Здравейте Колеги
Имам Витара 1.6,1996г ,дълга база.Отскоро взе да ми се върти една мисъл в главата,дали да не е сменя с Паджеро Пинин-5 врати.Причината най-вече е заради Super select-a,на второ място е наличието на климатик,АБС,въздушни възглавници,неща които при моята липсват.Накрая е по новата година на производство.Автомобила го карам предимно градско (90%) и точно заради това ме дразни Парт тайма-на булеварда мокро,извън булевардите лед и сняг...Иначе извън пътя съм доволен от проходимоста на Витарата,части и консумативи евтини,а съм и сложил и газ(при Пинин май не може?),разхода ми е повече от приличен.
Та ако може някой по-запознат с двата автомобила да направи едно сравнение на държане на пътя и извън него и разходите по Пинина(разход,консумативи,части),сравнение с Витарката?
Изчетох темите свързани с Пинин и добих някаква обща представа,но едно сравнение...от някой който има добра представа и за двата автомобила.
Заслужава ли си да е сменям

Та ако може някой по-запознат с двата автомобила да направи едно сравнение на държане на пътя и извън него и разходите по Пинина(разход,консумативи,части),сравнение с Витарката?
Изчетох темите свързани с Пинин и добих някаква обща представа,но едно сравнение...от някой който има добра представа и за двата автомобила.
Заслужава ли си да е сменям

Коментар