Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Японски серщу американски автомобили?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Японски серщу американски автомобили?

в гаража си различна кола от японска ще вкарам само ако е някакъв голям приятел и немога да нему помогна, или на човек когото виждам, че се мъчи... абе с две думи от съжаление към собственика, иначе с "курници" несе занимавам!
    За прословутия вранглер - опиши ми системата, че наистина неми стига въображението за да измисля какво може да роди американската "мисъл" която както казва един приятел "деда ми е по стар от държавата америка ти си тръгнал да ми ги хвалиш"!
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Ами поинтересувай се и виж, все пак е глупаво да е изказваш така без да знаеш за какво става въпрос. Що се касае до вкарване в гаража, аз също не смятам че бих оставил какъвто и да е автомобил в твоя гараж и на твое попечителство. Най-малкото не трябва да се дава да ти правят каквото и да е хора които мислят че всичко знаят, защото обикновенно на колата ти се учат.
    И се въздържай от коментари, при положение че вече няколко пъти си търпял критики по повод невъздържан език от доста участници във форума. Да речеш че са от един лагер - хубаво, но те доста често спорят помежду си, но незнайно защо ти се изпокарваш с всички.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

хахаха направо ми става смешно когато кажа нещо за американска кола и ти се нахвърлиш с оплаквания, че обиждам някого и така натам ... Нете обиждам! Аз познавам лично американци! Свесни хора са..., но чак да се въсхищавам на технологичния им възход немисля, че е правилно! По-скоро искам всички българи да защитават българското така, както ти защитаваш американското...
      А за това, че незнам за какво става въпрос не е ценза за да ме опрекваш, че греша в преценките си! Ако е било нещо много хубаво да се е наложило и в други производители! Това, че съм финансово ограничен и незнам някой неща за модели над 20 000 лева незначи, че съм тъп и немога да се справя с тях! И както казва Стефан односно умните и богатите "във всички езици има различни думи за богат и умен..." това важи и тук!
      4ао

Коментар

Айде пак изметна нещата. Защо подяволите когато подканвам за обективност излиза че защитанавам някой? Защо при все че не обичам японски автомобили не съм казал че са боклук, дарак и тн... Не бъди краен и не се изметвай, подканям те да не използваш епитети за неща които не са ти ясни. Американците тук няат нищо общо - не ги харесвам, повечето са паплач и измет, говорим за продукцията на съответните производители. Не може да характеризираш нещо толкова крайно... виж, поинтересувай се, прочети, кижи аргументирано мнение, а не кошница или дарак например. Следиш ли какво ти казвам? Не забелязваш ли че налагаш своя мироглед върху останалите. При положение че харесваш нещо а не харесваш друго, ако се намери някой който харесва другото, излиза че не харесва твоето и също така го оплюва...Що за извратена логика?
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В американските коли неми харесват много неща, но тъй като те са ограничени относно броя им в България нямам кой знае кви преки наблюдения! Но аз лично немога да си позволя да си купя такъв автомобил следователно той не е рентабилен и одачен!
          За сметка на това пък мога да карам японска кола която е крайно здрава и "икономична" по джоба ми! Да неговорим, че рядко има кола която да ме засенчва с вървене!
          От тук пък и неудачите на американските! Големи двигатели следователно тежки, а от там и с голям разход! Ама многоо голям! Неса по джоба на нормален мислещ човек, но има хора, който неги интересува това и си ги карат и това е нормално! От друга страна пък аз немога да карам кола която да неси ремонтирам сам, и в която да непреправям сам нещата който неми харесват! От тук пък се сблъсквам с гадните цолови резби.
          В това са моите възгледи и факти за да неси купувам такава кола и да я смятам за неудач в България и сред средния статистически Българин!
          4ао

Коментар

Цоловите резби ги има само на непредназначени за нашия пазар возила, другите са метрични. Иначе разхода е големшък, признавам, но BMW-то ми не гореше кой-знае колко по-малко. Що се касае до сложност - именно японските са по-сложни и по-високотехнологични, американските са далеч от това ниво. Да не говорим че частите на американските са в пъти по-евтини от тези на японските...къде е икономиката?

Коментар

а за частите одарихме на камък! Несъм сагласен, че са по-скъпи!!!!!!!
              На хонда сивик наскоро купувахме бутала със сегменти на фирмата мале и бяха точно 320 лева със сегментите и буталните болтове (ремонтни)!!! Ако ти идеш и ми намериш за коя да е американска кола бутала НОВИ по-оригинални и на по-ниска цена, и когато направим ремонта НЯМА да има разход на масло аз ще си призная, че неразбирам и повече няма да пиша и да се занимавам с коли никога!
              Държа да подчертая, че турските заа опел са повече.... пари!
              За пилите и за високите обороти отговорът ми е, че аз неискам да карам една кола 20 години! Кубиците наистина са важни, но те предопределят разход, който ако караш интензивно ти купува нова "пила" на 5 години веднъж!!! От тук пък ще си в крак с технологиите и не е нужно да ставаш член на ретро клуб... Ако все пак държа да ми е ниско оборотна колата и с много голяма кубатура ще си купя камион и ще съм наистина на върха!

Все пак много наводнихме темите и се однесохме! Мисла, че е добре модераторите да обмислат направата на някакъв виртуален онлине чат за да можем да си говорим повече хора и да несе чакат темите! Мисля, че ще е приятно за всички посетители!4ао

Коментар

До: Японски серщу американски автомобили?

да се намеся и аз имам хонда акорд 25лв шарнир карам хонда от 10 г имал съм всички модели невярно че частите са скъпи а и много здрави имам и jeep 2002 не са много скъпи частите но качеството е занижено

Коментар

Какъв е джипа.

Коментар

Е ти сега какъв... Той човека е казал jeep 2002 не е ли ясно. Баси тая тема и аз и Дини сме я забравили вече, това беше преди повече от година... Току се появи някой и извади нещо от зората на форума и айде отново...

Коментар

Генералните съждения (Мъже-Жени, Японски-Американски) са не много уместни, да не кажа нещо повече.
                      И аз съм "фен" на японските возила (4 тойоти до сега), но си мисля че и американско сигурно може да се намери - което да ми хареса (но не съм пробвал). Когато трябва да избирам - гледам параметрите на конкретните возила и чак после от къде са, мисля че така е по-добре

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Генералните съждения (Мъже-Жени, Японски-Американски) са не много уместни, да не кажа нещо повече.
                        И аз съм "фен" на японските возила (4 тойоти до сега), но си мисля че и американско сигурно може да се намери - което да ми хареса (но не съм пробвал). Когато трябва да избирам - гледам параметрите на конкретните возила и чак после от къде са, мисля че така е по-добре
                        Алекс по принцип си прав, но само по принцип. Работата е в това че любовта към американските коли е ирационална. Пълни са с недостатъци и въпреки това хората които ги карат ги обичат. Защо ли? Защото са различни. Така че ако гледаш само параметрите американска кола няма да си купиш, почти е сигурно. Ето ти тест на четири паркетника от най-паркетните. Нали се сещаш кой е на последно място и какво бих избрал аз http://www.autoreview.ru/archive/200...7_outlanderxl/

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Алекс по принцип си прав, но само по принцип. Работата е в това че любовта към американските коли е ирационална. Пълни са с недостатъци и въпреки това хората които ги карат ги обичат. Защо ли? Защото са различни. Така че ако гледаш само параметрите американска кола няма да си купиш, почти е сигурно. Ето ти тест на четири паркетника от най-паркетните. Нали се сещаш кой е на последно място и какво бих избрал аз http://www.autoreview.ru/archive/200...7_outlanderxl/
                          Разбирам те, той Яро и други Ирационални любови има и него го разбирам , ама по принцип не съм "фен" и не робувам на "емоционални" предпочитания, по-доброто си е по-добро, пък всеки сам за себеси да си прави изборът, все пак парите са си негови и ги дава за кеф!

Коментар

Абе баш за кеф си е, щото ако една кола те дразни още като седнеш вътре за каква нормална употреба можем да говорим?
                            Ти знаеш ли че от Вранглера като сляза понякога и ми идва да го разцелувам в ръбестата муцуна. А съм имал служебни коли които ужким са правилни, ама ми идва да слезна и да ги наритам...

Коментар

ДЖИПКАТА Е ГРАНД ЛИМИТЕД ХАРЕСВА МИ НО НЯМА ТОВА КАЧЕСТВО НА МАТЕРИАЛИТЕ ЗА ДРУГИТЕ ЯПОНКИ НЕ ЗНАМ НО ХОНДА ВСЕ ОЩЕ УДЪРЖА НА КАЧЕСТВОТО
                              МЕЖДУ ДРУГОТО СЪМ КАРАЛ ДОСТА КОЛИ И ДЖИПОВЕ ВСИЧКО Е ШОСЕЙНА ГЪЗАРИЯ ОСВЕН ДЖИП И РОВЪР КОМБИНАЦИЯ ОТ ЛУКС И ПРОХОДИМОСТ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X