Здравейте колеги,сигурно съм омръзнал на повечето от Вас,със моите сравнения и въпроси,но нали за това сме тук да си помагаме.Преди известно време се бях засилил да си вземам Фронтера Б ДБ и по стечения на обстоятелствата,не я купих.Бях проучил много за нея за + и -.След това последва пауза от близо 2 месеца в която бях ангажиран около основното ми занимание-студентството.През тези 2 месеца не предприемах никакви засилвания към покупки.Тази Фронтера ми беше влязла под кожата,но за 2-3 месеца нещо ми се изгуби интереса (сигуререн съм че е така защото не ми е в гаража
)Та се загледах и към други марки.Изключително много ми допадна Ауди А6 Куатро комби (искам по обемна кола) и като четох тук и във ауди форума,имаше много добри отзиви,и един два лоши които покриват всички добри.Запътил се бях към 2.5 TDI V6 двг с 6 ст. ръчна скоростна кутия ,но като ми казаха че смяната на 2 ангренажни ремъка,7 ролки и 25 други части ,като тази красива картина излиза около 2000 лв.малко се отдръпнах, защото знам какво влиза тук в България.Италиански издишали колици,и тук идват за да върви пазара за части и монтьорите да пълнят гушките.А като кола,лукс,сигурност,и качество няма както да кажа за Аудито.И от два дена попаднах на тази гранд витара. http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...697&f1=details . Поразчетох се във форума и открих че 6 цилиндровия е 2.5 не 2 литра,защото тази пише че е с двойка а отзад на вратата има V6.Както и да е,доста плюсове и изтъкнаха, та въпроса ми е : В това съревнование между трите автомобила, от които единия си е чист автомобил с малко по извънасфалтово мислене,а другите два са по оф машини (не хард) , кой от вас изпъква по напред, и друг път съм споменавал за какво ще ми е нужен,за ходене по хижи, баири,кал вили риби,както и за асфалт градско,от време на време в София,и може би и малко в чужбина,общо взето за всичко.Не говоря за хард офф с лебедките и др.( не че не искам ) а за малко по софт преживявания.Имам горе долу техническо познание,че фронтерата е парттайм,за аудито че е много стабилно на заснежени пътища,както и че има добри постижения точно по тези терени но страда от малък клиренс и т.н.ама витарката малко ми е индия, тя мисля че е фул тайм,защото пишеше във отсека за нея че може да се кара 4х4 до 100 км ( ако съм разбрал правилно ) .Споделете си мнението, всяко ще ми е от полза. Благодаря !

Коментар