Обява

Свий
Няма добавени обяви.

L200 2008 - 0км - 36000 лв. от Дубай ,заслужавали си цената?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• L200 2008 - 0км - 36000 лв. от Дубай ,заслужавали си цената?

Здравейте,

предлагат ми да Л200 ново 0 км 2008г. внос от Дубай за 36000лв.(там модела е TRITON) 2.5 TD Intercooler 136hp double cab.
    Модела е базов отговария на INVITE модефикациата за България която се предлага за 50900лв.
    Скоростите са ръчни EASY SELECT без блокаж на задния диф.
    Няма AIRBAG и ABS.
    има ел. стъкла , ел. огледала, и за разлика от този който се предлага в БГ - лети джанти. 16"
    Има си клима и ел стъкла.
    Няма да го ползвам за HARD OFF а за семейна кола - деца + Жена + Куче
    Цената е с 15000 лв по ниска от тази на Балканстар

Цената за мен е добра но Въпроса ми е заслужава ли си цената като няма блокаж, airbag и ABS.

Благодария предварително за съветите

До: L200 2008 - 0км - 36000 лв. от Дубай ,заслужавали си цената?

Провери и въпроса с регистрацията и с гаранцията. Много често различните пазари имат различни изисквания.

Коментар

Предполагам,че и тези в Балканстар за 50 000 лв са без блокаж. А 15000лв за АБС и еър бег, не си заслужава. Гаранцията на колата е международна но провеи дали важи в БГ.

Коментар

Гаранция няма , но това е крайна цена с ДДС платено всичко и регистрирана.
        Предлагат ми и лизинг за 5 години с 10% първоначална.
        За гаранцията мисля че при разлика от 15000 лв си заслужава а и все пак е нова кола не вярвам да има някъв генерален проблем а и не съм чул новите Л200 да имат проблемни в гаранционен срок мисля че риска за без гаранция си заслужава.

Коментар

Ако е арабско изпълнение може да има разлики в охладителната система и т.н.Провери!
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

А как стои въпроса с гаранцията? имай в предвид, че всичко е цифра ако успееш от някъде да намериш нещо. Иначе машинката е добра.

Коментар

Не знам дали е арабско изпълнение , май да - навсякаде писхе на арабски.
              Разлика на пръв поглед в двигателния отсег и окачването няма.
              Може климатика да е по мощен но не знам.
              По книжката за експлоатация обаче го дават че с по голям въртяж момент и 141к.с. а не с 136 както са тези в европа, но това маи се дължи на изизкванията за EURO4 а този май отговаря на EURO3. по документи и митнически ше е EURO4 136HP.

Навил съм се а жената повече и от мен ....ДОБРА ПОКУПКА ЛИ Е?

Коментар

Ако отговаря на Invite наистина, 15000лв не си заслужава в разликата - арабската изглежда добър избор.

Обаче, ми е малко трудно да повярвам цена от 36000лв с ДДС, крайно в България с все транспорт, такси и т.н....Ако е без ДДС, то тогава и цената на БалканСтар е 42000лв, и аз лично не бих се навил.

Когато купувах моя пикап, внимателно ги гледах тия оферти и като оставиш лъжите на търговците настрана, всъщност нямаше далавера.

Иначе, мен ако питаш семейният Л200 е с АБС, Ейрбег, СуперСелект, Климатроника, блокажчето отзад и задължителна защитата отпред. С други думи Intense модела.....

Гаранцията, която важи е Пан-Европейската...,т.е. тази няма да ти върши работа, но и аз не вярвам да имаш проблеми.

Коментар

Intensa e наи добре то е ясно аз от интенса със супер селект си харесах този модел и марка , но тук цената е 30000 без ДДС или 36000 с ДДС.
                  Идеята е да го покарам поизплащам и ако това е марката и модела след 3 години да се продаде и дай боже да се упгреитва (ако има пари )с по високо ниво на оборудване intense например с новия 3.2 двигател.
                  Последно редактирано от thefog; 01-07-08, 17:07.

Коментар

Знам че звучи малко невероятно но колата е налична ( жената ходи да я покара малко)
                    и е взела оферта в писмен вид за пред лизинговата компания на тази цена.
                    Проверих цените в Дубай по интернет и там са някаде м/у 15000$ и 19000$ което прави цената от 36000лв. с ДДС напулно вероятна.
                    Знам че звуча като човек който вече е решил и се самоубеждавам ,но ми трябва малко кураж че наистина е добра покупка затова и пиша тук за да разбера вашите мнения и да получа одобрение (или не )за тази покупка.

Коментар

Е то за 36000лв с ДДС крайно, спор неможе да има. То една Уазка или Китаец струва толкова.

Между другото - можеш да погледнеш ей този форум:

http://www.pickupclub.ru/forum/

Руснаците сериозно пазаруват от Арабите такива пикапи, а имат и уникалната способност да намират най-невероятни проблеми и в напълно безпроблемни коли.

Коментар

Провери дали има отопление за купето. В такива райони има модели само с климатик.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                          Предполагам,че и тези в Балканстар за 50 000 лв са без блокаж. А 15000лв за АБС и еър бег, не си заслужава.
                          Предлаганото от БалканСтар е с блокаж

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                          Гаранцията на колата е международна но провеи дали важи в БГ.
                          Гаранцията не е за целия свят а само за Европа.

Коментар

Арабските винаги имат сериозни разлики... Охладителната система е различна... добре е за лятото но зимата не загрява... и освен това купето не е обработено както си следва за нашите райони... Въобще не си заслужава...
                            VPetrov.photography

Коментар

колега не се замисляй въобще.Няма такова нещо като "арабско изпълнение"поне не и през последните години.колата е супер.пробвал съм всички модификации на L200,смело мога да кажа че,са по-добри от европейските модификаций.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X