Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero/ix55/Santa Fe/Mojave/X5.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Pajero/ix55/Santa Fe/Mohave/X5.

Дино за МЛ си прав,че с офроуд пакета трябва да е много проходим.Само не ми е ясно за какво саму бавни с този двигател?сигурен съм ,че щастливия собственик ще си пусне един единствен път-в магазина преди да си тръгне за да е сугурен ,че работят.А за блокажите дали не са електронни?Ако са истински ще съм приятно изненадан.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
      Като гледате Х5 и МЛ, гледайте и Туарега.Не е за пренебрегване.Примерно 3.0 тди е като Х5 3 д на асфалт, но е чуствително по-добре извън пътя.А и Х5-цата не се слави като много надежден автомобил.
      Абе и туарега не е цвете.Моя за 70 хил,км само купето не му смениха гаранционно.И беше от най простите.Не се заблуждавай каквато е разликата в цената между двете такава е в колата.Говоря за новото х5.
      А с туарега съм правил офроуд-без проблем,само тези електронни блокажи ме изнервяха.
      А новото ми х5 сега е на 35 000 и тропа от долу здраво.Ще му сменят сега стабилизираща щанга отпред със прилежаштите към нея компютри,а от зад все още ме убеждават ,че ми се струва,ама и там съм сигурен ,че ще сменят нещо едрогабаритно.Така,че нищо ново-всички са един дол дренки.

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
        На магистрлата няма да го бия,но разхода ми е в пъти по-ЗЕМЕН. Иначе: Говоря за полседния 4matic и Mercedes ML. Eто това вече наистина е ПОНЕ 3-4пъти по-проходимо от Х5/6. Бавни предавки, 2хблокаж, регулируемо окачване.
        Колега не искам да се заяждам, но новото х5 е учудващо икономично.Не е проблем да го свалиш далеч под 10.Максималният му разход е 14.Само дето разхода на гориво на фона на лизинговата вноска е пренебрижим разход.

Коментар

Абе къде навряхте тия паркетници в гората бре. Където ще минат те, ще мине и Субару STI, но питането в темата е съвсем друго...

Като имаш Х5 кажи нещо за практичност и т.н.
          Аз съм насреща за въпроси за новото Паджеро.
          Зима иде

Коментар

На магистрлата няма да го бия,но разхода ми е в пъти по-ЗЕМЕН. Иначе: Говоря за полседния 4matic и Mercedes ML. Eто това вече наистина е ПОНЕ 3-4пъти по-проходимо от Х5/6. Бавни предавки, 2хблокаж, регулируемо окачване.
            Dino, проблема на тая система е че разчита на датчиците на АБС-са. А тия датчици не обичат калта и ледовете. И останеш ли без АБС, оставаш без 4x4 и двата блокажа, които май са си най обикновен такшън.

Коментар

Разкижи накратко за Митьо-то. Подвжиност в град,офф-роуд,икономичност,мощност,комфорт,функционалност.
              Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
              Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
              Volkswagen Bora AKL

Коментар

Аз имам 1блокаж- на куплунга,който предава мощност назад-100% болокаж и тракшън на двете оси. ML има блокаж на задния и средния диф и тракшън отпред+отзад,при изключен заден блокаж.
                Volkswagen Bora AKL

Коментар

Аз имам 1блокаж- на куплунга,който предава мощност назад-100% болокаж и тракшън на двете оси. ML има блокаж на задния и средния диф и тракшън отпред+отзад,при изключен заден блокаж.
                  Така, електронната система 4x4 не работи, поради една или друга причина. За да имаш 4x4, си принуден да блокираш задната и предната ос с многодисковия съединител. Как ще завиваш?
                  От другата страна стои Паджерото, с напълно механичния супер селект.

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                    Абе къде навряхте тия паркетници в гората бре. Където ще минат те, ще мине и Субару STI, но питането в темата е съвсем друго...

Като имаш Х5 кажи нещо за практичност и т.н.
                    Аз съм насреща за въпроси за новото Паджеро.
                    Абсолютно си прав,че нямаме работа с тез автомобили в гората.
                    Но трябва да си признаем,че не знаем какво всъщност могат тези коли.
                    Тази година на "Баха саксония" ще има порше кайен.Как мислите дали няма да ни начатка?И после пак ще обясняваме че гроздето е кисело щото е на високо.

За х5-колата не е лоша.Забележки естесвено имам ,но като цяло съм доволен-отлична динамика,скромен разход на гориво.ФЕНОМЕНАЛНА управляемост и спирачки!!!.Който е измислил активния волан и адаптив драйв системата според мен е за нобелова награда.
                    Да ме прощават колегите,но конкуренцията въобще няма такава технология.За МЛ не знам как се управлява на за туарега смело мога да заявя,че е много далеч и в встрани от БМВ.Любимия ми реиндж ровър макар и МНОГО луксозен става само да возиш мис дейзи с него.
                    Широко купе,огромен багажник.
                    И най важното-за да ползвате най новите системи и удобства трябва да се бръкнете с почти 60% над базовата цена.Това за мен си е чисто изнудване!!!Запазена марка на БМВ.
                    В базовия вариант х5 си е най обикновенна кола.
                    Двигателя-3.0д е най-доброто в момента като дизел каквото и да ви разправят.
                    Електрониката-не се забелязва защото работи МНОГО бързо.
                    От недостатъците-според мен музиката не съответства на класата на колата,праговете са много красиви но абсолютно безмислени-само си цапаш панталона по тях.Седалките които имат 11 регулировки (и струваха маса пари)на мен са ми неудобни,макар че оше се опитвам да ги настроя по мен.

И накрая-колата доставя ОГРОМНО удоволствие при шофиране.А удоволствието понеже не винаги може да се купи с пари трябва да се цени!

А субарото ще мине ама друг път!
                    Последно редактирано от rusev; 11-03-09, 22:50.

Коментар

От личн опит ви казвам,че Х5 е добър Джип обаче само за Риболов.

Коментар

Разкижи накратко за Митьо-то. Подвжиност в град,офф-роуд,икономичност,мощност,комфорт,функционалност.
                        Ако питаш за Мицубишито:

В града е супер, много добър радиус в завой, добра видимост с камера при маневриране назад, правят ти път навсякъде, назад се качих до средата на капака на една вектричка , имам две деруги на пластмасата отзад. Вектрата...

Офф- роуд - нямам представа, защото за такива цели ползвам друга кола, на макадам и дълбок сняг се справя фантастично, има хил дисенд на първа бавна, и пълен блокаж на заден диф. За възможностите му след подготовка - погледни австралийските форуми, там има мноооооого инфо.

Магистрала - правил съм му 182 в час по GPS в Германия, на фултайм и можеше още.

Икономичност - градско 12-14, извънградско 9-11

Изключително комфорта возия, дизайна на интериора е много "европейски".

Динамиката не е кой знае какво, но с едно модулче на steinbauer става прекрасна.

Има огромен шибендах, прекрасен трети ред седалки, а музиката... кърти мивки. Спирачките отпред са 17 инчови, 4 бутални и спирането е като на лека кола.

Ако ходите на тестдрайв - пиши ми на лични и ще ти кажа кой ще ви обърне достатъчно внимание
                        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                          ... Но трябва да си признаем,че не знаем какво всъщност могат тези коли.
                          Тази година на "Баха саксония" ще има порше кайен.Как мислите дали няма да ни начатка?И после пак ще обясняваме че гроздето е кисело щото е на високо...
                          За гроздето - не знам, то и моето Паджеро е като Еволюшъна от Париж-Дакар, ама... не точно
                          Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                            Абсолютно си прав,че нямаме работа с тез автомобили в гората.
                            Но трябва да си признаем,че не знаем какво всъщност могат тези коли...
                            Според мен са отлични автомобили и сигурно могат не малко. Въпроса е с цената на какви преработки и с цената на какви щети.
                            За градско, дълго, ски и леки забешки извън пътя са перфектни.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_vitara Преглед на мнение
                              От личн опит ви казвам,че Х5 е добър Джип обаче само за Риболов.
                              Подводен ли?

Коментар

Meрси,много сте полезни. Ако някой се с ети още нещо-да казва.

Андро,абсолютно си прав,че ако искам да имам 4х4,то завиването куца,ама и колата не е правена за гората. Това е едно високо шаси на SONATA с 4х4 и по-големи гуми. И е подсилено малко. Иначе джип го прави само външният вид. И въпреки това като проходимост на МЕН (подчертавам) ми е достатъчно. И защо да НЕ работи по една или друга причина?

Мицубишито естествено,че не е за рекорди за скорост,но кой би си купил джип да поставя световни рекорди по асфалт? Ще се ходи на драйФане,ама кога не знам.

И малко СПАМ. Изчетох всичко,ама пак не разбрах какви са тези точки при гласуване? Явно не са свързани с броя публикации,а с това колко са „доволни“ другите от теб. Един вид оценка ли е,какво е?
                                Последно редактирано от Dino; 12-03-09, 10:36.
                                Volkswagen Bora AKL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X