Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mahindra Goa

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mahindra Goa

Колеги, някой карал ли е индийския пикап Mahindra Goa, че се чудя дали си струва парите Другите (тайландските) пикапи нещо ми се струват изнежени напоследък, поне на външен вид, а и като че ли им вдигнаха цените

До: Mahindra Goa

Индийски са и го продава Дару кар. Мой колега ги тества и каза, че са голямо дърво, ама стават за работа. Само не знам цената им, зане ли някой?

Коментар

Цената е била (през миналата година) 27 748 лв. без ДДС, ако може да се вярва на този сайт: http://www.vanove.bg/news_details/pid/1/elem_id/416. Дали обаче важи за двойната кабина или е за максимално изпилено откъм екстри двуместно дърво, не знам

Коментар

Някой знае ли дали статиите на сайта www.vanove.bg са достоверни?

Коментар

Започват от 25 400 лв. без ДДС и данъчен кредит, с 4х4 (бързи. бавни и LSD на заден мост), климатик, ел. стъкла и радио-CD.

Коментар

май ще си пуснеш таралеж в гащите (лично мнение)

Коментар

А знае ли се какви са моторите?

Коментар

Абе не знам дали ще е баш таралеж... Имам познат, който кара минерална вода по офисите с няколко сравнително големи вана, все нови - Форд Транзит, Мерцедес Спринтер, че и един индийски бус Темпо. Познай от кой е най-доволен и кой му създава най-малко "бъгове" с електрониката? Темпото! Ако и Махиндра са изкопирали така добре някоя стара (разбирай - надеждна) японска конструкция както Темпо са копирали от старите железни Мерцедеси, хич не съм сигурен кое точно може да се нарече "таралеж в гащите"

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
                  А знае ли се какви са моторите?
                  Моторът е 2,5 дизел, тяхна разработка, ама май има нещо общо със по-старите бусови дизели на Peugeot...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X