Много любопитно, Алекс дано ти е от полза http://www.zr.ru/show_block.pl?ida=237
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тест - дълбок сняг - Шеви-Нива, Патриот и китаец
Свий
X
-
Още не съм теглил видеото, от бачкане е трудно. Довечера ще видя.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
интересно тестче.
Много интересно е и с какви гуми са? Но защитата наистина би помогнала на Патриота да се връща по лесно (пробвал съм с Хънтъра). Ужасната новина за изключването на раздатката ме плаши, като погледнеш и покараш патриота, виждаш че раздатката е като Лепнат, като петно, - шумна, некачествена и съвсем не на място в тази иначе прекрасна машина
Коментар
-
Поръчай си Атлас ІІ - като гледам сериозен тунинг не те плаши
Иначе 242 е велика раздатка и мнооого здрава, само не знам дали може да се сложи на Патриота.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraПоръчай си Атлас ІІ - като гледам сериозен тунинг не те плаши
Иначе 242 е велика раздатка и мнооого здрава, само не знам дали може да се сложи на Патриота.) не ми се мисли как ще стане при мен, иначе мечтата ми е междинен диференциал
Коментар
-
Е 242 е точно същата с междинен диференциал и твърд блокаж. Плюс възможност да се оккача предния мост при хубав път. Аз мисля да се обзаведа с такава - при мен напасването става суперпросто.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraЕ 242 е точно същата с междинен диференциал и твърд блокаж. Плюс възможност да се оккача предния мост при хубав път. Аз мисля да се обзаведа с такава - при мен напасването става суперпросто.Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
-
-
Първоначално публикуван от quadraЕ 242 е точно същата с междинен диференциал и твърд блокаж. Плюс възможност да се оккача предния мост при хубав път. Аз мисля да се обзаведа с такава - при мен напасването става суперпросто.
http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...t=8043&start=0
Ако намериш една в повече свиркаи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexПървоначално публикуван от quadraЕ 242 е точно същата с междинен диференциал и твърд блокаж. Плюс възможност да се оккача предния мост при хубав път. Аз мисля да се обзаведа с такава - при мен напасването става суперпросто.
http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...t=8043&start=0
Ако намериш една в повече свиркаи.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар