Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery vs. Padjero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Yaro
    Не казвам нищо, но не чети такива 'реклами' (както какзва Стефан). Влез във форумите, там са нещата от живия живот. където хората всеки ден ги карат, правят и прочие тия коли.
    Кои по-точно да не чете?
    Такива:

Potentially superb vehicle ruined by poor manufacturing quality
    http://www.carsurvey.org/review_45730.html

Avoid owning these vehicles
    http://www.carsurvey.org/review_33508.html

A real nice vehicle - When it's going! I have never owned such an unreliable vehicle in my 10 years of driving and I've owned some rubbish in the past!
    In the 6 months that I've owned it, it has only been on the road for 3 of those. Nearly anything that could go wrong has gone wrong, and then some.
    http://www.carsurvey.org/review_30737.html
    или другите:

The best 4x4 by far
    http://www.carsurvey.org/review_78368.html

A very good purchase as a second hand 4wd.
    So far I haven't had anything go wrong with the car. in fact it has proved to be very comfortable and reliable
    http://www.carsurvey.org/review_50260.html

Cheap to run, extremely capable 4wd vehicle
    http://www.carsurvey.org/review_16173.html
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
      Кои по-точно да не чете? ...
      Ами именно тези, които цитираш.. Мнения на хора в такива допитвания и обществени уеб анализи и сравнения много ми прилича на мненията на хора, изразявайки задоволство от новия 'butt shaper' от реклама на WS Teleshop..

Имах предвид, някой жив и истински портал.. като този тук..
      Ето един такъв например (препратката е направо в секцията за Дискавъри, иначе има форуми и за всички други ЛР) :
      www.landroveraddict.com

Коментар

SLY , понеже останах с впечатление , че си от Варна , пък и ми беше пратил ЛС преди Нова година , ако искаш обади ми се - ще ти покажа и двете Диско-та , не е задължително да си купиш някое от тях , ако трябва ще ги покараш -януари е доста умрял и време имам , може от една страна " да ти легна някое на сърцето " , пък ако не - може просто да запишем оше един член на клуба .
        Телефоните ми са 0888-626856 , 052-613041 Ивайло.

Коментар

Mitsubishi Padjero автоматик или не!? Колко са скоростите на автоматика 4 или 5!?
          EX Toyota Land Cruiser 120
          Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
            Ами именно тези, които цитираш.. Мнения на хора в такива допитвания и обществени уеб анализи и сравнения много ми прилича на мненията на хора, изразявайки задоволство от новия 'butt shaper' от реклама на WS Teleshop..

Имах предвид, някой жив и истински портал.. като този тук..
            Яро, това, което съм цитирал са именно живи мнения на живи хора, които споделят своите впечатления от Диско-то, което им се е паднало. Както виждаш - нещата не са еднопосочно положителни и отрицателни. Оценките са от "Осанна" до "Разпни го".

Като гледам и ти би трябвало да можеш да споделиш своите
            http://www.carsurvey.org/newentry.html
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Mitsubishi Padjero автоматик или не!? Колко са скоростите на автоматика 4 или 5!?
              Чувал съм ,че автоматика е доста по-надежден!! Мисля,че е 4 скорости!!!
              На дългата база ще му липсва динамика ,но нека спецовете се изкажат!
              Доста са скъпи частите им и незнам защо са толкова "хубави японките"

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                Яро, това, което съм цитирал са именно живи мнения на живи хора, които споделят своите впечатления от Диско-то, което им се е паднало. Както виждаш - нещата не са еднопосочно положителни и отрицателни. Оценките са от "Осанна" до "Разпни го"...
                Прочетох повечко, съгласен съм..
                Между другото оценки в двете крайности са също много типични за британските форуми. Докато австралийските фенове на ЛР (и не само) май не са така (доколкото имам аблюдения). Веднъж след като човек си е избрал машината, той се е примирил с евентуалните й кусури..

Коментар

трудно ми е да повярвам на твърдения, че частите за "японки" са по-скъпи от тези за "англичанки" /LR/
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От частите за американки (JEEP) са мноооого по-скъпи и двете
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                      трудно ми е да повярвам на твърдения, че частите за "японки" са по-скъпи от тези за "англичанки" /LR/
                      Генерално, и ако говорим за истински части, не смятам, че има разлика. Е, процесора тук е по-скъп, хард-а там е по-такъв..
                      Същественото е обаче, че за Тойота и Нисан има много ментета (или айде - не съвсем оригинални), а за ЛР няма. Според мен това е и една от основните причини да няма ЛР по съзтезания..

Коментар

Днес покарах едно Паджеро 2.5 дълга база ,ама беше пълен покойник ,направо не ми се влизаше да карам ,но бях извикал човека . . . Малко му идват кончетата мисля?! 2.8 дали ще е по-пъргава!?
                        Вярно ли е ,че на 2.8 ТД частите са по-скъпи от тези на 2.5ТД?

Коментар

Първоначално публикуван от SLY
                          Днес покарах едно Паджеро 2.5 дълга база ,ама беше пълен покойник ,направо не ми се влизаше да карам ,но бях извикал човека . . . Малко му идват кончетата мисля?! 2.8 дали ще е по-пъргава!?
                          Вярно ли е ,че на 2.8 ТД частите са по-скъпи от тези на 2.5ТД?
                          Един приятел си купи преди 10-на години чисто нов 2,5! Точно след 1 месец го смени с 2,8 и си го кара и до ден днешен! Твърди, че разликата е доста голяма и 2,8 е пре достатъчно!
                          RB Patrol Team

Коментар

Истина ли е ,че по-трудно се намират и са по-скъпи частите на Паджеро 2.8 Тд отколкото тези за 2.5Тд?
                            2.8 по-надежден ли е !?

Коментар

Днес бях при един майстор ,който твърди ,че буталата са едни и същи при 2.8 и 2.5 и просто 2.8 бил по форсиран от което и по-бързо се износвал!??!!??!!?

Коментар

ще ти покажа и двете Диско-та , не е задължително да си купиш някое от тях , ако трябва ще ги покараш
                                брате днес идвах да гледам диското ,но никак не ми хареса с тези мокети на мястото на стъклата Не ,че да се обиждаш ,но незнам кой ще прояви интерес. Успех!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X