаворизирането и от германските колеги). Всъщност Санта Фе горе-долу ставаше през 2006 г., но оттогава остаря безнадеждно и за тези пари вече могат да се купят далеч по-читави автомобили, и то с хубави дизели, а не корейски модификации на VM motori.
                          Последно редактирано от Carburettor; 20-03-09, 22:22.
                          ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                          Volvo XC90 D5 Executive '12
                          Volvo XC60 D5 Summum '11
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

До: Pajero/ix55/Santa Fe/Mojave/X5.

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                            Като човек, карал всичките изброени коли, и то немалко километри, и в България, и в чужбина, и по немските магистрали, и по алпийски проходи, и на офроуд-полигони, категорично твърдя, че Х5 е абсолютен фаворит. Прекия му конкурент МЛ може да се мери по проходимост с Х5 само ако е с офроуд-пакета.

ix55/Мохаве/Веракруз/Борего (това е една и съща кола с различни емблеми) е пълен кош и като проходимост, и като возия - вози по-лошо от моя Гранд, люшка се, подскача и подхвърля, а уж отзад е с независимо окачване.

Паджерото не е лошо, но не е никак комфортно, не обича да завива, харчи като змей и върви като баба. Иначе е проходимо, спор няма. Макар че там, където закъсах с Паджеро, Х5 мина като на шега - не знам как стана тая работа, но проходимостта на Х5 е ужасно подценявана.

Да не говорим как върви и как ускорява на хлъзгава настилка Х6 - то има наистина уникален заден диференциал с torque vectoring. Но пък иначе е доста безсмислен автомобил.

Санта Фе може и да е най-продавания СУВ, ама това нищо не значи - и Голф-а е най-продаваната кола в Германия, ама мен ме е гнус да се кача в Голф (отчасти и заради фаворизирането и от германските колеги). Всъщност Санта Фе горе-долу ставаше през 2006 г., но оттогава остаря безнадеждно и за тези пари вече могат да се купят далеч по-читави автомобили, и то с хубави дизели, а не корейски модификации на VM motori.
                            Брей!!!Българските автомобилни журналисти можели не само да хвалят и да се възхищават от всички автомобили на който се качат,а и да дават точни , безпристрастни , компетентни и критични (когато е нужно) мнения!
                            Браво колега Carburettor!Ако така пишете и списанията си ще започна пак да ги купувам!!!
                            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X