Първоначално публикуван от quadra
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сравнитебен тест на китайски пикапи... и УАЗ Патриот
Свий
X
-
Дава ми Сашо, не се обиждай, но все пак се качих на Патриот (без да го карам)...та материалите са други, изработката, сам се сещаш и основното, това което съм написал като подпис....кубатурата е незаменима...А аз поне не съм чувал за Патриот 5.2 и автоматични скорости... Та с удоволствие бих си купил пикап Патриот за да го ръчкам по баирите, но когато седна в Гранда и се чуствам в хармония със целия свят, приятно ми е и когато се бутам по задръстванията и когато се набирам по магистралата... Това е моята кола за всеки ден, и аз съм супердоволен от нея... А виж за съботнонеделни разходки пикап Патриот е добър избор.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
аз си харесах "храбрия войн"
представяте ли си сле десет години джамбазите на Горубляне: "Нов внос от КИТАЙ!!!"
....
между другото, не са ли правили опит да сложат на Патриот друг двигател - като тунинг?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Ну, это не раньше чем когда у новых машин гарантия начнет заканчиваться. Кто же будет курочить гарантийную машину?Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/между другото, не са ли правили опит да сложат на Патриот друг двигател - като тунинг?Андрей Судьбин ("Кирасир"), журнал Off Road DRIVE
Коментар
-
Да ладно!!!Първоначално публикуван от КирасирНу, это не раньше чем когда у новых машин гарантия начнет заканчиваться. Кто же будет курочить гарантийную машину?Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/между другото, не са ли правили опит да сложат на Патриот друг двигател - като тунинг?
Курочать, еще как!!!
Не знаю как по Патриоту, но в принципе гарантия это бооольшой обман (ну на всякий пожарный - полное ИМХО!!)
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
куадра,ще се повторя,това е и мойта тИория.Първоначално публикуван от quadraДава ми Сашо, не се обиждай, но все пак се качих на Патриот (без да го карам)...та материалите са други, изработката, сам се сещаш и основното, това което съм написал като подпис....кубатурата е незаменима...А аз поне не съм чувал за Патриот 5.2 и автоматични скорости... Та с удоволствие бих си купил пикап Патриот за да го ръчкам по баирите, но когато седна в Гранда и се чуствам в хармония със целия свят, приятно ми е и когато се бутам по задръстванията и когато се набирам по магистралата... Това е моята кола за всеки ден, и аз съм супердоволен от нея.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
На вкус и цвет товарищ нет
за мен Патриота за сега е без алтернатива като съвкупност от показатели :
цена,
качество,
повдение на пътя
извън пътя (за сега не съм пробвал извън пътя много, много но има качества особено с 4.65 главни предавания и по-големи гуми
),
споменах ли разходи.
Знам че всеки има склонност да си хвали "детето", но аз се опитвам да бъда обективен, за магистралата си имам кола 200к.с. и пак 220 не вдигам
- не че не може не искам, а Патриота вдига 140-150 (не съм го пробвал че го разработвам пък и не бързам чак толкова, но 120 потдържа напълно комфортно и с желание се ускорява),
за курсовата устоичивост от статията - или аз съм "цара на волана" или колата си е супер устоичива и управляема
мен ме кефи, ама много.
А за сърдене - не се сърдя, всеки има право да си харесва различни неща, аз за момента избора съм го направил и не съжалявам
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар