Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Витара-Фронтера Б- А6 куатро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гранд Витара-Фронтера Б- А6 куатро

Моето мнение е за повече от 50% оф-витара за по-малко фронтера.Аудито не мога да коментирам,че не си падам по леките коли-обичам да слизам от автомобила а не да излизам
    П.П относно багажника на витара(дълга база)-верно е много малък, ама като ходихме на планина събра 7(седем) средни сака дрехи + 2 чифта ски обувки и няколко наелонови торби с багаж баси.....а, и прасче 120 килца съм товарил в това багажниче
    Последно редактирано от kokoff; 29-01-09, 22:35. Причина: допълнение
    Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
      а, и прасче 120 килца съм товарил в това багажниче
      Ееее с това витарата дърпа яко напред
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
        Предното му окачване е от 8 алуминиеви носача, всеки завършващ с шарнир. Ремонтният комплект струва около 1000 лева (неоригинален) ..... ....
        Вече е по-евтин комплекта, обаче има и едни накрайници....
        То това е цената на хубавата возия и директното управление - София-Атина и слизаш без никаква умора....

Коментар

Е ,все пак всеки си хвали неговото.Гранд Витарата не е чак толкова вясна вътре и с возията се свиква.Не е като на А6,но все пак е приемлива.Много зависи как е поддържана колата и какво е състоянието на окачването.Разходът в града е около 12,а изванградско е към 9.Сравнително пъргав,по светофарите и при изпреварване.Не те измаря на дълъг път.Достатъчно проходим е,за условията,които си изброил.С вериги е и смяната на голямата,малката верига,обтегачи,зъбни колела и т.н. излза около 1100 лв.(това е за 2.0 16 V)При V 6 май е доста по-скъпо.

Успех!
          Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

Имах Пасат, който отговаря на твоето описание за Аудито. Само дето беше автоматик. На мен не ми е създавал никакви ядове, но наистина цената на ремъците и ролките е висока. Много приятна кола за каране по хубави пътища. За никакви офф-изпълнения не може да се говори с такъв автомобил. Но не знам, защо се сравняват истински 4х4 с лек автомобил. Ако можеш - вземи си аудито за хубави пътища и пътуване в чужбина и някой от другите за ежедневно каране и приятни емоции в природата. Ако не - вземи една от двете джипки. Мисля че Фронтерата е малко по-комфортна и малко по-голяма, но това трябва сам да го решиш. Аз имам Витара - къса база и возията е ужасна. Иначе е здрава машинка. Дано вземеш правилното за теб решение.

Успех
            http://www.nakladkibg.com
            накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X