Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-сигурния 4x4!? /G-Class : TLC 80/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Като гледам из разни сайтове и технически характеристики се получава това:

Тойота - Г

цена: 1:0 (може би най-важният гол)
    товароносимост: 2:0 ( както и да е... )
    комфорт и простор: 2:1( мацката ще се възбужда по-често )
    масивност: 2:2 ( важно за пасивната сигурност )
    центара на тежестта при Г-то е по-голям което е "+" за оф и "-" за он
    маневреност: 3:2 ( повече проблеми в града )
    обезценяване: 3:3 ( също доста важно )

В случая за мен най-важни са: цената,комфорта и както споменахме по горе масививността. Така като се слушам сам, сарцето мен лично по ме тегли кам МБ !

Коментар

хмм, аз не съм чувал Г да вози комфортно...

Коментар

БРДМ-1.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
          Е тва вече не е верно!
          Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
          0884837709
          0878383528

Коментар

Първоначално публикуван от ves1
            Е тва вече не е верно!
            що бе верно е, ако се возиш в лека кола 1-2 дена и след това се качиш в G-то наистина не е комфортно....
            ама ако се возиш 1-2 дена в самурай в G-то ще се на...реш от кеф
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
              Първоначално публикуван от ves1
              Е тва вече не е верно!
              що бе верно е, ако се возиш в лека кола 1-2 дена и след това се качиш в G-то наистина не е комфортно....
              ама ако се возиш 1-2 дена в самурай в G-то ще се на...реш от кеф
              Е с това вече съм съгласен
              Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
              0884837709
              0878383528

Коментар

Незнам возенето как е но под комфорт имах предвид лукса и по голямото свободно простраснтво в купето.
                И все пак какви са основните разлики в KJ 90 3.0 diesel и HDJ 80 с 4,2 D ? 80-ката е по голяма ли ?! И ваобще има ли някаде разяснение за тези символи виждам че двете изглеждат различно !?
                Намерих си отговор ето тук са описани подробно всичките версии http://tlc.toyota-europe.com/main_frame.html

Коментар

Явно вече имаш представа за разликите на двте тойоти. Относно дуела тойота 80 срещу г-класа:

ТLC 80 - изключителен модел по здравина и проходимост превъзхожда в пъти любимия на българите Г. Мощен двигател, непретенциозен и дълговечен. Ходова част образец за подражание.
                  Голямо вътрешно пространство.
                  Ако наистана те интересуват подробности и защо за мен е най-добрия автомобил утре ще ти напиша.

Г класа - мнението ми е субективно и не е меродавно. Военен автомобил създаден с друго предназначение, няма позиция по която да има предимство пред горната тойота, освен че има емблема която е символ за качество (или поне беше).
                  IvoVarbanov.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов

ТLC 80 - изключителен модел по здравина и проходимост превъзхожда в пъти любимия на българите Г.
                    Ей, Иво ще станем на кълбо.Не така грубо към Гкласите бе френд, ако и кажа на моята какво ти е мнението за нея знаеш ли как ще се ядоса за Варна ,да не си и пред очите.Ужас.
                    Ако колегата иска да я кара и като цивилна действително Гто не е най-доброто.Тука моето мнение е за Патрул,доста по комфортен и от Тойотата и по здрав.Много лесен и ефтин тунинг който няма да развали външния вид на колата.

Коментар

с малко повече пари, препоръчвам ТЛК 100 - по-комфортна, по-мощна /от 80-ката/, с всички е-системи за сигурност... иначе външно 80 и 100 доста си приличат, за разлика от 95-ата която е наследник на 7х серия и е по-нисък клас...

ТЛК80

ТЛК95 /абстрахирай се от окачването/

105-а /външно 1:1 с ТЛК100, но отпред е с цял мост и е с 4.2Д без турбо/

този вариант ТЛК105ГХ може да се купи чисто нов от Германия за 36000Е!
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

които следи форума знае че от скоро съм с гранд чироки не съм се возил в други джипки но за мене гранда вози доста комфортно и ло асвалт и по черно имам и бмв 3ка не съм се качвал одавна

Коментар

Правилно, относно возия и комфорт никой от близък ценови клас не може да бие американеца. Пък и се набира като кола. Ама той си е един SUV все пак, макар че в ръцете на луд шофьор може мноооого, доказано е
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

англичаните са доста прилични бих добавил

а ето и 1 споменаване на абривиатурата спорт утилити виикъл ... :

https://htftp.offroad-bulgaria.com/n...rLandRover.wmv

Коментар

Насов,хубаво филмче ,ама....
                              B+

Коментар

Само искам да ви напомня да не се отклонявате от темата : G <-> TLC 80.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X