Обява

Свий
Няма добавени обяви.

автомобил за сняг и лоши пътища?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: автомобил за сняг и лоши пътища?

Няма какво да се чудиш тогава. Ако не е гробница, пак казвам да го прегледаш обстойно, взимай. Ако не ти хареса ще го продадеш и ще си купиш друг 4х4.

Коментар

Попаднах на интересно сравнение в нета.
      Дано свърши работа, иначе мнение не мога да дам, поради некомпетентост.

http://www.youtube.com/watch?v=ooQRx...eature=related

Коментар

Чероки или Гранд Чероки. Едното от двете.

Коментар

Вземи си Аутбек 2.5,ръчни скорости и си върши работата...незнам за 10-15 какво да си вземеш.Едно по-новичко SUV ще ти пасне добре,ама няма за тия пари.Форестър-а също става.Едно комби с двойно предаване и по-голям клиренс ти трябва...Ако искаш всъдеход,който да се държи по-добре и на асфалт-скачаш на двойни пари и пак избора може да се нарече ограничен.

Коментар

Здравейте, въпреки че съм само на 16 мисля да препоръчам Toyota 4runner, интересно защо никой не го спомена. За офф-роуд за мен почти няма равен, средния разход на гориво е 10/100 и много лесно може да се движиш с 100 км/ч вярно не е много но според мен е достатъчно има го в различни вариянти от 88 -ма година до 2009, за 10 000 бих ти препоръчал някой от 1990 до 1995 година на по-малко километри и по-запазен, може да бъде с ръчна и автомат.ск. кутия , но по-добре си е ръчната, също има 3 режма на задвижване 2Н - само задното предаване е включено, 4Н - 4х4 бързи и 4L - 4х4 бавни за максимално сцепление. Зимата може да си го караш 4Н и няма да има никакви проблеми а когато лятото решиш че искаш да идеш на пикник с него си вкл. 2Н и така разхода на гориво спада това е от мен дано да съм бил полезен

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              М, това е като нивата бре....
              Е Нива,ако беше Нива щеше да пише Нива на нея, то сега нали знаеш,нашто магаре най-мъжко,но все пак и аз да си дам мнението,мисля че една Фруктиера Б КБ ако искаш даже за 10-11 можеш да си барнеш,и ще имаш сравнително паркетно изглеждащ джип,4х4 с бързи и бавни, е не е фул тайм,но все трябва да има компромис с нещо успех с избора
              Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
              feikot@abv.bg
              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Човека вече може и да е направил избор, но аз също ще подкрепя идеята за една фронтерка Б , но ДБ.

Направо съм учуден от комфорта и стабилноста по снежните пътища .
                Лошото е, че за 10-11 трудно ще намери читава фронтера Б.
                Колегата дето я сравнява с Нивата, май само е слушал за Фронтера.
                Освен това става не само за лек офроуд . На какви баири , по какви калища и през какви ниви ме е прекарвала - нямам думи, и то с обикновени "асфалтови" гуми.

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                Е Нива,ако беше Нива щеше да пише Нива на нея, то сега нали знаеш,нашто магаре най-мъжко,но все пак и аз да си дам мнението,мисля че една Фруктиера Б КБ ако искаш даже за 10-11 можеш да си барнеш,и ще имаш сравнително паркетно изглеждащ джип,4х4 с бързи и бавни, е не е фул тайм,но все трябва да има компромис с нещо успех с избора
                Последно редактирано от ss7; 13-01-09, 23:24.
                [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
                [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X